Artillerigatan 65

3 rum (78 m2). På attraktiv adress på Östermalm finns denna fantastiska och genomtänkt renoverade våning. Våningen har en härlig balkong i väster, stort vardagsrum med charmigt burspråk och en halvöppen planlösning mot ett välutrustat och smakfullt kök i sober färgsättning. Två bra sovrum mot stillsam innergård. Rymligt badrum med vacker sten och badkar. Tvättmaskin och torktumlare finns integrerat i köket. Hall med gott om förvaring och möjlighet till kontorsdel. Våningen är genomgående smakfullt renoverad där varenda kvadratmeter kommit till användning. Attraktivt läge med närhet till Karlaplan och Östermalmstorgs utbud och kommunikationer samt Strandvägen och Djurgårdens härliga grönska. Hiss med plats för barnvagn finns i fastigheten. Välskött förening i vacker fastighet från 1929. Fastigheten är ritad av arkitekt Thure Bergentz.
Pris: 10.500.000 kr Avgift: 4.026 kr/mån. Artillerigatan 65 Östermalm, Stockholm
Ansvarig mäklare: Farboud Nejad 073-909 49 06 farboud@perjansson.se
Kontakta mäklaren för visning
Fler fakta. Antal rum: 3 rum och kök (varav 2 sovrum) Boarea: 78 m2 (faktisk uppmätn norm SS 02 10 54) Våning: 1 av 5, Hiss finns Avgift: 4.026 kr/mån. inkl Värme, vatten, kabel-tv (basutbud) och bredband
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 5.2676 % Byggnadsår: 1929 Förening: Brf Orren 4

Interiör

Välkomnande hall med förvaring, golv av mörk ölandssten och golvvärme. Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med ett charmigt burspråk som ger ett fint ljusinsläpp. Halvöppen planlösning mellan vardagsrummet och det fina köket i grått med gott om arbetsytor och förvaring. Stor balkong i väster mot lummig innergård. Huvudsovrum mot lugn innergård och med plats för stor dubbelsäng, platsbyggd förvaring från golv till tak och ingång till det härliga badrummet. Tvättpelare finns dolt i köket. Ytterligare ett sovrum mot innergård. Inre hall som kan användas till kontor eller ytterligare förvaring. Våningen har genomgående äldre charm i form av hög takhöjd, vackra golv av fiskbensparkett, pelare, burspråk och djupa fönsternischer. Allt detta i en perfekt kombination med moderna lösningar. 

Kök

Fint kök i sober färgsättning med mycket arbetsytor och gott om förvaring i överskåp samt underskåp. Bänkskiva i sten och stänkskydd i vitt kakel. Köket är utrustat med ugn, spis, kyl/frys, diskmaskin, mikrovågsugn samt integrerad tvättmaskin och torktumlare. 

Badrum

Mycket fint helkaklat badrum en suite. Badrummet är utrustat med stor specialbeställd spegel, handfat med förvaring i kommod nedan, handdukstork, vägghängd wc, badkar, förvaringsskåp samt golvvärme och spotlight. 

Övrigt

Säkerhetsdörr från Proloc. 
Lägenhetsinnehavarna disponerar ett källarförråd.
Hiss med plats för barnvagn finns i fastigheten. 

Ett utmärkt läge på Östermalm med närhet till Karlavägen, Östermalmstorg och Karlaplans breda utbud men även nära till grönskan på Djurgården och Humlegårdsparken. En stor favorit i området är Tössebageriet som funnit i samma lokaler i hörnet Artillerigatan/Karlavägen sedan år 1920. 

Driftskostnad

12.428 kr/år, varav
El: 9.404 kr/år
Försäkring: 3.024 kr/år

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1929
Uppvärmning: Fjärrvärme
Energideklaration: Utförd 2020-05-18
Energiprestanda: 159 kWh/m2 (Atemp) och år

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn: Brf Orren 4

Information:

Brf Orren 4 består av 22 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Det är en så kallad äkta förening som äger marken. Föreningen accepterar delat ägande men ej juridisk person. Gemensam tvättstuga och trivsam innergård med möbler och planteringar. Föreningen har sålt sin sista hyresrätt i år och har endast 500.000 kr kvar i belåning (352 kr/kvm)

RENOVERINGAR
1990-talet stammar och elstigare byttes
2006 Taket renoverades
2010 Ny hissmotor
2015 Trapphus och fönster
2016 Tvättstugan, ny torktumlare och torkskåp
2017 Spolning av rörstammar
2017 Byte till säkerhetsdörrar
2019 Renovering av innergård
2021 Byte av in/ut passage system

KOMMANDE UNDERHÅLL
Fasadrenovering om några år. 

Se fullständig beskrivning >