Grevgatan 42, 5 tr

5 rum (149 m2). Med ett mycket högt och ljust läge, centralt på Östermalm, ligger denna välplanerade familjevåning om 149 kvm med balkong. Egen garageplats med direktaccess via hiss ingår i månadsavgiften (garageplats kan hyras ut för 3.500 kr och därmed halvera månadsavgiften). Våningen är renoverad med exklusiva material och har en mycket genomtänkt disposition. Generöst sällskapsrum med burspråk och stort kök med matplats i öppen planlösning. Fyra rymliga sovrum med gott om platsbyggd förvaring. Två badrum samt separat tvättavdelning. Välskött fastighet från 1977.
Pris: 14.000.000 kr Avgift: 7.284 kr/mån. Grevgatan 42, 5 tr Östermalm, Stockholm
Ansvarig mäklare: Lotta Leuckfeld 070-777 88 00 lotta@perjansson.se
Fler fakta. Antal rum: 5 kök (varav 3 - 4 sovrum) Boarea: 149 m2 (faktisk uppmätn norm SS 02 10 54) Våning: 5 av 7 , Hiss finns Avgift: 7.284 kr/mån. inkl inkl värme, VA, bredband och garageplats
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 7 % Byggnadsår: 1977 Förening: Brf Neptunus 33

Interiör

Välkomnande entré öppnar upp mot våningens generösa sällskapsrum och kök i öppen planlösning. Härligt ljusinsläpp från sällskapsrummets stora burspråk med fin utsikt både mot Karlavägen och Strandvägen.
Stilrent kök med matplats och utsikt över innergårdar och fina 1800-talshus.
Fyra bra sovrum med god förvaring. Ett sovrum med utgång till solig och vindskyddad balkong.
Två badrum och separat tvättavdelning.
Våningen har genomgående vacker massiv ekparkett, fönsterkarmar i Carraramarmor, dimmers och platsbyggda, stilrena garderober i alla rum. Bostadens läge vid Grevgatans bredare del medför härligt ljus och rymd.
Egen garageplats i fastigheten medföljer våningen och ingår i månadsavgiften. Garaget nås direkt via hissen.

Kök

Exklusivt kök renoverat 2014 med arbetsytor i Carraramarmor och elegant gråa luckor/lådfronter från Picky Living. Ugn och mikro från Miele, integrerade dubbla kyl- och frysskåp från Electrolux, integrerad diskmaskin från Whirlpool, induktionshäll från Miele. Gott om arbetsytor och förvaring. Fint ljusinsläpp från stort fönsterparti.

Badrum

Våningen har två badrum, ett med badkar och ett med dusch. Det större badrummet med badkar har dubbelhandfat (Hafa) med kommod och spegelskåp med infälld belysning. Väggfast toalett och handdukstork.
Badrummet med dusch ligger i anslutning till master bedroom (alternativ vardagsrum) och innefattar toalett, handfat med kommod och spegelskåp.
Båda badrummen har golv och väggpartier i Carraramarmor samt glaspartier som stänkskydd, infällda spotlights samt golvvärme (el).
En separat tvättavdelning med golvbrunn och ventilation rymmer en tvättpelare från Miele. Integrerade spotlights och Carraramarmor på golvet.

Övrigt

Takarmaturerna medföljer. Till våningen hör ett källarförråd.

Bostaden är belägen centralt på Östermalm med närhet till såväl Östermalmstorg och Karlaplans utbud av affärer, service och restauranger som vacker natur och sköna promenader på Djurgården. Bra kommunikationer med buss och tunnelbana.

Driftskostnad

8.496 kr/år, varav
El: 6.000 kr/år
Försäkring: 2.496 kr/år

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1977
Uppvärmning: Fjärrvärme
Energideklaration: Utförd 2009-02-24
Energiprestanda: 125 kWh/m2 (Atemp) och år
Fönster: 2-glas
Fastighetsbet: Neptunus 33

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn: Brf Neptunus 33

Information:

Bostadsrättsföreningen Neptunus 33 förvärvade fastigheten 1985. Föreningen upplåter 23 lägenheter med bostadsrätt och en lokal med hyresrätt. Juridisk person accepteras ej. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1138 kr av köparen och en pantsättningsavgift om 455 kr av pantsättaren. Uthyrning i andra hand tillåten enligt stadgar och måste godkännas av styrelsen. Årsavgifterna planeras vara oförändrade närmaste året.

Föreningens medlemmar disponerar i entréplan en tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel. Trivsam gård med planteringar, utemöbel, grill och cykelställ. Garage med 18 platser som tillhör lägenheter, hiss direkt ned. Cykelförråd med ingång från garaget. Sopnedkast och grovsoprum. Kabel-tv och Internetanslutning finns i fastigheten via ComHem.

Genomförda renoveringar
Renovering & målning av samtliga fönster
Ny automatisk garageport
Elektronikupprustning av hiss
Förnyelser i tvättstugan
Renovering av lokaler för uthyrning
2007 Ny värmeväxlare
2010 Målning av trapphus
2011 Tak och hängrännor
2013 Reparation och underhåll av hiss
2014 Renovering av hissinteriör
2017 Nytt styrsystem för fläktar, byte av tilluftsfläktar

Inga större underhåll är planerade de närmaste åren. Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig fram till 2046.

Se fullständig beskrivning >