Linnégatan 58 A - SÅLD

2 rum (62 m2). Högst upp i huset med vidsträckt utsikt över Östermalm från balkongen ligger den här charmiga pärlan. Den karaktäriseras av ett härligt ljusinsläpp och är mycket smakfullt renoverad i en sober färgskala och snickerier i en enhetlig färgskala. Väldisponerad med kök och sällskapsrum integrerat, generöst sovrum samt stilrent badrum i carraramarmor. Mycket attraktiv belägen nära Karlaplan och Djurgården. Representativ fastighet och lågt belånad förening.
Pris: 8.900.000 kr Avgift: 2.293 kr/mån. Linnégatan 58 A Östermalm, Stockholm
Ansvarig mäklare: Christina Löfsten Oscarsson christina@perjansson.se
Fler fakta. Antal rum: 2 rum och kök (varav 1 sovrum) Boarea: 62 m2 (faktisk uppmätn norm SS 02 10 54) Våning: 5 av 5, Hiss finns Avgift: 2.293 kr/mån. inkl Värme, Vatten, Kabel-TV (Grundutbud)
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 2.7117100 % Byggnadsår: 1930-33 Förening: Brf Neptunus 25
Christina Löfsten Oscarsson
Ansvarig Mäklare: Christina Löfsten Oscarsson christina@perjansson.se

Interiör

Hall med platsbyggd garderob och bokhylla vilket ger ett enhetligt intryck. Snickerierna i våningen är i en sober grå ton från Farrow & Ball. På golv vitpigmenterat fiskbensmönstrad ek behandlat med en blandning av olja och vax vilket går igen i sällskapsrum och sovrum. Sällskapsrum med härligt ljusflöde och utgång till balkong vilken har vidsträckt utsikt över Östermalm och himlen. Nylagd trall på balkongen. Sällskapsrummet är integrerat med köket och i en ljus färgskala och med fina snickerier. Generöst sovrum med en garderob för god förvaring och med  platsbyggda detaljer. Ytterligare en inbyggd garderob i sovrummet såväl som i sällskapsrummet ger goda förvaringsutrymmen. Våningen har fina detaljer som spröjsade fönster och tidstypiska fönstervred. 

Kök

Platsbyggt kök med ramar i furu och spegeln i ask i en gröngrå ton från Farrow & Ball. Blandare i mässing från Tapwell. Bänkskiva i kalksten Jura Grey vilken är 30 mm tjock samt stänkskydd i kalksten. Integrerad kyl och frys i platsbyggt skåp i vitoljad ek som även rymmer ett skafferi. Maskinell utrustning som spis med induktionshäll, ugn och fläkt. 

Badrum

Stilrent badrum med ljust kakel på vägg samt golv i carraramarmor, elburet. Platsbyggd kommod med ek interiört och skålfrästa luckor. Elegant handfat i vit keramik och badrumsskåp med speglar ovan. Blandare från Tapwell här likväl som i dusch. Handdukstork, värmeburen och dusch med duschdörr. Vägg vilken är marmorbeklädd med plats för tvättpelare, integrerad tvättmaskin och torktumlare. 

Övrigt

Lägenheten disponerar ett vindsförråd. 

Förening och fastighet

Bostadsrättsföreningen Neptunus 25 är en äkta förening och föreningen förvärvade fastigheten Neptunus 25 år 2001 och marken innehas med äganderätt. Föreningen upplåter 25 lägenheter med bostadsrätt samt 4 lokaler med hyresrätt. Ansluten till Com Hem. Föreningen tar ut en överlåtelse och en pantsättningsavgift se stadgar. Gemensam innergård med möbler, tvättstuga i källaren samt barnvagns och cykelförråd. 

Renoveringar

2019 Stamspolning

2018 Yttre fönstren renoverades

2018 Hiss

2015 Upprustning av innergård

2010 Renovering av tak samt fönster mot gård

2009 Upprustning av innergård

2009 Kontorslokalerna renoveras

2009 Trapphuset renoverat

2009 Putsning av fasaden

2009 Barnvagn- och cykelrummet rustades upp

2009 Totalrenovering av trapphus

1981 Byte av elstigar

1981 Stambyte

Planerade renoveringar

Det har inte beslutats ännu men kommer att diskuteras om att renovera fasaden mot Linnégatan

 

Driftskostnad

15.216 kr/år, varav
El: 7.176 kr/år
Försäkring: 2.892 kr/år
Övrigt: 5.148 kr/år
Beräknat antal pers: 2 personer
Övrigt är Bredband Tele 2

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1930-33
Uppvärmning: Fjärrvärme
Energideklaration: Utförd 20190202
Energiprestanda: 150 kWh/m2 (Atemp) och år

Förening

Namn: Brf Neptunus 25

Se fullständig beskrivning >