Löjtnantsgatan 3, 15 tr - SÅLD

3 rum (81 m2). Med svårslaget läge, högt upp på våning 15 i Svea Torn, ligger denna spektakulära trerumslägenhet med tre balkonger vilket ger ytterligare 12 kvm och en totalyta om 93 kvm. Ett unikt boende som ytterst sällan kommer ut på marknaden. Tre balkonger i syd/sydväst med sol hela dagen och kvällen med panoramautsikt över Stockholm. Generöst vardagsrum och smakfullt kök i tilltalande öppen planlösning samt utgång till balkong med enastående utsikt. Två rymliga sovrum med utgång till varsin balkong. Även dessa med fantastisk vy. Rymligt och modernt badrum. Attraktivt läge på Östermalm med närhet till såväl Djurgården och Lilljansskogen som Östermalmstorg/Stureplan och stadens puls. Fastighet från 2007.
Pris: 8.750.000 kr Avgift: 3.688 kr/mån. Löjtnantsgatan 3, 15 tr Östermalm, Stockholm
Ansvarig mäklare: Magnus Ekman 070-566 69 99 magnus@perjansson.se
Fler fakta. Antal rum: 3 rum och kök (varav 1 - 2 sovrum) Boarea: 81 m2 (Enligt föreningen) Våning: 15 av 17 , Hiss finns Avgift: 3.688 kr/mån.
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 1.6085 % Byggnadsår: 2007 Förening: Brf Svea Torn

Planlösning

Rymlig hall med avhängning och gott om garderober öppnar upp mot vardagsrum och kök som ligger i öppen planlösning. Från samtliga rum har man en spektakulär utsikt i sydväst med såväl Gärdet och Nacka som City och Lidingö i blickfånget.  Från vardagsrummet, invid köket, ligger utgången till en stor balkong med utsikt över hela Stockholms innerstad. Vardagsrum med stora fönsterpartier och gott om utrymme för sittgrupp och TV. Två sovrum med garderobsvägg och plats för dubbelsäng samt utgång till ytterligare varsin balkong. Rymligt badrum med dusch och tvättmaskin/torktumlare. Genomgående ekparkett och fönsterbräden i kalksten. 

KÖK
Vitt och stilrent kök från Ballingslöv. Extra bred kyl/frys från Miele i rostfritt. Integrerad diskmaskin, glaskeramikhäll, varmluftsugn och mikrovågsugn, samtliga från Siemens. Stänkskydd i ljusgrå mosaik. Bänkskivor i svart granit. Gott om förvaring i överskåp och bänkskåp.

BAD
Generöst helkaklat badrum med vitt kakel och grått klinkergolv. Elburen golvvärme, spotlights i tak samt arbetsbänk med tvättmaskin och torktumlare. Spegelskåp med integrerade spotlights. Eluppvärmd handdukstork. 

ÖVRIGT
Till lägenheten hör två källarförråd om ca fyra-fem kvm. Säkerhetsdörr. Takhöjd ca 2,50 m. Hiss till garage och förråd. Nära Stadions tunnelbanestation.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2007
Energideklaration: Utförd 2008-12-19
Energiprestanda: 112 kWh/m2 (Atemp) och år

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn: Brf Svea Torn

Information:

Fastigheten bebyggdes under 2007-08 och bostadsrättsföreningen Svea Torn förvärvade fastigheten 2008. Föreningen upplåter 70 lägenheter med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt. Föreningen är en s k äkta brf. Juridisk person kan accepteras som medlem om person som äger juridiska personen avser bosätta sig och skriva sig på adressen.

Till medlemmarnas förfogande finns ett cykel- och barnvagnsförråd i källarplan, hiss finns. Föreningen har två sopnedkast utanför fastigheten och ett sk kretsloppsrum i markplan för återvinning av glasflaskor, tidningar, metall, glödlampor och batterier. Kabel-tv med grundutbud ingår i månadsavgiften. Bredband finns via OpenUniverse. OpenUniverse är ett öppet bredbandsnät där tjänsteleverantör kan väljas fritt. Möjlighet till IP-telefoni.

Föreningen har 33 garageplatser med separat kö. Pris fn 1800 kr per månad. Uthyrning av föreningens garageplatser bedrivs i ett helägt dotterbolag Svea Torn Parkering.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift av köparen samt en pantsättningsavgift.


KOMMANDE UNDERHÅLLSÅTGÄRDER
2017 Underhåll av lekplats, fasta utemöbler samt föreningens utestaket
2018 Ventilationsbesiktning, kontroll av tak

Se fullständing beskrivning >