Kammakargatan 19, 2tr

2 rum (63 m2). På attraktiv adress i gränslandet mellan Vasastan och Norrmalm, invid Tegnérlunden finns denna fantastiskt välrenoverade och välplanerade lägenhet. Lägenheten är arkitektritad och renoverad till perfektion där inget lämnats åt slumpen. Unik design och karaktär med perfekt balans mellan moderna lösningar och originaldetaljer. Våningen är perfekt planerad med plats för stora sällskap. Lättmöblerat vardagsrum med plats för stor soffgrupp samt större matbord. Tre stora fönster i fil som bidrar till ett fantastisk ljusinsläpp och härlig rymd. Smakfullt designat kök med påkostade materialval, gott om arbetsytor och sittplats för 4-6 personer. Sovrum i sober färgsättning med vacker öppen spis och utgång till våningens härliga balkong mot gården. Platsbyggd förvaring och genomgående fantastiska materialval. Badrum med välvalda detaljer. Våningen har genomgående höga materialval och en väl genomtänkt design där varje yta är användbar. Hiss. Välskött förening i fastighet från 1937.
Pris: 8.500.000 kr Avgift: 5.027 kr/mån. Kammakargatan 19, 2tr
Ansvarig mäklare: Farboud Nejad 073-909 49 06 farboud@perjansson.se
Kontakta mäklaren för visning
Fler fakta. Antal rum: 2 rum och kök (varav 1 sovrum) Boarea: 63 m2 (faktisk uppmätn norm SS 02 10 54) Våning: 2, Hiss finns Avgift: 5.027 kr/mån. inkl Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud)
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 6.6564 % Byggnadsår: 1937 Förening: BRF Rörstrand 26

Interiör

Välkomnande hall med anslutning till lägenhetens sociala del. Magnifikt vardagsrum med tre fönster i fil som bidrar till ett otroligt härligt ljusinsläpp. Vardagsrum med öppen planlösning, plats för stor soffgrupp samt matgrupp. Modernt kök med gott om arbets- och förvaringsytor. Vackra materialval som är genomgående i hela våningen. Badrum med exklusivt kakel och platsbyggda lösningar. Sovrum mot gården i sober färgsättning med öppen spis putsad med svart tegel, utgång till balkongen och gott om platsbyggd förvaring ifrån Italienska Lema med samma utförande som förvaringen i köket. Takskenor och ledbelysning ifrån Italienska Flos. Genomgående vitoljat ek plankgolv med mattlack i hela våningen.

Ägaren av denna våning har inte lämnat något åt slumpen och har renoverat lägenheten till perfektion där man får en fantastisk funktion, välvalda materialval och där varenda millimeter fått en funktion. Förutom detta så är lägenheten unik i sitt slag och mycket estetiskt vacker. 

Kök

Exklusivt och modernt kök ifrån Italienska Binova. Utdragbara lådor i rostfritt beslag, stänk och bänkskiva i rostfritt stål och luckor i rökt ek. Köket håller hög standard och är utrustat med kyl/frys, diskmaskin två vinskåp med olika temperaturer, induktionshäll med inbyggd fläkt och ugn. Samtliga vitvaror är från Miele och serien Touch Opening som är utrustat utan handtag.

Badrum

Exklusivt badrum i klinkers Nero 60/60 cm från Bricmate. Handfat i marmor Nero som är specialbeställd från Italien. Blandare från Dornbracht. Badrummet är utrustat med vägghängd wc med nisch ovanför och dusch med glasvägg. Badrumsdörren kommer från Italienska Rimadesio i svart oxiderad aluminiumprofil med mörktonad glas och magnetlås.

Övrigt

Lägenhetsinnehavaren disponerar ett källarförråd. 

Driftskostnad

8.640 kr/år, varav
El: 3.600 kr/år
Övrigt: 5.040 kr/år

Övrigt - Bredband

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1937
Uppvärmning: Fjärrvärme
Energideklaration: Utförd 2021-02-04
Energiprestanda: 144 kWh/m2 (Atemp) och år

Förening

Namn: BRF Rörstrand 26

Information:

Bostadsrättsföreningen förärvde fastigheten 2004 och har byggår 1937. Föreningen består av 20 bostadsrätter och 1 lokal med hyresrätt (305 kvm). Till medlemmarnas förfogande finns tvättstuga, takterrass och uteplats på innergården. Föreningen godkänner inte juridisk person. Föreningens sista hyresrätt ombildades till en bostadsrätt, vilket stärkte kassan och gav en förbättrad ekonomi.

UTFÖRT UNDERHÅLL
2004 Rörstambyte, samtliga vattenledningar, el-stigare
2005/06 Tak
2006 Drivsystem för hissen, tvättmaskin, torktumlare och torkskåp, målning av trapphus
2007 Renovering av hisskorg 
2008 Takfläkt, räcke vindsvåning (ena delen)
2011 Nya vattenpumpar, expansionskärl, trä terrass
2015 Målning av tvättstuga  
2016 Torktumlare
2017 Takfläkt
2018 Funktionskontroll av ventilation 
2019 Sotning och brandskyddskontroll 
2020 Bytt ut en del av fasad (kortsida), ny brandlucka, ny dörr till innergård, nytt ventilationssystem (hyreslokal), ny elcentral (hyreslokal), renovering av ytskikt (hyreslokal)
2021 Sotning 
2021 Radonmätning  - godkänd utan anmärkning

Se fullständig beskrivning >