Vi söker mäklare – är du vår nya kollega?

Vi behöver förstärka vårt mäklarteam. Vi söker därför en fastighetsmäklare som är driven, självgående och gillar att göra affärer. Du är bra på att bygga nätverk, van att jobba i ett högt tempo och håller en hög servicegrad. Det är ett plus om du har några års erfarenhet av yrket men inget måste. Det är din personlighet och din framåtanda som är viktigast.
Vi vill att du är strukturerad, noggrann och har en hög social kompetens. Att du tycker om att arbeta med människor och alltid strävar efter att göra dina kunder riktigt nöjda.

Vi inriktar oss i första hand på våningar i innerstan, med tonvikt på Östermalm, och villor i attraktiva områden nära Stockholm. Det är därför ett stort plus om du redan är verksam i någon av dessa områden.

Låter det som något för dig? Kontakta i så fall Elisabeth Hallberg på tel 0733-32 32 44 eller skriv några rader till elisabeth@perjansson.se.