Ejdervägen 27

10 rum (319 + 34 m2). Med ett lugnt och barnvänligt läge i attraktiva Saltsjö-Duvnäs ligger denna trevliga och välplanerade villa från 1955, ombyggd 2007, om totalt 353 kvm. Stora och luftiga sällskapsytor med generösa ljusinsläpp, klassiskt kök från Vedum, två stilrena badrum samt 6 möjliga sovrum. Bergvärme. Fristående garage. Härlig uppvuxen trädgårdstomt om 1.390 kvm med plana gräsmattor, stenknallar, rabatter samt flera trevliga uteplatser i olika sollägen. Mot gatan finns staket/mur i glas, som går att ändra i olika färger, vilket gör att tomten upplevs som mycket privat och ostörd. Ett perfekt boende för familjen som vill ha närhet till skolor, bra kommunikationer, seglarskola, tennisbanor och rikt serviceutbud i Ektorp centrum.
Pris: 13.200.000 kr Ejdervägen 27 Saltsjö-Duvnäs, Nacka
Ansvarig mäklare: Per Jansson 070-562 99 00 per@perjansson.se
Kontakta mäklaren för visning
Fler fakta. Antal rum: 10 Boarea: 319 m2 + biarea 34 m2 (faktisk uppmätn norm SS 02 10 54) Tomtareal: 1.390 m2
Upplåtelseform: Friköpt - Småhus Byggnadsår: 1955 ombyggt 2007

Planlösning

Entréplan
Välkomnande hall med plats för avhängning, garderober samt gästwc. Till höger om hallen ligger ett ljust och härligt sällskapsrum med dubbel takhöjd och stora fönsterpartier vilka ger ett fint ljusflöde. Till vänster från hallen kommer man in i ett rymligt matrum/vardagsrum som ligger i tilltalande öppen planlösning med köket. Fyra rymliga sovrum i öster, samtliga med garderober. Helkaklat badrum med badkar, separat dusch, wc samt dubbla handfat. Ytterligare ett bra allrum/bibliotek med fönster i två väderstreck samt utgång till trädgården. Genomgående trägolv med vattenburen golvvärme på hela entréplanet.

Kök
Klassiskt kök från Vedum med mycket god förvaring. Luckor i ljust gult samt täcksidor och bänkskiva i ek. Stänkskydd i grå mosaik. Inbyggd ugn och mikro (AEG), kyl och frys i rostfritt (Electrolux) samt integrerad diskmaskin (Asko). Häll i glaskeramik (AEG) under direktansluten fläkt (Fjäråskupan).

Övre plan
En trappa upp finns ett luftigt och generöst vardagsrum som är öppet ner mot sällskapsrummet i entréplan. Stora glaspartier med fin vy ut mot trädgård och grönska. Rymligt master bedroom med anslutande walk-in closet. Det finns även bra förvaring i ytterligare en klädkammare mitt emot badrummet. Stilrent badrum med dusch med glasväggar, wc samt handfat. Samtliga fönster är 2-glas isolerglas. Genomgående vitoljade furugolv. Övre planet värms upp av vattenburna radiatorer.

Källare
Rymlig källare med vita terrazzogolv samt vattenburen golvvärme. Tvättstuga med tvättmaskin (Cylinda) och torktumlare (Electrolux) samt bergvärmeanläggning. Praktiskt strykrum med bänk, över- och underskåp samt garderober. Gym. Kontor samt ytterligare ett rum för förvaring. Toalett med röd minimosaik. Källaringång. Källarförråd med perfekt temperatur för vin.

Övrigt
Huset är ursprungligen från 1955 och är sedan ombyggt 2007. Uppvärmning sker med bergvärme som är installerad 2007. På entréplan finns 3-glasfönster med energiglas och skyddsglas samt 2-glasfönster med isolerglas på övervåningen. Självdrag på entréplan samt mekanisk ventilation på övervåningen. Fristående garage om 33 kvm.

Trädgård
Den lummiga och uppvuxna trädgården är planerad av en landskapsarkitekt och anlades 2011-2012. Gräsmattor, syrénbuskage, rabatter, stenhällar och en magnifik ek bildar en harmonisk enhet som är perfekt för lek och rekreation. I anslutning till huset finns en mycket solig uteplats på ett stort trädäck med planteringar/rabatter runtom. En mur/högt staket i glas, som går att ändra färg i, mot gatan gör att tomten upplevs privat och insynsskyddad. Fristående garage samt ytterligare en parkeringsplats.

Område
Saltsjö-Duvnäs är känt för sitt fina läge och närheten till härliga naturområden. Från fasigheten är det endast en kort promenad till skolor, bra kommunikationer, Ektorp centrum, marina, seglarskola samt båtklubb. Fastighetsägarföreningen är mycket företagsam och arrangerar skilda aktiviteter i Ringparksstugan.

Driftskostnad

53.350 kr/år, varav
El: 43.284 kr/år
Vatten/Avlopp: 8.953 kr/år
Renhållning: 1.113 kr/år
Beräknat antal pers: 3 personer

Byggnad

Byggnadstyp: Tvåplanshus med sluttningsvåning
Byggnadsår: 1955 ombyggt 2007
Uppvärmning: Bergvärme
Energideklaration: Utförd 2018-02-20
Energiprestanda: 76kWh/m² kWh/m2 (Atemp) och år
Grundläggn: Uteluftsventilerad orpargrund
Grundmur: Betonghålsten
Stomme: Lättbetong/Tegel
Fasad: Trä
Fönster: Kopplade 2-glas och 3-glas, isolerglas
Bjälklag: Lättbetong
Tak: Papp på råspont
Utv. plåtarbete: Plåt
Ventilation: Mekanisk (endast frånluft)
Fastighetsbet: SICKLAÖN 245:8

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod: 220
Taxeringsvärde: 6.426.000 kr
Summa pantbrev: 10.900.000 kr
Tomtareal: 1.390 m2
Vatten/avlopp: Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
01-IM8-55/671 - 1 Avtalsservitut villa 1955-03-02

Se fullständing beskrivning >