Linnégatan 20, 3tr

3.5 rum (73 m2). Med högt och ljust läge ligger denna våning med balkong och öppen spis. Vardagsrum med fint ljusinsläpp från stort fönsterparti och med utgång till balkong mot Linnégatan. Fungerande öppen spis mitt i rummet och plats för soffgrupp samt läshörna. Det finns upp till tre sovrum i fil om man vill. Ett stort sovrum med plats för dubbelsäng, arbetsplats och för garderober. Ett mindre rum i mitten som kan användas som arbetsrum. Ytterligare ett rum som kan användas till sovrum eller matsal med stort glasparti och hörnfönster ut mot Linnégatan/ Majorsgatan. Ljust och luftigt samt dörr med frostat glas i original. Mörkbetsad stavparkett i ek. Kök från Marbodal med all maskinell utrustning och bra arbetsyta. Helkaklat badrum med badkar och kombimaskin. Separat wc i hallen. Välskött stambytt fastighet. Förening med god ekonomi. Tillträde efter överenskommelse.
Pris: 7.500.000 kr Avgift: 4.037 kr/mån. Linnégatan 20, 3tr Östermalm, Stockholm
Ansvarig mäklare: Anita Ek 070-730 26 35 anita@perjansson.se
Kontakta mäklaren för visning
Fler fakta. Antal rum: 3.5 rum och kök (varav 3 sovrum) Boarea: 73 m2 (faktisk uppmätn norm SS 02 10 54) Våning: 3 av 6 , Hiss finns Avgift: 4.037 kr/mån. inkl inkl värme, VA och kabel-TV
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 3.01272 % Förening: Brf Brunfisken 17

Planlösning

Välkomnande hall vilket leder in till sällskapsrummet. Gott om plats för avhängning samt skohylla. Säkerhetsdörr. Vardagsrum med fint ljusinsläpp från stort fönsterparti och med utgång till balkong mot Linnégatan. Fungerande öppen spis mitt i rummet och plats för soffgrupp samt läshörna. Mörkbetsad fiskbensmönstrad parkett i ek.

Det finns upp till tre sovrum i fil om man vill. Ett stort sovrum med plats för dubbelsäng, arbetsplats och för garderober. Inre hall med platsbyggda garderober för god förvaring. Ett mindre rum i mitten som kan användas som arbetsrum. Ytterligare ett rum som kan användas till sovrum eller matsal med stort glasparti och hörnfönster ut mot Linnégatan/ Majorsgatan. Ljust och luftigt samt dörr med frostat glas i original. Samtliga rum med fönsterbänkar i marmor och tidsenliga fönstervred.

KÖK
Kök med vita skåpsluckor från Marbodal. Maskinell utrustning från Siemens som varmluftsugn, mikrovågsugn, spis med induktionshäll och diskmaskin. Bänkskiva i grafitgrått, stänkskydd i glas och diskbänk i rostfritt. Hylla ovanför arbetsbänk i massivt trä med infällda spotlights. Övrig maskinell utrutsning, kyl/frys och kolfilterfläkt. På golv mörkbetsad stavparkett i ek. I tak skena med spotlights. Serveringsskåp i vitrin samt infällda spotlights och skåp för förvaring.

BADRUM
Renoverat 2015, helkaklat badrum i vitkakelt samt grått kakel på golv. Inbyggt badkar. Kommod med handfat, badrumsskåp och handduksvärmare. Kombimaskin från Hoover 2015. Nedsänkt tak med spotlights. Separat wc med målade väggar, vitt klinker golv, kommod med handfat.

ÖVRIGT
Lägenheten är registrerad som tre rum i föreningens lägenhetsregister men nu ombyggd till fyra rum. Hyra 3 374 kr per månad samt bränsletillägg om 663 kr per månad. (Obligatoriskt bränsletillägg tillkommer grundhyran och utgör 7 951 kr per år, dvs 663 kr per månad.)
Lägenheten disponerar ett källarförråd.
Garderob i hörnrummet samt lös garderob i stora sovrummet ingår ej, men kan gärna diskuteras.

Allmän beskrivning

Brf Brunfisken 17 förvärvade fastigheten 1942 och bostadshuset uppfördes samma år. Föreningen upplåter 58 lägenheter med bostadsrätt och 4 lokaler med hyresrätt. Juridisk person accepteras ej. Föreningens medlemmar disponerar i källarplan en gemensam tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare och en mangel samt torkrum. Cykel- och barnvagnsrum i källarplan. Sopnedkast för hushållsavfall. Kabel-tv och bredband via fiber (100 MB i bägge riktningarna) AllTele ingår i avgiften. Boende kan själva beställa diverse tilläggstjänster hos AllTele.

För godkännande av ny medlem krävs signering av stadgar och ordningsregler samt av köparen inbetald överlåtelseavgift, 4450 kr, 10% av rådande prisbasbelopp. Avgiften till föreningen betalas kvartalsvis.

Föreningens hemsida på http://brunfisken17.bostadsratterna.se/

Renoveringar
1994 Takrenovering
1999 Hiss och tvättstuga renoverades, ny maskin sattes in 2013
2001 Stambyte både kök och badrum
2001 Byte av elstigare
2005 Ny entréport sattes in
2007 Avloppsstammarna i källaren bytta
2010-2012 Nytt värmesystem och fönsterrenovering
2012 Kabel-tv och internet från Alltele
2013 Renovering av trapphus
2014 Uppgradering av tvättstugan
2016 Fasad, stuprännor och balkonger renoverades

Övrigt
Bostadsrättsföreningen tar ut en överlåtelseavgift om för närvarande 4.450 kr samt pantsättningsavgift enligt stadgar.

Driftskostnad

8.160 kr/år, varav
El: 3.960 kr/år
Försäkring: 4.200 kr/år

Byggnad

Uppvärmning: Fjärrvärme
Energideklaration: Utförd 2016-03-03
Energiprestanda: 148 kWh/m2 (Atemp) och år
Fönster: 2-glas

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn: Brf Brunfisken 17

Se fullständing beskrivning >