Jungfrugatan 18, 4 tr - SÅLD

2 rum (54 m2). Med ett mycket attraktivt läge på Jungfrugatan och direkt närhet till såväl Östermalmstorg, Stureplan som Karlaplan ligger denna charmiga vind. Sällskapsrum och kök mot Jungfrugatan i västerläge och utsikt över himmel och hustak. Sovrum mot gård och vy över områdets vackra hus. Den disponerar två rum samt badrum. Kök från Ballingslöv. Här bor du som en oas i stan och med närhet till det mesta. Låg avgift och fastighet med perfekt läge i hjärtat av Östermalm.
Pris: 6.000.000 kr Avgift: 1.702 kr/mån. Jungfrugatan 18, 4 tr Östermalm, Stockholm
Ansvarig mäklare: Christina Löfsten Oscarsson christina@perjansson.se
Fler fakta. Antal rum: 2 rum och kök (varav 1 sovrum) Boarea: 54 m2 (faktisk uppmätn norm SS 02 10 54) Våning: 4, Hiss finns Avgift: 1.702 kr/mån. inkl Värme, Vatten, Kabel-TV (grundutbud) och bredband 100
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 7.787 % Byggnadsår: 1889 Förening: Brf Brandmästaren 12
Christina Löfsten Oscarsson
Ansvarig Mäklare: Christina Löfsten Oscarsson christina@perjansson.se

Interiör

Entré som öppnar upp mot en hall med ekparkett på golv. Genom hallen nås sällskapsrummet som ligger i västerläge och fönster mot Jungfrugatan. Här plats för soffa och arbetsplats, och med härlig utsikt över himmel och hustak. Goda förvaringsmöjligheter. Sovrum mot gård och med snedtak och vindskaraktär, plats för dubbelsäng. Spegeldörrar och garderob med god förvaring. Även här fin utsikt mot områdets vackra hus och himmel. Brädgolv i sovrum och ekparkett i sällskapsrum.

Kök

Stilrent kök i vitt från Ballingslöv. Bänkskiva i granit samt på vägg. Maskinell utrustning som spis, ugn/micro och diskmaskin från Siemens. Övrig köksutrustning är vinkylskåp och integrerad kyl/ frys. Matplats vid fönstret för 4-6 personer. Ekparkett på golv.

Badrum

Badrum med klinkers på golv i terracottafärgat och kakel i vitt på vägg. Dusch med duschdörrar, handfat, wc, handdukshängare och badrumsskåp med spegel.   

Övrigt

Vindslägenheten är uppmätt till 54 kvm. Ej mätvärt utrymme (begränsad takhöjd under snedtak): 6 kvm (kattvindar i köket och snedtak i sovrum). Den är även registrerad som 54 kvm i föreningens register. Lägenheten disponerar ett källarförråd.

Driftskostnad

5.953 kr/år, varav
El: 3.555 kr/år
Försäkring: 2.398 kr/år
Beräknat antal pers: 1 personer

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1889
Uppvärmning: Fjärrvärme
Energideklaration: Ej utförd

Förening

Namn: Brf Brandmästaren 12

Information:

Bostadsrättsföreningen Brf Brandmästaren 12 förvärvade fastigheten 2008 och är en äkta förening som äger marken som byggnaden står på. Föreningen upplåter 9 lägenheter med bostadsrätt och två lokaler med hyresrätt. Juridisk person accepteras ej. Avgiften betalas månadsvis i förskott. TV och och bredband till Telenor och  via Bredbandsbolaget. Tillgång till cykelställ på gården. Föreningens medlemmar disponerar en gemensam tvättstuga i källarplan, med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett stort torkrum och en mangel. Innergård med sittgrupp och planteringar.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift samt en pantsättningsavgift.

RENOVERINGAR

2020 OVK och stamspolning
2019 Spormätning utan anmärkning
2017 Renoverat och installerat ventilation mellan bjälklagen. 
2017 Fiber indraget och installerat
2016 Renovering av port
2015 Tak och fasad 
2015 Renovering av lokal
2015 Spolning av stammar
2013 Del av stam 
2009 Ombyggd fjärrvärmecentral,
2009 Renovering av tvättstuga
2008 Relining. Stammarna byttes på 60-talet. 
2008 Nya elstigar

Kommande renoveringar:
Ingenting beslutat men det diskuteras trappuppgång och fönster

Se fullständig beskrivning >