Karlavägen 67, 5tr

7 rum (192 m2). På Karlavägens solsida med ett högt läge och balkong i söder med utsikt över alléns trädtoppar ligger denna smakfullt renoverade och genomgående våning med ett fantastiskt ljusflöde tack vare de stora fönsterpartierna och det höga och fria läget. Öppen spis samt ytterligare en balkong från master bedroom in mot gården. Stora och öppna sociala ytor, ett modernt och ljust kök med matplats, fyra bra sovrum, varav master bedroom med badrum ensuite samt en separat avdelning för klädförvaring. Sammanlagt tre badrum och en gästwc. Möjlighet till ytterligare entré för separat del. Ett mycket vackert och stilrent hem beläget ensamt på våningsplanet i en skuldfri och välskött förening med låga avgifter i fastighet belägen i hjärtat av Östermalm med ett rikt utbud av restauranger, service och grönområden i närheten.
Pris: 30.000.000 kr Avgift: 3.026 kr/mån. Karlavägen 67, 5tr Östermalm, Stockholm
Ansvarig mäklare: Stina Holmberg 070-868 08 23 stina@perjansson.se
Kontakta mäklaren för visning
Fler fakta. Antal rum: 7 (varav 4 sovrum) Boarea: 192 m2 (faktisk uppmätn norm SS 02 10 54) Avgift: 3.026 kr/mån. inkl värme, VA, kabel-TV (basutbud), bredband
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 14.41 % Byggnadsår: 1952 Förening: Brf Ekorren nr 14

Interiör

Denna våning som genomgick en total renovering 2019 ligger ensam på 5:e våningen med en välkomnande entré genom dubbla dörrar, mörk ölandskalksten på golv samt med klädkammare och gästwc i anslutning. Hallen öppnar upp mot den fantastiska och mycket generösa sällskapsdelen med gott om plats för matsalsdel och en sällskapsdel med öppen spis och utgång till den möblerbara balkongen om 7 kvm i rakt söderläge med utsikt längs med hela Karlavägsallén i höjd med trädtopparna. I fil med sällskapsrummet, avskilt med skjutdörrar, ligger ett separat bibliotek med platsbyggda bokhyllor och fönster mot Karlavägen. Ett vackert och mycket ljust kök med plats för stort matbord och med en dekorativ och användbar platsbyggd soffa. En serveringsgång sammanbinder sällskapsdelen med köket och här återfinns förvaring i orginalskåp samt tvättmaskin och torktumlare (Electrolux) under arbetsbänk. Fyra mycket bra sovrum varav master bedroom med badrum ensuite och separat klädförvaring samt med utgång till balkong mot den öppna och lummiga gården. Samtliga sovrum med platsbyggda garderober. Sammanlagt tre badrum (varav två inte ingick i renoveringen 2019) samt en gästwc. Genomgående vitpigmenterade parkettgolv, varav nylagda i delar av våningen och övriga nyligen slipade och behandlade. 

Kök

Ett generöst Ballingslövkök med plats för ett stort matbord och med en platsbyggd soffa med lådor under för förvaring. Släta och ljust grå luckor med vackra beslag. Generös arbetsbänk i stenkomposit med nedsänkt dubbelho. Mycket gott om förvaring i över- och underskåp samt skafferiskåp. Induktionshäll (NEFF), ugn och fläkt (Röroshetta), dubbla och inbyggda kylar och frysar (Electrolux), vinkyl (Electrolux) samt inbyggd diskmaskin (NEFF). Vacker parkett på golv och infällda spotlights i tak. 

Badrum

Badrum i anslutning till master bedroom med grått klinker på golv och vitt kakel på väggar. Dusch med hand- och takdusch bakom glasvägg. Kommod i trä med lådor och skåp för förvaring och två handfat vilande ovanpå med belysning ovanför. Wc. Handdusktorkar, infällda spotlights i tak och golvvärme. 

Två ytterligare badrum i anslutning till de övriga sovrummen.

Gästwc med mörkt stengolv, tapetserade väggar, handfat och wc. 

Övrigt

Lägenhetsinnehavaren disponerar ett källarförråd samt ytterligare ett mindre förråd i entréplan. För föreningens medlemmar att disponera finns även en takterrass med utsikt och kvällssol. 

Driftskostnad

12.487 kr/år, varav
El: 7.695 kr/år
Försäkring: 4.792 kr/år
Beräknat antal pers: 4 personer

Byggnad

Byggnadsår: 1952

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn: Brf Ekorren nr 14

Information:

Bostadsrättsföreningen Ekorren nr 14 är en äkta förening som äger marken och som upplåter 7 lägenheter med bostadsrätt samt med en lokal i bottenplan som hyrs ut. Juridisk person accepteras inte som medlem. Föreningen kräver inte att man skriver sig i bostaden. Till medlemmarnas förfogande finns en takterrass, en innergård med utemöbler och planteringar, en tvättstuga samt källarförråd och ytterligare mindre förråd i entréplan. Separat soprum med källsortering. Kabel-TV levereras via Tele 2 och bredband via Telenor. Avgiften betalas kvartalsvis.

UTFÖRDA RENOVERINGAR
- 2020 Installation av Intelligy värmeoptimering
- 2019 Omläggning plåttak
- 2019 Förbättringar av ventilationssystemet
- 2019 Trapphuset
- 2017 Installation av nytt bredbandsnät
- 2015 Renovering hiss, innerdörr och installation av larmtelefon
- 2014 Renovering av cykelrummet, cykelställ med tak på gården
- 2013 Målning fönster mot gården
- 2011 Renovering avloppsstammar gm relining
- 2009 Renovering av tappvattensystemet med relining
- 2008 Upprustning värmesystemet
- 2007 Totalrenovering elsystem
- 2007 Upprustning källaren och inrättande av förråd
- 2006 Byte samtliga fönster mot gatan
- 2005 Upprustning hissen
- 2004 Upprustning innergården

PLANERADE RENOVERINGAR
Fasad, balkonger och takterrass

Se fullständig beskrivning >