DJI_0872

Magnifik egen ö i Kanholmsfjärden

Ett unikt tillfälle att förvärva en egen ö med Kanholmsfjärdens absolut vackraste utsikt. Solnedgångar över fjärden i väster och över omkringliggande kobbar och skär gör detta till ett sällan återkommande tillfälle. Privat och avskilt läge med flata klipphällar, naturlig sandbotten, klart vatten och med otrolig havsbandskänsla med bästa läge i Värmdöskärgården. Närhet till allt, såsom bl.a. Sandhamn, Harö, Möja, Stavsuddaskärgårdarna, Runmarö, Sollenkroka och Stavsnäs.
Stor skyddad hamn med plats för flera båtar med segelbåtsdjup och i lä för alla vindar.
Exklusiv, gedigen och smakfull byggnation med vackra påkostade materialval och genomgående högsta tänkbara standard, ritad av John Robert Nilsson.
Huvudbyggnad med utsikt över Kanholmsfjärden i sydväst. Öppen planlösning, tre sovrum och två badrum, walk-in closet samt tvättstuga. Gästhus med två sovrum och badrum, bastu på västra sidan med veranda och eldstad, sjöbod precis intill brygganläggningen, jordkällare samt en stor festlada på norra udden. Avsaltningsanläggning, minireningsverk, styrsystem och kameraövervakning och fiber.
På ön finns en välplanerad och vacker naturlig trädgård, uteplatser i alla väderstreck, vindpinade skulpturala tallar, flata berghällar och härliga badklippor.
Stora möjligheter för den som söker ett exceptionellt boende i skärgården.
Pris: på förfrågan Magnifik egen ö i Kanholmsfjärden
Ansvarig mäklare: Per Jansson 070-562 99 00 per@perjansson.se
Kontakta mäklaren för visning
Fler fakta.
Upplåtelseform: Friköpt - Småhus

Se fullständig beskrivning >