Danderydsgatan 32, 4 tr - SÅLD

2 rum (62 m2). Högst uppe i huset på attraktiv adress på Östermalm upplåts nu denna fina och genomgående sekelskifteslägenhet. Stort vardagsrum och sovrum med tre fönster i fil genom vackra dubbeldörrar. Generös takhöjd och stora fönsterpartier medför ett härligt ljusinsläpp. Vackert utsmyckad kakelugn, stuckaturer i tak, fönsterspeglar och vackra plankgolv. Trevligt kök, med goda förvaringsmöjligheter, som vetter mot gården. Styrelsen har bestämt att ansöka om bygglov för balkong från köket. Närhet till Engelbrektskyrkan, Tekniska högskolan, Lill-Jansskogen och promenad till Stureplan. Representativ fastighet med byggår 1898.
Pris: 8.600.000 kr Avgift: 2.354 kr/mån. Danderydsgatan 32, 4 tr Östermalm, Stockholm
Ansvarig mäklare: Marcus Bile 073-388 82 31 marcus@perjansson.se
Fler fakta. Antal rum: 2 rum och kök (varav 1 sovrum) Boarea: 62 m2 (faktisk uppmätn norm SS 02 10 54) Våning: 4, Hiss finns Avgift: 2.354 kr/mån. inkl Vatten, Värme
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 2.4310 % Byggnadsår: 1898 Förening: BRF Vakteln 6

Interiör

Välkomnande hall med mycket god förvaring. Stort ljusinsläpp från både köksöppningen med dekorativt fönster och vardagsrummet samt sovrummet. Vardagsrum med två stora fönster i västerläge med generöst ljusinsläpp och en vackert utsmyckad kakelugn. Väldisponerat med gott om sociala ytor och plats för soffa och större matsalsbord. Vardagsrum och sovrum med stuckaturer i tak och fönster samt generös takhöjd om ca 3,3 meter. Dekorativa dubbeldörrar mellan vardagsrum och sovrum. Sovrummet är både tyst tack vare 3-glas fönster och rymligt med god plats för stor säng och garderober. Trägolv genomgående i hela lägenheten.

Kök

Stilrent kök med häll, ugn och diskmaskin från IKEA. Generös förvaring och plats för matbord. Styrelsen inväntar offerter för ansökan om bygglov för balkong från kök. Balkong planeras vara färdigställd våren 2023 och kommer att bekostas av köparen om man vill ha detta.

Badrum

Fräscht badrum med vita helkaklade väggar med grått klinkergolv. Rymlig dusch, handfat, kommod och spegelskåp. Badrummet har golvvärme och spotlights.

Övrigt

Lägenheten disponerar ett vindsförråd.

Byggnad

Byggnadsår: 1898
Uppvärmning: Fjärrvärme
Energideklaration: Utförd 2021-05-19
Energiprestanda: 112 kWh/m2 (Atemp) och år
Fönster: 2-glas och 3-glas
Ventilation: Självdrag

Förening

Namn: BRF Vakteln 6

Information:

Bostadsrättsföreningen Väktaren 6 är äkta förening och som äger marken. Huset uppfördes 1898 och består av 21 bostadsrätter med en boyta på 2 703 kvm. Föreningen har även två lokaler. År 2021 förvärvade föreningen fastigheten och kommer upplåta 7 bostadsrätter under året. Föreningen har ytterligare två hyresrätter som kan ses som en dold tillgång. Juridisk person accepteras ej. Fiber uppkopplat via IP-Only och Tele2 TV-basutbud. Föreningens gemensamma utrymmen består av en innergård med cykelställ, tvättstuga och soprum med ett urval av källsortering.


TIDIGARE RENOVERINGAR

2011 - Ny värmecentral
1980 - Ombyggnadsår; El & Stammar

KOMMANDE RENOVERINGAR

2023 - Balkonger & Fönster
2027 - Relining av stammar
Odaterad: Hiss, trapphus och tak i samband med vindsbygge

Se fullständig beskrivning >