Industrigatan 2a, 5 tr

4 rum (110 m2). Stilrent boende i exklusiv design, stora fönsterpartier och materialval av högsta kvalitet med två balkonger i olika väderstreck skapar härligt ljus, rymd och öppenhet. Våningen är disponerad med tre sovrum, stort kök från Kvänum i öppen planlösning med vardagsrummet. Generös matplats och utgång till stor balkong i vinkel mot gården med fri utsikt över Stockholm och Karlbergs Slott. Vardagsrum med stora fönsterpartier och fint ljusinsläpp i direkt anslutning till kök och matplats samt ytterligare en mycket rymlig balkong mot gatan och kanalen. Två badrum (dusch respektive badkar) med specialdesignad inredning. Bra förvaring. Lugnt läge mellan Karlbergskanalens stillhet och Kungsholmens folkliv. Inga trappsteg från gatan fram till lägenhet, hiss ner till garaget. Välskött förening. I huset finns garage med elbilsladdning samt gym.
Pris: 11.500.000 kr Avgift: 6.062 kr/mån. Industrigatan 2a, 5 tr Kungsholmen, Stockholm
Ansvarig mäklare: Lotta Leuckfeld 070-777 88 00 lotta@perjansson.se
Fler fakta. Antal rum: 4 kök (varav 2 - 3 sovrum) Boarea: 110 m2 (faktisk uppmätn norm SS 02 10 54) Våning: 5 av 7 , Hiss finns Avgift: 6.062 kr/mån. inkl inkl värme, VA
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 1.575 % Byggnadsår: 1920 Förening: Brf Chokladfabriken

Interiör

Rymlig hall med förvaring och två badrum samt en väl tilltagen klädkammare och walk-in-closet. Hallen öppnar upp mot våningens sociala del med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till våningens två balkonger och vardagsrum. Hallen leder till vänster till den privata sovrumsdelen om tre sovrum samt utgång till den stora balkongen som löper i vinkel längs hela våningen. Master bedroom med plats för dubbelsäng, sängbord och ytterligare möblering. Utgång till balkongen i vinkel med utsikt över Karlbergs slott. Ytterligare ett sovrum med gott om plats för säng och förvaringsmöbler. Mindre sovrum, arbetsrum eller gästrum om så önskas. Samtliga rum har vackra golv i vitpigmenterad och hårdvaxoljad ask.

Kök

Stilrent och välutrustat kök med goda förvaringsmöjligheter i kökssystem från Kvänum i rostfritt stål och grått. Fullstor kyl och frys samt diskmaskin från Siemens, inbyggnadsugn och induktionshäll från Bertazzoni. Fläkt från Fjäråskupan med vitlackad fläktkåpa. Bänkskiva i rostfritt stål. Höga skåp i ljusgrått från Kvänum.

Från köket finns dubbla dörrar ut till den stora balkongen i vinkel.

Badrum

Två stilrena badrum, det första med mosaik i en ljus grå ton på såväl väggar som golv med golvvärme. Vägghängd toalett och badkar från Duravit. Inbyggt badkar med duschvägg i glas och dusch. Handfat med förvaringsmöbel under. Spegel med inbyggd belysning. Eluppvärmd handdukstork på vägg. Gott om plats för ytterligare förvaring. Högskåp med tvättmaskin och torktumlare från Cylinda.Det andra badrummet även det med mosaikgolv, golvvärme och mosaik på väggarna. Duschhörna med glasväggar, toalett, tvättställ med förvaringsmöbel under, spegel med belysning samt uppvärmd handdukstork. Samtliga blandare från Grohe.

Övrigt

Säkerhetsdörr. De två balkongerna mäter 17,2 respektive 9,8 kvm. Till lägenheten hör ett källarförråd. I huset finns garage med laddstolpar på 45 av totalt 57 garageplatser. Till garageplatserna är det en separat kö, hyran är förnärvarande 2000 kronor/månad. Trevlig restaurang i entrén samt chokladbutik.Två balkonger som mäter 17,2 respektive 9,8 kvm.

Driftskostnad

9.000 kr/år, varav
El: 6.000 kr/år
Försäkring: 3.000 kr/år
Beräknat antal pers: 2 personer

Byggnad

Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Byggnadsår: 1920
Uppvärmning: Fjärrvärme
Fastighetsbet: Bojen 3

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn: Brf Chokladfabriken

Information:

Föreningen Oscar Properties totalrenoverade Chokladfabriken 2013-2015 och omvandlade lokalerna från kontor till 85 bostadslägenheter. I samband med renoveringen bildades bostadsrättsföreningen i syfte att förvärva fastigheten. Föreningen sålde lägenheterna till medlemmarna med inflyttning 2015. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt och insatserna enligt den ekonomiska planen, som också garanterades av Oscar Properties, har inbetalats. Utöver medlemmarnas lägenheter finns fyra hyresgäster i gatu- och källarplan i form av Flippin’ Burgers nya koncept Dog Food Restaurant, Choklad & Lakrits, bokförlaget Vulkan Media och Rebirth Fitness (gym). Den ekonomiska förvaltningen sköts Viredo (www.viredo.se). Kontakta Viredo om du har frågor om pantsättning, andelstal, månadsavgifter etc. Fastigheten består av två huskroppar med ingång från Industrigatan 2 A och Fridhemsgatan 53. De två huskropparna har något olika karaktär och uppfördes under på 1920- och 1970-talet. Totalt finns 85 lägenheter om 1 - 5 rok och den totala bostadsytan uppgår till 7044 kvm. Hiss finns i båda trappuppgångarna. Mellan huskropparna med ingång från Industrigatan finns en innergård. Båda huskropparna har access till garaget via källartrappa. Det finns ingen gemensam tvättstuga i föreningen utan alla lägenheter är utrustade med egen tvättmaskin och torktumlare. Samtliga lägenheter har källarförråd av något varierande storlek. Soprum finns i källaren. Föreningen har cykelställ på gården och i källaren och barnvagnsförråd. Fastigheten är ansluten till fjärrvärmenätet.

 

 

 

Se fullständig beskrivning >