Fleminggatan 27, 5 tr

5 rum (154 m2). Mycket attraktivt belägen med närhet till Kungsholmstorgs breda utbud ligger denna magnifika våning om 154 kvm högt upp i huset. Våningen har en perfekt planlösning som passar det sociala paret samt den större familjen. Tre sociala rum i fil mot gatan med stora vackra fönster och tre sovrum samt balkong i sydost mot lugn innergård. Genomgående vackra sekelskiftesdetaljer såsom stora spröjsade fönster, vackra golv, stuckaturer, takrosetter, höga bröstpaneler och kakelugn. Våningen är smakfullt renoverad med perfekt balans mellan moderna lösningar och vackra sekelskiftsdetaljer. Kök, vardagsrum och salong ligger i anslutning till varandra och de stora fönsterna i fil bidrar till ett magnifikt ljusinsläpp. Kök med stor köksö och exklusiv sten bidrar till den moderna känslan. Tre sovrum mot lugn innergård där huvudsovrummet har gott förvaring och plats för dubbelsäng. Smakfullt och mycket rymligt badrum med handfat, dusch och tvättmaskin med torkfunktion. Separat gäst-wc och klädavhängning i hallen. Föreningen har god ekonomi och ett starkt kassaflöde från tre hyresrättslokaler. Representativ sekelskiftesfastighet med byggnadsår 1904 och mycket attraktivt belägen med närhet till kommunikationer, skolor, grönområden, vatten och till Kungsholmens breda utbud av shopping och kulturliv.
Pris: på förfrågan Avgift: 5.553 kr/mån. Fleminggatan 27, 5 tr Kungsholmen, Stockholm
Ansvarig mäklare: Farboud Nejad 073-909 49 06 farboud@perjansson.se
Kontakta mäklaren för visning
Fler fakta. Antal rum: 5 rum och kök (varav 3 - 4 sovrum) Boarea: 154 m2 (faktisk uppmätn norm SS 02 10 54) Våning: 5 av 6, Hiss finns Avgift: 5.553 kr/mån. inkl Värme, vatten och bredband (100 Mbit)
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 5.15138 % Byggnadsår: 1904 Förening: Brf Blåbäret i Stockholm

Interiör

Välkomnande hall med plats för avhängning, platsbyggd förvaring, utgång till våningen balkong samt gäst-wc. Från hallen ansluter man till våningens sociala rum där man möts av tre rum i fil mot Fleminggatan, åtskilda med vackra skjutdörrar. En salong med vackert målad kakelugn och burspråk med stort fönsterparti, matsal och vardagsrum utsmyckad med stuckaturer och höga bröstpaneler och ett exklusivt och modernt kök i mörka toner med exklusiv köksö. Tre sovrum mot gården som binds samman med en gemensam hall med vacker garderobsvägg. Master bedroom med höga bröstpaneler, plats för dubbelsäng och vacker platsbyggd förvaring samt ytterligare två sovrum mot den lugna gården. Smakfullt badrum med både dusch, handfat, tvättmaskin och golvvärme. Ytterligare gäst-wc i hallen. Genomgående mycket härlig charm från byggåret. 

Det första man slås av när man kliver in i våningen är den otroliga känslan - våningen har mycket härlig charm och en perfekt blandning mellan detaljer från sekelskiftet och moderna lösningar. Planlösningen är utmärkt där de sociala rummen ligger perfekt mot gatan och sovrum mot den lugna innergården. Förutom närhet till Kungsholmstorg så bidrar det höga läget i huset till ett mycket härligt naturligt ljus och en vacker vy över takåsarna

Kök

Ett exklusivt och modernt kök med köksö med gott om förvaring i under- och överskåp samt i köksö. Luckor i matt svart trä, bänkskivor och vägg bakom bänk i svart sten. Nedfälld induktionshäll, fläkt, två infällda kombinerade ugnar/varmluftsugnar/microvågsugnar. Integrerad kyl, frys och diskmaskin. Köket är hemmets hjärta och här får även ett större sällskap plats vid köksön. Stort spröjsat fönster som bidrar till ett härligt ljusinsläpp.

Badrum

Rymligt badrum med mörk marmor på golv och ljus marmor på väggar. Badrummet är utrustat med avskild dusch, kommod med gott om förvaring i mörkt trä med ett nedfällt handfat, wc, tvättmaskin. Spotlights i taket

Gäst-wc i hallen utrustat med handfat, spegel och belysning ovan.  

Område

Ett oslagbart läge på Kungsholmen med ett rikt restaurangliv med restauranger såsom bland annat AG, Mäster Anders och Agnes. Närhet till Kungsholmstorg breda utbud med caféer, mataffärer och flertalet butiker, samt närhet till Norr Mälarstrands vatten och grönska. På Fleminggatan finns Kungsholmens nya knutpunkt med bland annat Ica, Sats, systembolag och flertalet restauranger. Ytterligare fördelar med området är kollektivtrafiken med både blå och grön tunnelbanelinje, flertalet bussar och både centralen och Arlanda Express inom tio minuters promenadavstånd.

Övrigt

Lägenhetsinnehavarna disponerar ett förråd i källaren.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1904
Uppvärmning: Fjärrvärme
Energideklaration: Utförd 2019-05-29
Energiprestanda: 145 kWh/m2 (Atemp) och år

Förening

Namn: Brf Blåbäret i Stockholm

Information:

Bostadsrättsföreningen Blåbäret i Stockholm är en äkta förening som bildades år 2000. Fastigheten med adresserna Fleminggatan 27 och Norra Agnegatan 40 byggdes 1904. Föreningen består av 25 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 3 lokaler upplåtna med hyresrätt. Fastigheten upplåts med tomträtt och är förhandlad t o m 2024-12-31. Juridisk person accepteras inte som medlem. Delat ägarskap är tillåtet. Obligatorisk kostnad för bredband om 123kr/mån som är inräknat i den utskrivna avgiften. 

Till medlemmarnas förfogande finns en tvättstuga i källaren, cykelrum, barnvagnrum samt en möblerad innergård.
TV levereras via Comhem och bredband via Ownit.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift av köparen samt en pantsättningsavgift.

Renoveringar:
2018 OVK och renovering av barnvagnsrum
2017/2018 Renovering och uppfräschning av gård
2011 Nya hissar, nytt yttertak, ny tvättstuga, nybyggda källarförråd, ny fastighetscentral för el, installation av fiber samt takvärme.
2007 Balkonger mot gården
2006 Ny värmecentral
1990-talet Byte stammar och el-stigar

Kommande underhåll:
Fönstermålning

Se fullständig beskrivning >