Karlaplan sommar

Invid Karlaplan

9 rum (359 m2). Med ett exklusivt och eftertraktat läge på Östermalm ligger denna eleganta och mycket smakfullt renoverade hörnvåning om 359 kvm.

Denna våning är inte bara en fantastisk och helt unik bostad som sträcker sig över stora delar av våningsplanet, det är ett mästerverk där exklusiva och noggrant utvalda material kombinerats med fina bevarade originaldetaljer från byggåret 1914. Här möts man av en stor välkomnande hall med kapprum samt gästtoalett. Den magnifika hallen leder både in till matsal, vardagsrum, master bedroom samt ut på en av balkongerna. Flera burspråk, stuckaturer, fiskbensparkett, vackert spröjsade fönster, tre balkonger samt en stor matsal med plats för stora middagsbjudningar.

Köket, en dröm för den som är road av matlagning, är mycket stort och utrustat med all tänkbar modern teknik och vitvaror av absolut högsta kvalitet. Stor köksö, öppen spis, balkong samt en generös matplats där hela familjen kan samlas och njuta av mat och umgänge. Angränsande från hallen finns ett arbetsrum som leder in till ett ostört master bedroom med walk-in-closet och ett sobert badrum. Från hallen nås även ett vardagsrum, mediarum med ljudisolerat tak samt passage till fyra sovrum med två kompletta badrum, samt en separat tvättstuga.

Våningen representerar ett boende för den som söker en storslagen bostad, där inga kompromisser har gjorts vare sig på utrymme, kvalitet eller standard. Det är ett fantastiskt fint hem som är lika representativt som det är inbjudande.
Pris: på förfrågan Avgift: 12.892 kr/mån. Invid Karlaplan Östermalm, Stockholm
Ansvarig mäklare: Per Jansson 070-562 99 00 per@perjansson.se
Kontakta mäklaren för visning
Fler fakta. Antal rum: 9 rum och kök (varav 5 - 6 sovrum) Boarea: 359 m2 (Enligt säljaren) Våning: 1, Hiss finns Avgift: 12.892 kr/mån. inkl Värme, Vatten
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Byggnadsår: 1914

Kök

Exklusivt platsbyggt kök från SieMatic med matta vita luckor och bänkskivor i granit.
Stor köksö med sittplatser, extra bred induktionshäll från Miele, inbyggd bänkfläkt och extra bred ugn Miele.
Diskbänk med dubbla integrerade diskmaskiner från Miele.
Två stora kylar samt stor frys (extra breda) från Miele med integrerad kaffemaskin.
Inbyggd vinkyl samt micro från Miele.
Stort skafferi och generösa arbetsytor.
Öppen spis, plats för stor matplats samt burspråk med platsbyggd soffa.

Tvättstuga

Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare från Miele, stort torkskåp och tvättho. 

Badrum

I våningen finns tre mycket påkostade helkaklade badrum, alla med dubbla handfat, dusch och toalett.
Gästtoalett i hallen.

Övrigt

Bostaden har från början varit två lägenheter som slagits ihop till en stor våning. Det är fortfarande två olika enheter med olika lägenhetsnummer, två olika andelstal samt separata avgifter.
Larm finns i bostaden. Säkerhetsdörr.

Lägenhetsinnehavaren disponerar två källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1914
Uppvärmning: Fjärrvärme

Se fullständig beskrivning >