Fleminggatan 26, 1tr

3 rum (82 m2). Möjlig 4 rok. På attraktiv adress på Kungsholmen ligger denna oerhört välplanerade och vackra våning med högt i tak och härlig balkong. Två rymliga sovrum med gott om förvaring, lugnt beläget mot den lummiga gården. Våningen har härlig 20-tals charm så som vackra trägolv, takrosett och spröjsade fönster. Vardagsrum med plats för stor soffgrupp, matgrupp samt övrig möblering. Stora fönster som bidrar till ett naturligt, härligt ljus i våningen. Charmigt kök med matrumsdel samt perfekt platsbyggd sittbänk för 4-6 personer. Badrum med tvättpelare och separat gäst-wc i hallen. Våningen har mycket goda förvaringsmöjligheter. Representativ fastighet med byggnadsår 1923. Mycket attraktivt belägen med närhet till kommunikationer, skolor, grönområden, vatten och till Kungsholmens breda utbud av shopping och kulturliv.
Pris: 8.500.000 kr Avgift: 3.718 kr/mån. Fleminggatan 26, 1tr Kungsholmen, Stockholm
Ansvarig mäklare: Farboud Nejad 073-909 49 06 farboud@perjansson.se
Kontakta mäklaren för visning
Fler fakta. Antal rum: 3 rum och kök (varav 2 - 3 sovrum) Boarea: 82 m2 (faktisk uppmätn norm SS 02 10 54) Våning: 1 av 6, Hiss finns Avgift: 3.718 kr/mån. inkl Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud), Bredband
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 2.78 % Byggnadsår: 1921 Förening: Bostadsföreningen Båten nr 1 upa

Interiör

Välkomnade hall med gott om plats för avhängning. Gäst-wc i anslutning till hallen. Vardagsrum med stort spröjsat fönster som bidrar till ett härligt ljus. Plats för stor soffgrupp, matgrupp samt övrig möblering. Två rymliga sovrum med gott om förvaring i fil mot lummig innergård. Charmigt kök med bänkskiva i sten, matrumsdel med platsbyggd matplats samt utgång till våningens härliga balkong. Matrumsdelen går att använda som ett barnrum/kontor för den som behöver. Badrum med tvättpelare och gäst wc i hallen. Våningen har genomgående härlig 20-talscharm och en oerhört välgenomtänkt planlösning. 

Kök

Ett vackert kök med vita luckor samt glasluckor i vitt med belysning. Bänkskivor och stänkskiva i brun sten. Gott om förvaring i under- och överskåp. Köket är utrustat med spis, fläkt, mikrovågsugn, full size kyl och frys samt diskmaskin. I anslutning till köket finns ett stort skafferi och matrumsdel med platsbyggd matplats med förvaring nedan. Från köket når man våningens härliga balkong.

Badrum

Helkaklat badrum med mörk kakel på väggar och beige/brunt kakel på golvet. Badrummet är utrustat med dusch med glasvägg, handfat med spegelskåp ovan, wc samt tvättmaskin och torktumlare. Spotlights i taket.

Separat gäst-wc i hallen. 

Övrigt

Lägenhetsinnehavarna disponerar två förråd i källaren. 

Ett oslagbart läge på Kungsholmen med ett rikt restaurangliv med restauranger så som AG, Mäster Anders och restaurang Agnes. Kort promenadavstånd till Kungsholmstorg med caféer, mataffärer och flertalet butiker, samt närhet till Norr Mälarstrands vatten och grönska. På Fleminggatan finns Kungsholmens nya knutpunkt med bland annat Ica, Sats, systembolag och flertalet restauranger. Ytterligare fördelar med området är kollektivtrafiken med både blå och grön tunnelbanelinje, flertalet bussar och både centralen och Arlanda Express inom tio minuters promenadavstånd.

Driftskostnad

15.085 kr/år, varav
El: 9.600 kr/år
Försäkring: 5.485 kr/år
Beräknat antal pers: 2 personer

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1921
Uppvärmning: Markvärmepump (el) och fjärrvärme
Energideklaration: Utförd 2021-02-25
Energiprestanda: 95 kWh/m2 (Atemp) och år

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn: Bostadsföreningen Båten nr 1 upa

Information:

Fastigheten byggdes 1923. Bostadsföreningen Båten nr 1 up består av 42 bostadsrätter. Föreningen är en äkta bostadsförening. Juridisk person accepteras ej. Överlåtelseavgiften får högst uppgå till 2,5% av prisbasbeloppet och betalas av köparen, pantsättningsavgiften får högst uppgå till 1% av prisbasbeloppet och betalas av pantsättaren. Föreningen kommer att höja avgiften med 10% 2022-10-01. Obligatorisk kostnad för bredband på 150kr/mån som är inräknat i den utskrivna avgiften.

För att ta del av tidigare samt planerade renoveringar vänligen se årsredovisningen för 2021.

Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig till 2032.

Se fullständig beskrivning >