Karlavägen 119, 2tr

4 rum (129 m2). Möjlig 5:a. Garage i huset (1 350 kr/mån) med kortare kötid. Med ett attraktivt och ljust läge på Karlavägens solsida med direkt närhet till Djurgården och Gustav Adolfsparken ligger denna mycket välplanerade lägenhet om 129 kvm med ett fritt läge och balkong i söder. Kök med matplats för stora sällskap och generös sällskapsdel i öppen planlösning med utgång till den möblerbara balkongen och med stora fönsterpartier mot Karlavägen i söder. Samtliga 3 sovrum mot gården i norr. Stort badrum samt en gäst wc. En ytterst väldisponerad och ljus lägenhet som med enkelhet kan återställas till 5 rum och kök med 4 bra sovrum. Ett öppet och ogenerat genomgående läge mot Karlavägen och gården vilket ger en privat känsla. Möjlighet till 2 entréer vilket gör att lägenheten kan disponeras med en separat del, ett rum med egen wc, om så önskas. Välskött fastighet och förening med god ekonomi och med närhet till ett rikt utbud av service i Garnisonen och Fältöversten.
Pris: 15.500.000 kr Avgift: 4.489 kr/mån. Karlavägen 119, 2tr Östermalm, Stockholm
Ansvarig mäklare: Stina Holmberg 070-868 08 23 stina@perjansson.se
Kontakta mäklaren för visning
Fler fakta. Antal rum: 4 rum och kök (varav 3 sovrum) Boarea: 129 m2 (faktisk uppmätn norm SS 02 10 54) Våning: 2, Hiss finns Avgift: 4.489 kr/mån. inkl värme, VA
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 7.4 % Byggnadsår: 1959 Förening: Brf Antennen

Planlösning

En välkomnande och rymlig entré med möjlighet till två separata entréer för det fall man vill skapa en separat del i lägeheten. Vackert marmorgolv i original, infällda spotlights i taket och med gästwc i anslutning. Egen komplett separat tvättstuga, gott om avhängning bakom skjutdörrar och en stor klädkammare i direkt anslutning. Hallen öppnar upp mot den ljusa och generösa sällskapsavdelningen med gott om plats för både soffgrupp och arbetsplats. Denna del ligger med utgång till den södervända balkongen om ca 3 kvm och i öppen planlösning med köket. Stora fönsterpartier vetter mot Karlavägen med fjärrstyrda markiser. Tre bra sovrum i anslutning till det stora badrummet och med gott om förvaring med platsbyggda garderober i anslutning till sovrumsavdelningen. Denna privata del mot den stora och gröna gården. Möjlighet till ytterligare ett bra sovrum (se alternativ planritning). Trägolv i sovrummen och kök och stavparkett i original i matsal- och sällskapsdel. 

Kök

Stilrent kök från Kvik med vita luckor, arbetsbänk i komposit och med vackert glaskakel bakom. Induktionshäll, fläkt, inbyggd ugn och inbyggd micro, kyl i rostfritt, integrerad frys och diskmaskin (samtliga maskiner och vitvaror Siemens). Plats för ett större matbord för 8-10 personer i öppen planlösning med sällskapsdelen och med utgång till den möblerbara balkongen i söder.

Badrum

Ett stort och helkaklat badrum med dubbla handfat samt både inkaklat badkar och hörndusch bakom glasdörrar. Vitt kakel på väggar med grått klinker på golv. Bred kommod med förvaring och spegelskåp ovan med belysning (inredning Aspen). Vägghängd wc. Handdukstork och infällda spotlights i tak. 

Gästwc med grått klinker på golv och delvis tapeter på väggar. Handfat på en mindre kommod samt en vägghängd wc. Golvvärme. 

Tvättstuga med grått klinker på golv, tvättmaskin (Bosch) och torktumlare (Siemens) placerade under bänkskiva i komposit och ett torkskåp (Electrolux). 

Övrigt

Ägaren till lägenheten disponerar idag två bra källarförråd som tillsammans utgör mycket gott om förvaring om ca 10 kvm. Som medlem disponerar man även ett skåp i tempererat rum för t ex vin.
Möjlighet till garageplats i garage Eken (1 350 kr/mån) med kortare kötid. Direktaccess från trapphuset ner till garaget. 

Driftskostnad

21.200 kr/år, varav
El: 16.800 kr/år
Försäkring: 4.400 kr/år

Lägenhetens indirekta nettoskuldsättning

Skuldsättning: 190.254 kr
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning enligt bostadsrättsföreningens senaste årsredovisning för 2021.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1959
Uppvärmning: Fjärrvärme
Energideklaration: Utförd 2019-11-06
Energiprestanda: 139 kWh/m2 (Atemp) och år

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn: Brf Antennen

Information:

Föreningen äger fastigheten som uppfördes 1959. Föreningen upplåter 13 lägenheter med bostadsrätt (bestående av lägenheter om 4 -6 rum och kök) om totalt 1 748 kvm och 10 lokaler om 378 kvm. 
Möjlighet finns till garageplats i fastigheten. Till medlemmarnas förfogande finns en gemensam takterrass samt gemensamma utrymmen med biljard, pingis, gym och bastu.  Handikappanpassad ingång från gårdssidan ner i trapphuset.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift av köparen och pantsättningsavgift av pantsättaren.

Utfört underhåll:

2021 Fönstermålning
2021 Entrédörr
2016 Relining stammar
2003 Ny fjärrvärmecentral (en pump utbytt 2016)
2000 Taket

 

Se fullständig beskrivning >