Kammakargatan 38

3 rum (116 m2). På mycket centralt och lugnt läge, en bit från Tegnérlunden, ligger denna vackra sekelskiftesvåning om 3 rum och kök med hög standard. Två sovrum samt egen uteplats om 25 kvm. Mycket generöst kök med stor matplats i nära anslutning till det generösa vardagsrummet. Badrum med ingång från hallen. Genomgående målat furugolv och bevarade sekelskiftesdetaljer, 3,25 m i tak. Hela fastigheten har totalrenoverats av Oscar Properties och färdigställdes 2012. Välskött förening i vacker fastighet från 1878.
Pris: 11.500.000 kr Avgift: 4.463 kr/mån. Kammakargatan 38 Norrmalm, Stockholm
Ansvarig mäklare: Lotta Leuckfeld 070-777 88 00 lotta@perjansson.se
Fler fakta. Antal rum: 3 kök (varav 2 - 2 sovrum) Boarea: 116 m2 (faktisk uppmätn norm SS 02 10 54) Våning: 1 av 5 , Hiss finns Avgift: 4.463 kr/mån. inkl inkl, värme/VA, kabel-tv, bredband
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 11.90965 Förening: Brf Kurland Sthlm

Planlösning

Välkomnande och generös hall som öppnar upp mot våningens sociala delar har både öppen avhängning och förvaring i platsbyggda garderober. Från hallen nås det smakfulla och stora köket med plats för tilltaget matbord, härifrån finns utgång till den egna uteplatsen med betongplattor och inbyggd infravärme om 25 kvm med eftermiddagssol. Det magnifika vardagsrummet ligger i fil med köket och har dubbla fönster åt öster samt har en platsbyggd bokhylla. Sovrumsavdelning med master bedroom samt ett barn/gästsovrum. Här finns också platsbyggda garderober samt en garderob med tvättpelare. Heltäckningsmatta i sovrumsavdelningen. Nytt badrum med dusch, handfat och toalett. Kammakargatan är en lugn enkelriktad gata.

Kök

Smakfullt platsbyggt kök med specialtillverkade gråmålade köksluckor. Bänkskivor samt stänkskydd av gotländsk kalksten, nedsänkt disko. Rymlig matplats med utgång till den egna uteplatsen. Induktionshäll, inbyggd varmluftsugn och mikrovågsugn i rostfritt. Integrerad diskmaskin, kyl och frys samt vinyl. Samtlig utrustning från Smeg. Fläkt från Fjäråskupan inbyggd i väggskåp. 

Badrum

Grått klinkergolv med golvvärme (el). Grå stenplattor på väggar. Stor inglasad dusch, handfat i carraramarmor med förvaring bakom spegel ovan. Toalett samt handdukstork. Nyrenoverat 2019.

Övrigt

Våningen disponerar ett källarförråd av föreningen. Cykelrum nås via separat ingång från gatan där även soprum är placerat med viss källsortering.

Våningen har tidigare disponerats som en fyra med tre sovrum.
Det finns möjlighet till ytterligare ett badrum genom att kombinera en av garderoberna och tvättstugedelen. Offert för detta finns.

Ett lugnt område med stadens puls och rika utbud runt hörnet. Små oaser finns i närheten som Tegnérlunden park och damm. Observatorielunden är också ett populärt tillhåll för en utflykt. I detta område finns det också flera skolor med Stadsbiblioteket nära till hands. Ett mycket nutida boende med gångavstånd till Arlanda Express.

Driftskostnad

9.504 kr/år, varav
El: 6.000 kr/år
Försäkring: 3.504 kr/år
Beräknat antal pers: 5 personer

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Energideklaration: Utförd 2015-09-03
Energiprestanda: 159 kWh/m2 (Atemp) och år

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn: Brf Kurland Sthlm

Information:

Brf Kurland Sthlm är en äkta bostadsrättsförening och förvärvade fastigheten 2012. Föreningen består av sju bostadsrätter. Soprum och cykelrum med egen ingång från gatan. Föreningen godkänner inte juridisk person.
Fastigheten totalrenoverades 2011-12, tak 2015. Inga kommande renoveringar är planerade.

Överlåtelseavgift betalas av köparen med 2,5% av prisbasbelopp (1183 kr) och pantsättningsavgift med 1% av låntagaren (473 kr). 

Se fullständig beskrivning >