Kungsholmstorg 13A - SÅLD

6 rum (186 + 15 + 36 m2). På Kungsholmens bästa address ligger denna vindsvåning med vidsträckt utsikt över hela stan och Riddarfjärden. En totalyta om 237 kvm. Två inglasade altaner i väst och sydvästläge samt en stor takterrass om 15 kvm. Välutrustat kök med öppen spis och en stor tempererad vinkällare. Tre till fyra sovrum, två badrum och stor tvättstuga. En mycket välskött bostadsrättsförening och fastighet med byggår 1914. Det finns möjlighet att ta över en garageplats.
Pris: på förfrågan Avgift: 5.683 kr/mån. Kungsholmstorg 13A Kungsholmen, Stockholm
Ansvarig mäklare: Anna Jonasson 073-333 30 20 anna@perjansson.se
Fler fakta. Antal rum: 6 rum och kök (varav 3 - 4 sovrum) Boarea: 186 m2 + biarea 15 m2 + ej mätvärd yta 36 m2 (faktisk uppmätn norm SS 02 10 54) Våning: 6 av 6, Hiss finns Avgift: 5.683 kr/mån. inkl Värme, Vatten, Kabel-TV basutbud, fiber 1000 Mbi/1000 Mbit/sec
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 5.18 % Byggnadsår: 1914 Vindsvåning byggår 2003 Förening: Brf Bergamotträdet 10

Interiör

Våningen har en total golvyta om 237 kvm, varav boarea är 186 kvm, ej mätvärd yta 36 kvm samt två inglasade altaner med en biarea om ca 15 kvm. Takhöjd på entréplan är 4.4 m.
Entrén på fem trappor och trapphuset på 6 tr är gemensam med grannlägenheten. För att ta hissen upp till våningsplanet på 6 tr så används en kod. Utanför våningen finns en stor garderob som delas med grannen. 
Entrédörr med säkerhetsklass. Ljus och välkomnande hall med kalkstensgolv och plats för avhängning. Stor garderob med spegelsjutdörrar. Utanför entrén i trapphuset finns ytterligare plats för avhängning.
Rymligt vardagsrum/biosalong en trappa upp från entréplan.
Två helinglasade altaner som gör att man inte behöver skotta snö på vintern eller tänka på läckage. Fönstren går att skjuta helt åt sidan. Den ena altanen om ca 7 kvm ligger i väster, ca 4 meter brett, helglasat skjutparti mot hall och kök. Altanen har dimbar LED-belysning, infravärme och klinker golv. Den andra hörnaltanen om ca 7 kvm ligger i väst och sydvästläge. Helglasade skjutpartier från allrum och matsal/sovrum. Altanen har dimbar LED-belysning bakom spjälad trävägg, infravärme och klinker golv.
Stor takterrass om 15 kvm med egen flaggstång. Konstgjort trägolv med lång hållbarhet, räcke med specialutformat dubbelglas och inbyggd LED-belysning med olika färgval och styrka som kan styras med fjärrkontroll.
Tre till fyra sovrum, två badrum och tvättstuga. 
Hela våningen har oljade ektiljor med vattenburen golvvärme förutom badrum och tvättstuga som har klinkergolv med el-golvvärme. Kök och hall har kalkstensgolv.
Fem motordrivna takfönster på entréplan och fyra takfönster med mörkerläggningsgardiner i vardagsrummet. Mörka takbjälkar med infällda upplights. Uttag finns på samtliga balkar.

Kök & Vinkällare

Platsbyggt kök från Hantverkdesign. Bänkskivor i 4 cm tjock svart granit och 4 cm massiva ekskivor. Målad glasskiva som stänkskydd. Gashäll (stadsgas), keramikhäll, grill/stekbord och ångkokare. 90 cm bred ugn och mikro. Samtliga köksmaskiner från Gaggenau. Avfallskvarn. Två separata diskhoar. Kyl och frys med ismaskin. Murad öppen spis i arbetshöjd mellan kök och matplats.
Det föredetta trapphuset intill matplatsen är inredd till vinkällare med kylaggregat.

Badrum

Det stora badrummet är helkaklat och utrustat med vägghängd wc, dubbla handfat med kommod, ångdusch/massagedusch, el-uppvärmd handukstork och jacuzzi med utsikt över Riddarfjärden.
I anslutning till entrén finns ett helkaklat gäst-badrum med dusch bakom dörr i klarglas, vägghängd wc, bidédusch, el-uppvärmd handukstork och handfat med kommod.
Stor helkaklad tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, bänkskåp, tvättho och linneskåp.

Övrigt

Lägenheten dispnerar två källarförråd om ca 5 & 2 kvm.
Fiber genom Ownit och kabel-TV från ComHem
Larm med kameraövervakning och avtal med Alarm Direkt
Centraldammsugare
Ljusstyrningssystem från Lutron i samtliga rum förutom i badrum, tvättstuga och vinkällare.
Nätverk lexcomhome i alla rum med totalt 35 uttag.
AC i matsal/master bedroom, vardagsrum och hörnsovrummet.
Sonos högtalarsystem i kök, vardagsrum, allrum och hörnaltan.
Det finns möjlighet att ta över en garageplats). Garaget finns cirka 100 m ned på samma sida av Kungsholmstorg. Det är säkert och har kamerabevakning.

Driftskostnad

47.900 kr/år, varav
El: 40.000 kr/år
Försäkring: 7.900 kr/år

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1914
Uppvärmning: Fjärrvärme
Energideklaration: Utförd 2019-05-29
Energiprestanda: 125 kWh/m2 (Atemp) och år
Fönster: 3-glas
Ventilation: FTX

Förening

Namn: Brf Bergamotträdet 10

Information:

Bostadsrättsföreningen Bergamotträdet 10 förvärvade fastigheten 1980. Föreningen består av 26 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 1 lokal upplåten med hyresrätt. Totalyta uppgår till 3 747 kvm, varav 3 333 kvm utgör bostadsrättsyta och 414 kvm ugör lokalyta. Juridisk person accepteras inte. Köparen måste vara mantalsskriven i bostaden. Kabel-TV och internet finns i fastigheten via Com Hem. Det finns cykelrum samt tvättstuga i källaren med tre tvättmaskiner, två torktumlare och ett torkskåp. Till medlemmarnas förfogande finns en innergård med utemöbler och gemensam grill.

Renoveringar (se mer detaljerad info i årsredovisningen)
2002 Byte av vvs- och el-stammar
2003 Förädling av råvind, omläggning tak.
2015 Installation fiber
2018 renovering av tak

Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Överlåtelseavgift betalas av köpare.

Se fullständig beskrivning >