Fleminggatan 27, 5tr

5 rum (155 m2). Högt upp i huset på attraktiv adress på Kungsholmen ligger denna magnifika våning om 155 kvm. Tre sociala rum i fil mot gatan och tre sovrum samt balkong i sydost mot lugn innergård. En våning med vackra sekelskiftesdetaljer såsom vackra golv, stuckaturer, takrosetter, spröjsade fönster, höga bröstpaneler och kakelugn. Detta i ett perfekt samspel med moderna lösningar så som ett exklusivt kök, badrum, gäst-wc och smarta förvaringslösningar. Våningen har renoverats till perfektion och har en tilltalande planlösning som gör detta till en mycket social familjevåning. Representativ sekelskiftesfastighet med byggnadsår 1904 och mycket attraktivt belägen med närhet till kommunikationer, skolor, grönområden, vatten och till Kungsholmens breda utbud av shopping och kulturliv.
Pris: på förfrågan Avgift: 5.570 kr/mån. Fleminggatan 27, 5tr Kungsholmen, Stockholm
Ansvarig mäklare: Farboud Nejad 073-909 49 06 farboud@perjansson.se
Kontakta mäklaren för visning
Fler fakta. Antal rum: 5 rum och kök (varav 3 - 4 sovrum) Boarea: 155 m2 (Enligt föreningen) Våning: 5 av 6 , Hiss finns Avgift: 5.570 kr/mån. inkl Värme, vatten och bredband (100 Mbit)
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 5.15138 % Byggnadsår: 1904 Förening: Brf Blåbäret i Stockholm

Interiör

Välkomnade hall med platsbyggd förvaring och utgång till balkong samt gäst-wc i anslutning. Tre rum i fil mot Fleminggatan, åtskilda med vackra skjutdörrar. Ett vardagsrum med vackert målad kakelugn och burspråk med stort fönsterparti, matsal utsmyckad med stuckaturer och höga bröstpaneler och ett exklusivt och modernt kök i mörka toner med köksö. Tre sovrum mot gården som binds samman med en gemensam hall med vacker garderobsvägg. Master bedroom med höga bröstpaneler och vacker platsbyggd förvaring samt ytterligare två sovrum mot den lugna gården. Ett generöst badrum samt en vacker gäst-wc.

Kök

Ett exklusivt och modernt kök med köksö och luckor i matt svart trä. Övriga bänkskivor och vägg bakom bänk i svart sten. Gott om förvaring i under- och överskåp. Nedfälld induktionshäll, fläkt, två infällda kombinerade ugnar/varmluftsugnar/microvågsugnar. Integrerad kyl, frys och diskmaskin.

Badrum

Ett generöst badrum med mörk marmor på golv och ljus marmor på väggar. Avskild dusch, kommod i mörkt trä med ett nedfällt handfat, wc, tvättmaskin. 

Separat gäst-wc i hallen. 

Övrigt

Lägenhetsinnehavarna disponerar ett förråd i källaren.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1904
Energideklaration: Utförd 2019-05-29
Energiprestanda: 145 kWh/m2 (Atemp) och år

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn: Brf Blåbäret i Stockholm

Information:

Bostadsrättsföreningen Blåbäret i Stockholm är en äkta förening som bildades år 2000. Fastigheten med adresserna Fleminggatan 27 och Norra Agnegatan 40 byggdes 1904. Föreningen består av 25 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 3 lokaler upplåtna med hyresrätt. Fastigheten upplåts med tomträtt och är förhandlad t o m 2024-12-31. Juridisk person accepteras inte som medlem. Delat ägarskap är tillåtet.

Till medlemmarnas förfogande finns en tvättstuga i källaren, cykelrum, barnvagnrum samt en möblerad innergård.
TV levereras via Comhem och bredband via Ownit.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift av köparen samt en pantsättningsavgift.

Renoveringar:
2018 OVK och renovering av barnvagnsrum
2017/2018 Renovering och uppfräschning av gård
2011 Nya hissar, nytt yttertak, ny tvättstuga, nybyggda källarförråd, ny fastighetscentral för el, installation av fiber samt takvärme.
2007 Balkonger mot gården
2006 Ny värmecentral
1990-talet Byte stammar och el-stigar

Kommande underhåll:
Fönstermålning

Se fullständig beskrivning >