Narvavägen 16B, 3tr

2 rum (50 m2). Högst upp i stillsamt gårdshus på Narvavägens solsida med närhet till Karlaplan och Djurgårdens grönska finns denna stilfulla och välplanerade sekelskifteslägenhet. Lägenheten är genomgående sobert färgsatt, har högt i tak, stora fönster som bidrar med mycket ljus och vackra parkettgolv av fiskben och furu. Ljust och rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp samt matplats. Mycket bra sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i form av garderobsvägg. Ytterligare förvaring i garderob med ingång från sovrum samt vardagsrum. Kök med sittplats och diskmaskin. Badrum med tvättmaskin och separat wc som båda är renoverade till hög standard. Ej hiss. Välskött och väldigt representativ fastighet från 1895 med en av Östermalms finaste innergårdar designad av Ulf Nordfjell.
Pris: 5.450.000 kr Avgift: 2.431 kr/mån. Narvavägen 16B, 3tr Östermalm, Stockholm
Ansvarig mäklare: Farboud Nejad 073-909 49 06 farboud@perjansson.se
Kontakta mäklaren för visning
Fler fakta. Antal rum: 2 rum och kök (varav 1 sovrum) Boarea: 50 m2 (faktisk uppmätn norm SS 02 10 54) Våning: 3 av 3 , Ej hiss Avgift: 2.431 kr/mån. inkl Värme, vatten, kabel-tv (basutbud) och bredband
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 2.89338 % Byggnadsår: 1895 Förening: Brf Fanan 20

Interiör

Välkomnande hall med platsbyggd förvaring och anslutning till badrum, wc, kök och vardagsrum. Stilfullt kök i svart med gott om förvaring i under samt överskåp. Socialt vardagsrum i mitten av lägenheten med plats för soffgrupp samt matplats för 4-6 personer. Sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord samt annan möblering. Förvaring i garderobsvägg samt ytterligare garderob mellan vardagsrum och sovrum. Helkaklat badrum och separat gäst wc i grått. Genomgående fina materialval, sober färgsättning, infällda spotlights och vackra trägolv. 

Kök

Modernt och välplanerat kök med stort fönster. Svart bänk och stänkskiva samt släta svarta luckor med knoppar, diskho och blandare i rostfritt. Vita väggar. Gasspis och varmluftsugn från Bertazzoni, kyl/frys från Bosch, kolfilterfläkt från Electrolux och diskmaskin från Neff. Sittplats för 2-3 personer i köket.

Badrum

I anslutning till hallen finns grått helkaklat badrum med golvvärme. Exklusivt renoverat och rymligt. Dusch med infällbara duschväggar, tvättmaskin från Cylinda och draget för handfat. Spotlights i taket. 

Separat wc i samma utförande med handfat och kommod, även det i anslutning till hallen.

Övrigt

Lägenhetsinnehavarna disponerar ett vindsförråd
Lägenheten ligger i gårdshuset
Gemensam balkong på varje våningsplan som används flitigt av lägenhetsinnehavarna 
Specialbeställd och påkostad säkerhetsdörr från Italien
Innergården med dess planteringar är väldigt påkostad och välskött av föreningen

Driftskostnad

7.158 kr/år, varav
El: 4.879 kr/år
Försäkring: 2.279 kr/år

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1895
Uppvärmning: Fjärrvärme
Energideklaration: Utförd 2019-02-01
Ventilation: Självdrag

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn: Brf Fanan 20

Information:

Huset byggdes 1895. Brf Fanan 20 förvärvade fastigheten 1985 och är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen består av 22 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Gemensam tvättstuga, bastu, cykelrum/barnvagnsrum i källaren. Juridisk person accepteras inte. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift av säljaren samt en pantsättningsavgift av köparen. Kabel-tv med basutbud finns i fastigheten via Comhem och internet via Bredbandsbolaget. Väl underhållen fastighet. Vacker innergård designad av Ulf Nordfjell.

UTFÖRDA RENOVERINGAR
1998 Nytt yttertak på gårdshuset
1999 Ny undercentral. Modernisering av tvättstuga. Byggt bastu med dusch
2000 Elstigare bytta
2009 Stambyte kök och badrum
2011 Samtliga balkonger mot gatan renoverades
2014 Balkonger mot innergården
2015 Takmålning på gathuset
2016 Renovering av tvättstugan, nya trapphusdörrar mot gården
2017 Renovering av samtliga fönster och fasader, fasad och trädgård har ljussatts
2019 Målning trapphus i gårdshus
2019 Målning tak i gårdshus
2019 Trapphusrenovering gårdshus
2019 Hissrenovering

KOMMANDE RENOVERINGAR
2020 Ventilation källare

Se fullständig beskrivning >