Karlaplan 11, 6 tr

3 rum (170 + 21 m2). På Karlaplan ligger denna unika vindsvåning om 170 + 21 kvm. Utsikt över grönskande Karlaplan och Stockholms takåsar. Stor terrass i sydväst. Generöst sällskapsrum med 4,62 m i nock och 4 takfönster ger otroligt ljus och rymd. Kök med många fönster och tornrum i anslutning till sällskapsdel. Separat tvättstuga, gäst-wc med dusch och stort badrum med två fönster. Vindsvåningen inreddes på 80-talet och har renoveringsbehov. Mycket attraktiv Östermalmsadress med utsikt över Karlaplan och Karlavägens allé. Bästa service inom bekvämt räckhåll på Karlaplan med T-bana och Fältöversten samt närhet till Gustav Adolfsparken med lekplats samt fina promenader på Djurgården. Garage finns i fastigheten.
Pris: på förfrågan Avgift: 9.237 kr/mån. Karlaplan 11, 6 tr Östermalm, Stockholm
Ansvarig mäklare: Josefine Bäck 070-546 79 00 josefine@perjansson.se
Kontakta mäklaren för visning
Fler fakta. Antal rum: 3 Kök Boarea: 170 m2 + ej mätvärd yta 21 m2 (faktisk uppmätn norm SS 02 10 54) Våning: 6 av 6 , Hiss finns Avgift: 9.237 kr/mån. inkl inkl. värme & VA
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 7.64094 Byggnadsår: 1917 Förening: Brf Djursborg 6

Planlösning

Entré med garderob för ytterkläder samt gäst-wc med dusch. Vardagsrum och matrum med öppen planlösning som delas av med murstocken. Fönster i två väderstreck, 4 takfönster och öppen spis. Helt glasparti med skjutbara glasdörrar mot terrass i väster om 12 kvm med sol dag som kväll. Bra kök med fyra fönster samt tornrum. Master bedroom, stort badrum och ytterligare ett litet sovrum i våningens privata del. Praktiskt grovkök/tvättstuga. Loft som kan användas som sällskapsrum, kontor eller sovrum. Genomgående vitmålad och ekparkett med Hollandsmönster.

Kök
Äldre kök med vita skåpsluckor samt bra förvaring och arbetsytor. Tornrum som med fördel kan användas som matplats. 5 fönster med utsikt över takåsar.

Badrum
Äldre, stort badrum med badkar, bidé, wc, kommod med handfat samt god förvaring. Två fönster med vacker utsikt utan insyn. Ytterligare en wc med dusch, handdukstork samt kommod med handfat.

Övrigt
Vindsvåningen inreddes på 80-talet och har renoveringsbehov. Mycket attraktiv Östermalmsadress med utsikt över Karlaplan och Karlavägens allé. Bästa service inom bekvämt räckhåll på Karlaplan med T-bana och Fältöversten samt närhet till Gustav Adolfsparken med lekplats samt fina promenader på Djurgården. Ej mätvärd yta om 21 kvm. Garage finns i fastigheten.

Byggnad

Byggnadsår: 1917
Uppvärmning: Fjärrvärme
Energideklaration: Utförd 2008-05-09
Energiprestanda: 123 kWh/m2 (Atemp) och år

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn: Brf Djursborg 6

Information:

Föreningen förvärvade fastigheten 1986 och är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 15 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt garage med 5 garageplatser. Till medlemmarnas förfogande finns ett cykelrum samt en tvättstuga.

Denna lägenhet har ett källarförråd att disponera.

Löpande underhåll av fastigheten görs och 2016 totalrenoverade föreningen taket på fastigheten och har bestämt för att höja avgiften med 15% från och med 1/1-2018 för att finansiera renoveringen.

Renoveringar
2016 Tak
2015 Underhåll avloppsstammar
2012 Byte av vattenledningar. Byte av avloppsstam 12 från våning 1 och neråt. Byte av avloppsstam 11 från våning 5 och neråt.
2010 Byte av elledningar i källaren. Garantibesiktning avloppsstammar.
2009 Hiss renoverad. Dränering av gården och nytt ytskikt. Renovering av tvättstuga nya maskiner och nytt ytskikt. Brandskyddskontroll.
2008 Målning av fönster. Ytterporten renoverad.
2007 Stuprör och hängrännor. Avloppsstammar besiktning.

Föreningen har löpande underhållit fastigheten, för mer utförlig info, se årsredovisningen.

Planerade renoveringar
Under 2018 ska alla fönster målas om.

Se fullständing beskrivning >