Karlavägen 53, 4 tr

6 rum (165 m2). Med ett mycket eftertraktat läge på Karlavägen, med tillhörande garageplats, ligger denna unika etagevåning om 165 kvm med balkong i väst och öppen spis. I modern design med öppen planlösning och med upp till fyra sovrum. Ett stilrent och modernt kök öppnar upp mot sällskapsavdelningen med plats för stort matbord, soffor och arbetsplats. Öppen spis och utgång till balkong i väst. En trappa ner ligger den privata avdelningen med tre utmärkta sovrum, ett ytterligare sällskapsrum, badrum samt en stor klädkammare. På taket en stor, nyanlagd och möblerad takterrass, med utsikt över takåsarna, till medlemmarnas förfogande. Lättillgängligt garage (ingår i avgiften) med infart från Brahegatan. Del i vinförråd. Attraktiva kvarter med närhet till hela Östermalms rika serviceutbud. Stabil förening med god ekonomi.
Pris: 15.900.000 kr Avgift: 6.464 kr/mån. Karlavägen 53, 4 tr Östermalm, Stockholm
Ansvarig mäklare: Per Jansson 070-562 99 00 per@perjansson.se
Kontakta mäklaren för visning
Fler fakta. Antal rum: 6 rum och kök Boarea: 165 m2 (faktisk uppmätn norm SS 02 10 54) Våning: 4 , Hiss finns Avgift: 6.464 kr/mån. inkl garageplats, värme, vatten, kabel-TV(basutbud) och bredband
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 4.599 Byggnadsår: 1959 Förening: Brf Hinden 23

Planlösning

Rymlig och välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter, anslutande stor klädkammare samt gäst wc. Hallen öppnar upp mot köket i grått med köksö och i öppen planlösning med matplats och sällskapsrum. Sällskapsavdelningen möjliggör plats för ett stort matbord, soffgrupp och en eventuell arbetsplats. Öppen spis och utgång till den möblerbara balkongen i väst mot Brahegatan. Genomgående flytspacklade golv i grått och vitmålade väggar. En trappa ner finner man våningens privata avdelning med tre mycket bra sovrum, badrum med tvättpelare, sällskapsrum alternativt ett ytterligare sovrum samt gott om förvaring i rymlig klädkammare. Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar.

Kök
Öppet bulthaup-kök i matt grått med köksö. Gott om förvaring i underskåp och i köksö. Arbetsbänk i grå laminat med nedsänkt ho i rostfritt och glasskiva bakom. Infälld belysning ovan arbetsbänk. Bred induktionshäll (Gaggenau), fläkt (Gaggenau), ugn (Gaggenau), kyl/frys (Siemens) och integrerad diskmaskin (Gaggenau). Fönster med förstärkt glas ut mot loftgång och gård.

Badrum 
Stilrent badrum med grått klinker på golv och vita väggar. Inkaklat badkar, helkaklad dusch med tak-och handdusch, vägghängd wc, brett handfat på kommod med lådor för förvaring. Stor infälld spegel med belysning på vägg bakom handfat, infällda spotligjhts i tak, handdukstork (el) samt golvvärme. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare (Miele).

Gästwc
I anslutning till entrén ligger en gäst-wc med flytspacklat golv, vitmålade väggar, wc och handfat.

Garage
En garageplats medföljer våningen och ingår i månadsavgiften. Garaget nås enkelt med hjälp av hiss direkt ner från våningen. Infart från Brahegatan.

Övrigt 
Tillhörande källarförråd samt del i vinförråd. Mitt i hjärtat av Östermalm med absolut närhet till det bästa som Stockholm kan erbjuda av shopping, mat och nöjen. 

Driftskostnad

9.768 kr/år, varav
El: 7.272 kr/år
Försäkring: 2.496 kr/år
Beräknat antal pers: 3 personer

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1959
Uppvärmning: Fjärrvärme
Energideklaration: Utförd 2010-03-12
Energiprestanda: 173 kWh/m2 (Atemp) och år
Fastighetsbet: Hinden 23 & Hinden 24

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn: Brf Hinden 23

Information:

Brf Hinden 23 förvärvade fastigheten 2001. Föreningen har mycket goda hyresintäckter och är därför klassad som en oäkta förening. Föreningen består av 32 st lägenheter med bostadsrätt samt 6 lokaler med hyresrätt. I huset levereras kabel-TV via Com Hem (basutbud) och bredband via Ownit som ingår i avgiften. Till medlemmarnas förfogande finns en gemensam möblerad takterrass om ca 150 kvm. I källaren finns en gemensam tvättstuga, en tempererad vinkällare med individuella fack och en samlingslokal med kök som kan disponeras för privata tillställningar. Barnvagnar och cyklar kan placeras i garaget. Grönskande innergård med träd, planteringar och gräsmattor.

Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan 2015 och 2034.

RENOVERINGAR
2017 Stambyte garage
2016 Byggnation av takterrass
2016 Spolning av stammar
2016-2017 Fönsterrenovering
2015-2016 Renovering av gården enl arkitektens ursprungliga plan
2015-2016 Lagstadgad brandskyddsbesiktning
2012-2013 OVK. Genomgång takbrunnar. Balkongrenoveringar. Energisparutredning. Utredning alternativa taklösningar.
2012 Nya växter i entrén. Nya markstenar på gården. Målning av trapphuset.


KOMMANDE RENOVERINGAR
Stambyte lägenheter
Renovering av loftgångar
Uppsnyggning av entré och trapphus
Byte av fjärrvärmecentral

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift av köparen och pantsättningsavgift.

Se fullständing beskrivning >