Grytbergsvägen 2

Ett unikt och sällan återkommande tillfälle att förvärva en egen udde med mycket eftertraktat läge på Ingarö, intill Björnö Naturreservat, med natursköna omgivningar och underbara vyer i härlig skärgårdsmiljö. Sagolik sjötomt med lugnt, mycket privat och avskilt läge. Huvudbyggnaden är ursprungligen uppförd 1937 men är om- och tillbygg på 1970-talet. På fastigheten finns ytterligare ett bostadshus med garage samt gästhus och sjöstuga. Brygga med plats för motorbåtar samt boj med segelbåtsdjup. Tomten närmast huvudbyggnaden utgörs av en helt plan gräsmatta ner mot havet som kantas av gles skog samt härliga klippor. Längs strandlinjen finns en privat mindre sandstrand, fina klippor och brygga till en egen liten ö med härliga badklippor och flata berghällar. Fastighetens totala areal uppgår till 118 100 kvm varav 69 000 kvm utgörs av vattenområde. Till fastigheten hör ytterligare en mindre ö.
Pris: på förfrågan Grytbergsvägen 2 Ingarö, Värmdö
Ansvarig mäklare: Per Jansson 070-562 99 00 per@perjansson.se
Kontakta mäklaren för visning
Fler fakta. Boarea: 213 m2 Tomtareal: 118.100 m2
Upplåtelseform: Friköpt - Småhus Byggnadsår: 1936

Planlösning

Björnö Naturreservat ligger på en av de sydöstligaste uddarna av Ingarölandet. Reservatet vetter ut mot Nämdöfjärden som i sin tur övergår i den vidsträckta Jungfrufjärden.
Fina klippbad samt badstränder. Ingarö golfklubb som erbjuder golf eller en god bit mat. Bistro Björkvik och Värmdö musteri med sommarcafé.
I närområdet finns Gustavsbergs centrum, Nacka Forum och med bil, båt eller buss nås Stockholm city på kort tid.

Byggnad

Byggnadstyp: 1-plansvilla
Byggnadsår: 1936
Uppvärmning: Direktverkande el och luftvärmepump
Energideklaration: Behövs ej
Grundläggn: Plintar/källare
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glasfönster
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel-äldre del, plåt-nyare del
Fastighetsbet: Björnö 1:3

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod: 220
Taxeringsvärde: 6.663.000 kr
Tomtareal: 118.100 m2
Vatten/avlopp: Egen vattenbrunn för dricksvatten, egen vattenbrunn för trädgårdsbevattning. Sommarvattenledning till sjöstuga och gästhus. Enskilt avlopp.
Servitut etc.
Andel i samfällighet/GA: Björnö GA:2

Se fullständig beskrivning >