BE.CORE – boutique fitness med inspirerande träning

På Tulegatan 33, med bästa läge just i gränslandet mellan Lärkstan och Vasastan och ett stenkast från Odengatan, ligger BE.CORE:s nya träningsstudio. Den första studion öppnade 2013 på Kommendörsgatan på Östermalm av företagets grundare, Lovisa Ehrenkrona och Hélène Barkman. Studion gjorde snabbt succé med ett helt nytt koncept, Lagree Fitness Method, Hollywoodstjärnornas favoritträning.

Lagree-metodens rörelser utövas på en Megaformer, ett specialanpassat redskap som tränar kroppens alla muskler och samtidigt utmanar styrka, uthållighet, kondition, balans och smidighet. Varje pass sker i små grupper och under personlig coachning av erfarna instruktörer.

bild1

– Träningen passar alla, oavsett ålder eller fysiska förutsättningar, säger Hélène Barkman. Varje träningspass är individuellt anpassat. Du tränar effektivt men skonsamt, och ser snabba resultat.
Nya studion på Tulegatan har även den hämtat inspiration från Los Angeles och Londons träningskulturer med ”boutique fitness”. Med boutique fitness har kunden möjlighet att fritt välja mellan att träna på flera olika mindre, nischade och inspirerande träningsstudios istället för att ha ett månatligt medlemskap på ett och samma gym. Man betalar helt enkelt bara för den tiden man tränar, och bokar enkelt pass via hemsidan.

– Vi har upplevt stort gensvar i att kunna erbjuda våra kunder ett friare sätt att träna på, helt utan medlemskap. Vi ser fram emot att på sikt även etablera oss i fler delar av landet och i övriga Norden, säger Lovisa Ehrenkrona.
I studion på Tulegatan erbjuds förutom Megaformer också träningsformerna Cycle och Barre. Barre utförs vid balettstång och kan liknas vid en blandning av yoga, pilates och balett, under ledning av erfarna dansinstruktörer. Det ger grace, smidighet, styrka och balans. Intensiva cykelpasset Cycle ger superkondition och styrka på en och samma gång.

bild2

Träningen är så långt ifrån ett vanligt spinningpass man kan komma, och är uppbyggt kring glädje, rytm, musik och teamkänsla. Allt under ledning av inspirerande instruktörer som sporrar till stordåd.

– Vi är så stolta över att vi utökat vårt utbud och utöver Megaformer nu kan erbjuda klasser i Barre och Cycle, säger Hélène Barkman. De tre träningsformerna är perfekta komplement till varandra och ger en svårslagen träning av hela kroppen och förbättrar både styrka och kondition.

BE.CORE
Tulegatan 33
Kommendörsgatan 29
STOCKHOLM
info@becore.se
www.becore.se