Kvarnstugevägen 30 - SÅLD

7 rum (222 m2). Tilltalande familjevilla med sjöutsikt över Erstaviken på idylliska Kvarnstugevägen. Huset ligger i ett lugnt läge högst upp på återvändsgata med sol från morgon till sen kväll på den rymliga terrassen. Huset byggdes av NCC 1998, utbyggt 2014 och i gott skick. Trivsamt platsbyggt kök med matplats, sällskapsrum med matplats för härliga middagar. Praktisk groventré med intilliggande tvättstuga, bastu och gott om förvaring (14 kvm garage respektive tio kvm uteförråd). Fem sovrum varav ett är ett rymligt master bedroom med två walk-in-closets med vacker utsikt över Erstaviken. Två badrum samt extra dusch. Lättskött, familjevänlig trädgårds-/naturtomt, terrass i två väderstreck med platsbyggt vedeldad pizzaugn. 400 meter till Saltsjöbanan och endast 30 min till Slussen. Flera förskolor och skolor inom kort promenadavstånd och mycket barnfamiljer på gatan. Direkt anslutning till Stockholms största naturreservat med golf, promenad och joggingspår.
Pris: 9.750.000 kr Kvarnstugevägen 30 Saltsjöbaden, Nacka
Ansvarig mäklare: Lotta Leuckfeld 070-777 88 00 lotta@perjansson.se
Fler fakta. Antal rum: 7 (varav 4 - 5 sovrum) Boarea: 222 m2 Tomtareal: 1.391 m2
Upplåtelseform: Friköpt - Småhus Byggnadsår: 1997, tillbyggt 2014

Planlösning

Entréplan
Välkomnande hall med klinker på golv och plats för avhängning och förvaring. Ljus, rymlig matsal med mörkbetsat parkettgolv och infällda spotlights i tak och utgång till terrass. Vardagsrum med extra takhöjd i vinkel med direkt anslutning till matsalen och en andra utgång till terrassen. Praktisk groventré på husets östra sida med goda förvaringsmöjligheter för kläder, skor och sportattiraljer. Groventrén leder vidare till tvättstuga med dubbla tvättmaskinger, torktumlare (Electrolux) och tvättho varifrån relaxavdelningen ansluter med dusch och bastu med fri utsikt över skogen. Groventré, tvättstuga och relaxavdelning har golvvärme, klinkergolv och spotlights i tak. Ytterligare en walk-in-closet i anslutning till groventrén. Två badrum, ett i anslutning till groventré med bastu och dusch och eluppvärmt klinkergolv samt ett badrum/gästtoalett med toalett, handfat, spegel med förvaring samt dusch.

Kök 
Ljust stilrent lantkök med matplats för 4-6 personer vid stort fönster. Vita köksluckor, mörkbetsat parkettgolv, platsbyggd soffa. Ugn, micro, spis, kyl/frys, diskmaskin, fläkt, mikro, kyl/frys i rostfritt stål från Bosch. 

Övre plan
På andra våningsplan finns fyra sovrum (eller tre sovrum och en walk-in closet som tidigare använts som sovrum) samt ett stort badrum. Samtliga sovrum och hall på andra våningsplanet har parkettgolv och ljusa väggar. Högst upp med fransk balkong och härlig utsikt över Erstaviken och slottet ligger det rymliga föräldrasovrummet med ny grå heltäckningsmatta och två walk in closets på varje sida om trappen. Spotlights i tak. 

Badrum
På övre plan finns ett stort badrum med härlig utsikt över skog och himmel samt det vackra sedumtaket som smälter in i naturen. Stort badkar med jacuzzi, vägghängd toalett från Duravit samt handfat med kommod och spegel ovan med förvaring från Ballingslöv.

Trädgård
Lättillgänglig trädgårds-/naturtomt om 1391 kvm som angränsar till nackareservatet. Plats för studsmatta och fotbollsmål eller koja i skogen. Stor härlig terrass med exklusiv vedeldad pizzaugn och gott om plats för umgänge. Sol från tidig morgon till sen kväll (bland den bästa kvällssolen på gatan). Garage om 14 kvm samt utvändigt förråd om 10 kvm. Huset är byggt 1998 och varsamt utbyggt 2014. 

Läge
Kvarnstugevägen optimalt placerad på Solsidan är en lugn och trivsam återvändsgata med många barnfamiljer och med närhet till såväl bra kommunikationer (ca 400 m till Saltsjöbanan) som fin natur (Erstaviks vackra naturreservat). Badplats i Dammsjön ligger bara 200 m från huset genom skogen och Erstavikens badplats med sandstrand knappt 1 km promenad bort. I Saltsjöbadens centrum, vilket ligger ca 3 km bort, finns social och kommersiell service samlad - vårdcentral, apotek, bank, Systembolag, livsmedelsbutiker och ett flertal specialbutiker. Där finns även bibliotek och restauranger. Från huset är det nära till Samskolan (ca 800 m) och två olika förskolor, Vårgärdets förskola och Pysslingens förskola Tuvan (700 m). Fastigheten ligger även nära tennis- och ishall, skidbacke, idrottsplats, simhall och fotbollsplan. Grand Hotel ligger ca 2 km bort. 

Fritid
Saltsjöbaden erbjuder många möjligheter till ett aktivt fritidsliv både för barn och vuxna. Förutom strövområden, finns 9- och 18-håls golfbana, grustennisbanor, tennishall, ishockeyhall, slalombacke med lift, simhall och KSSS seglingsverksamhet för alla åldrar. För barnen finns dessutom fotbolls- och ishockeylag, balettundervisning, gymnastik, körverksamhet, sjöscouter och mycket annat.

Skolor
I Saltsjöbaden finns ett flertal skolor, bland annat Neglinge skola, Igelboda skola, Samskolan och Kunskapsskolan. Samskolan i Tattby ligger närmast och har elever i årskurs F-9. Igelboda Skola och Neglinge Skola har båda låg- och mellanstadieverksamhet. Kunskapsskolan vid Observatorieberget har elever från årskurs sex till nio.

Driftskostnad

54.000 kr/år, varav
Värme: 18.000 kr/år
El: 18.000 kr/år
Vatten/Avlopp: 5.000 kr/år
Renhållning: 4.000 kr/år
Försäkring: 9.000 kr/år
Beräknat antal pers: 4 personer

Byggnad

Byggnadstyp: Etagevilla
Byggnadsår: 1997, tillbyggt 2014
Uppvärmning: Vattenburen el
Energideklaration: Utförd 2017-10-13
Energiprestanda: 106 kWh/m2 (Atemp) och år
Grundläggn: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Ventilation: Mekanisk m. värmeåtervinning
Fastighetsbet: Solsidan 60:11

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod: 220
Summa pantbrev: 5.360.000 kr
Tomtareal: 1.391 m2
Vatten/avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Se fullständing beskrivning >