Karlavägen 86 A - SÅLD

3 rum (60 m2). På Karlavägen perfekt belägen vid Karlaplan ligger den här vackra sekelskiftesvåningen med bevarade originaldetaljer och balkong med morgonsol. Den karaktäriseras av högt i tak, tidsenliga snickerier och stora fönster för fint ljusinsläpp. Väldisponerad med kök och sällskapsrum integrerat, generöst master bedroom samt ytterligare ett mindre sovrum intill. Kök med god förvaring och stilrent badrum i carraramarmor. Detta hem bjuder på all tidsenlig charm och är lugnt beläget i gårdshus. Mycket attraktiv adress på Östermalm nära Djurgårdens och Gärdets grönska, kommunikationer och Fältöverstens utbud. Kontakta mäklaren för önskemål om visning innan ordinarie visningar.
Pris: 7.800.000 kr Avgift: 1.645 kr/mån. Karlavägen 86 A Östermalm, Stockholm
Ansvarig mäklare: Christina Löfsten Oscarsson christina@perjansson.se
Fler fakta. Antal rum: 3 rum och kök (varav 2 sovrum) Boarea: 60 m2 (faktisk uppmätn norm SS 02 10 54) Våning: 2 av 3, Hiss finns Avgift: 1.645 kr/mån. inkl Värme, Vatten
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 3.2763500 % Byggnadsår: 1897 Förening: Brf Fanan 4
Christina Löfsten Oscarsson
Ansvarig Mäklare: Christina Löfsten Oscarsson christina@perjansson.se

Interiör

Hall med hatthylla och hårdvaxat mörkt furugolv. Genom hallen nås sällskapsrummet med fina tidsenliga detaljer som högt i tak och takrosett. Plats för soffa och middagsbord. Utgång till balkong och med utsikt mot vackra husfasader. Balkong med markis och infravärme. Höga fönster för fint ljusinsläpp och även här på golv hårdvaxat furugolv för enhetligt intryck. Från sällskapsrummet nås ett generöst master bedroom. Heltäckningsmatta i benvitt på golv. Höga fönster mot gård och djupa fönsternischer. Intill ett mindre sovrum med garderobsvägg. Charmigt fönster från Överjärva Byggnadsvård och furugolv. Klädkammare intill för god förvaring och tapet med mönster Toile de jouy.

Kök

Kök i vitt med vitrinskåp och goda förvaringsmöjligheter. Bänkskiva och köksö i betong. Ovan arbetsbänken liggande kakel på vägg och diskho i porslin. Maskinell utrustning som Kyl/frys, diskmaskin, fläkt, ugn och mikrovågsugn.

Badrum

Stilrent badrum med kakel på vägg samt golv i carraramarmor, elburet. Handfat och kommod med spegel ovan. Vägghängd wc och dusch. Inbyggda hyllor i carrramarmor och glas som fina detaljer i duschutrymmet. Handdukshängare. Inbyggda spotlights i tak.

Övrigt

Lägenheten är registrerad som 2 rum och kök, och 60 kvm i föreningens register. Det finns ett mätbevis från en uppmätningsfirma sedan 2013 på 60 kvm. Är det av vikt för köparen uppmanar vi denne att låta mäta upp lägenheten innan överlåtelsen. Lägenheten disponerar ett källarförråd. Avgiften betalas kvartalsvis. Hiss ända ner till källaren där tvättstuga och förråd finns.

Driftskostnad

11.961 kr/år, varav
El: 3.872 kr/år
Försäkring: 2.941 kr/år
Övrigt: 5.148 kr/år
Beräknat antal pers: 4 personer
Övrigt är bredband Comhem

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1897
Energideklaration: Utförd 2020-02-28
Energiprestanda: 136 kWh/m2 (Atemp) och år

Förening

Namn: Brf Fanan 4

Information:

Bostadsrättsföreningen Fanan 4 registrerades 1980-05-05 och äger fastigheten på Karlavägen 86 bestående av två fastigheter uppförda 1897. Marken innehas med äganderätt. Det finns 23 lägenheter med bostadsrätt och 4 lokaler med hyresrätt. Det finns två innergårdar varav den ena med cykelförvaring och den andra gården med utemöbler. Kabel TV via Comhem. Föreningen tillåter inte juridisk person. Överlåtelseavgift om max 2,5% av rådande prisbasbelopp som debiteras köparen och pantsättningsavgift om max 1% av prisbasbeloppet.

Renoveringar

2012 Ny värmecentral

2013 Källargång byggs, källarkontor installeras

2013 Två lägenheter byggs, en på varje vind

2013 Hissar byggs, en i varje hus

2013 Nya tak försedda med elslingor

2013 Mellangården isoleras och förses med plattor, grus och cykelstall

2013 Plåtfasaden rivs och putsas

2014 Kontorslokalerna renoveras

2018 Godkända OVK-värden i alla lägenheter

2019 Spolning och underhåll av avloppsstammar

2020 Entrén renoverats

Planerade renoveringar

Entrédörrar målas om. Stammarna byttes i slutet på 70-talet och stambyten genomförs partiellt. 

 

Se fullständig beskrivning >