(2020)Rådmansgatan 19, 3 tr - SÅLD

4.5 rum (131 m2). Med ett eftertraktat läge intill Lärkstaden, Humlegården och Stureplan ligger denna ljusa och mycket smakfullt renoverade sällskapsvåning. Optimal planlösning med generösa sällskapsytor, ett fantastiskt trivsamt, välutrustat och exklusivt kök, tre bra sovrum mot tyst och lummig innergård, ett badrum samt gäst-wc. Genomgående hög standard och fina detaljer så som stuckatur, hög bröstning, fiskbensmönstrad ekparkett, pardörrar och djupa fönsternischer i Kolmårdsmarmor. Öppen spis och balkong. Gott om förvaring samt walk-in-closet. Representativ, stambytt sekelskiftesfastighet och en solid, välskött förening.
Pris: på förfrågan Avgift: 5.620 kr/mån. (2020)Rådmansgatan 19, 3 tr Östermalm, Stockholm
Ansvarig mäklare: Anna Jonasson 073-333 30 20 anna@perjansson.se
Fler fakta. Antal rum: 4.5 rum och kök (varav 3 sovrum) Boarea: 131 m2 (faktisk uppmätn norm SS 02 10 54) Våning: 3, Hiss finns Avgift: 5.620 kr/mån. inkl Värme, Vatten, fiber, Kabel-TV
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 6.02 % Förening: Brf Rönnen 5

Interiör

Lägenheten genomgick en totalrenovering 2016 med bla ändring av planlösning, köket har t ex flyttats ut till den före detta matsalen som möjliggjort för ytterligare ett sovrum.
Det är en mycket väldisponerad lägenhet, en inbjudande entré med den öppna spisen i blickfånget och gott om plats för avhängning. Gäst-wc är i anslutning till entréhallen. En inre salong med öppen spis och serveringsgången skiljer sovavdelningen mot gården från sällskapsdelen mot gatan. Ett generöst och exklusivt kök ligger i anslutning, genom parskjutdörrar till sällskapsdelen. Genomgående hög standard och fina detaljer så som stuckatur, hög bröstning, fiskbensmönstrad ekparkett,  pardörrar och djupa fönsternischer i Kolmårdsmarmor.

Kök

Platsbyggt kök med stommar och luckor från Ikea, knoppar och handtag är från Byggfabriken samt Sekelskifte. Exklusiv maskinell utrustning så som dubbelugn och extra bred gashäll (stadsgas) från Ilve, hel kyl och frys från Miele, kolfilterfläkten är en Fjäråskupa, två stycken diskmaskiner från Smeg och Elektrolux. Diskhon är importerad från england, Shaws classic. Specialfunktioner är diskmedelpump och Insinkerator (kraftig matkvarn) samt en potfiller vid spisen som är importerad från USA. Bänkskivor och stänkskydd är Carrera marmor. Blandare från Badex/Sekelskifte.

Badrum

Sobert och stilfullt badrum i claystone och sten från Bricmate, inbyggt badkar med dusch, vägghängd wc och fristående tvättställ. Allt badrumsporslin från Villeroy & Boch, blandare mm är från Badex/Sekelskifte. El-golvvärme. Gäst-wc har golv i crema marmor och badrumsporslin från Villeroy & Boch, renoverad 2020. Tvättmaskin och torktumlare är från Bosch.

Övrigt

Lägenheten disponerar ett stort vindsförråd.
Bredband (fiber) genom Stockholms Stadsnät, TV, värme och vatten ingår i avgiften.

Område

Det är lugna kvarter med närhet till utbudet av restauranger och service omkring Odengatan samt Stureplan. Ett flertal omtalade restauranger och caféer ligger inom de närmaste kvarteren. För rekreation finns ett stenkast bort stora grönområden i Lill Jans skogen och Humlegården. Både gröna- och röda t-banelinjen samt busslinjer ligger inom några kvarter. 

Driftskostnad

9.000 kr/år, varav
El: 4.000 kr/år
Försäkring: 5.000 kr/år

Byggnad

Energideklaration: Beställd

Förening

Namn: Brf Rönnen 5

Information:

Föreningen/fastigheten
Brf Rönnen nr 5 är en äkta bostadsrättsförening som registrerades 1983-09-12 och består av 18 lägenheter som upplåts med bostadsrätt samt 4 lokaler upplåtna med hyresrätt. Bekväm entré utan trappsteg samt hiss som rymmer barnvagn. I fastigheten finns cykelrum och barnvagnsrum. Tvättstuga i källarplan med två tvättmaskiner en torktumlare ett torkskåp och en mangel. På entréplan finns även grovsoprum med återvinningscentral. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift av köparen om 1 311 kr och en pantsättningsavgift om 656 kr. Ingen avgiftshöjning är beslutad om.

Renoveringar
2019 Byte av avloppsstam i gårdsdel
2017 Byte av avloppsstam i garage och soprum
2016 Trapphus renoveras med original i fänstersmygarna
2012 Målning av utsidan av fönster mot gatan samt bredband via fiber
2009 Renovering av entré och trapphus
2008 Tätningar av rökgångar för öppna spisar
2006 Fasad mot gård putsades om
2004/2005 Avloppsstammar i gästtoaletterna relinades
1989 V/A stammar byttes
1989 Elstigare byttes

Underhållsplan är senast uppdaterad 2020

Se fullständig beskrivning >