Narvavägen 20, 2tr

3 rum (90 m2). Med ett av Stockholms mest eftertraktade lägen ligger denna ljusa och luftiga lägenhet med vacker vy mot Narvavägsallén. Genomgående sekelskiftesdetaljer såsom fiskbensmönstrad ekparkett, helfranska pardörrar, stuckaturer, djupa fönsternischer, takrosetter och generös takhöjd. Kök och vardagsrum som vetter mot Narvavägens solsida. Två sovrum mot gården, varav ett med balkong och platsbyggda garderober. En inre hall med ytterligare förvaring i form av två garderober. Ett attraktivt läge på Östermalm med direkt närhet till Karlaplan och Djurgården. Skuldfri och solid förening i en representativ byggnad från 1897 ritad av arkitekten L. Bäckvall
Pris: 14.750.000 kr Avgift: 4.663 kr/mån. Narvavägen 20, 2tr Östermalm, Stockholm
Ansvarig mäklare: Imran Kararic 073-585 12 85 imran@perjansson.se
Kontakta mäklaren för visning
Fler fakta. Antal rum: 3 (varav 2 sovrum) Boarea: 90 m2 (faktisk uppmätn norm SS 02 10 54) Våning: 2, Hiss finns Avgift: 4.663 kr/mån. inkl inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud) samt bredband (Fiber)
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 4.82331 % Byggnadsår: 1897 Förening: Brf Fanan 22

Interiör

Säkerhetsdörr. Genomgående sekelskiftesdetaljer såsom högt i tak, stuckaturer, fiskbensmönstrad ekparkett, helfranska pardörrar och djupa fönsternischer. En hall med en klädkammare och platsbyggda garderober leder till lägenhetens samtliga rum. Vardagsrummet har mörk fiskbensparkett, gråa väggar med detaljer i vitt och ett fönsterparti med markis som vetter mot Narvavägen. Bredvid vardagsrummet ligger ett rymligt kök med mycket god förvaring i form av skåp och luckor. Det finns utrymme för en matgrupp, två fönsterpartier med markiser som vetter mot Narvavägen, mörk fiskbensmönstrad parkett och väggar i grått med vita detaljer. Ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Luftigt sovrum med heltäckningsmatta, platsbyggda garderober och balkong som vetter mot gården. Ytterligare ett mindre sovrum som vetter mot gården.

Kök

Skåp och luckor i vitt med god arbetsyta. Vitvaror som diskmaskin, vitkyl, inbyggd mikrovågsugn, ugn, spis, köksfläkt och kyl/frys. 

Badrum

Helkaklat badrum med wc, stor kommod, tvättmaskin och en rymlig dusch. 

Övrigt

Lägenhetsinnehavaren har rätt att disponera ett källarförråd.

Driftskostnad

6.968 kr/år, varav
El: 3.114 kr/år
Försäkring: 3.854 kr/år
Beräknat antal pers: 2 personer

Lägenhetens indirekta nettoskuldsättning

Skuldsättning: 0 kr
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning enligt bostadsrättsföreningens senaste årsredovisning för 2022.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1897
Uppvärmning: Fjärrvärme
Energideklaration: Utförd 2023-02-28
Energiprestanda: 117 kWh/m2 (Atemp) och år
Fönster: 2-glas

Förening

Namn: Brf Fanan 22

Information:

Bostadsrättsföreningen Fanan 22 är en äkta förening som äger fastigheten Fanan 22. Byggnaden är från 1897 och innehåller 22 bostadslägenheter som upplåts med bostadsrätt och 1 lokal med hyresrätt. Juridisk person accepteras inte. Uthyrning i andrahand måste godkännas av styrelsen. Kabel-TV via Com Hem och internetuppkoppling(fiber) finns i fastigheten via Ownit. 4000 kr bekostar blivande köpare för byte av porttelefoni och anropsknapp med efternamn. Föreningen är idag skuldfri i samband med försäljning av en hyresrätt som generade goda intäkter till föreningen. Medlemmar har tillgång till tvättstuga och gemensamma uteplatser på båda sidor av gårdshuset. Tvättstuga belägen i gatuhusets källare.

Renoveringar

2023 Fönsterrenovering i trapphusen samt fasad mot gården
2022 Balkongrenovering
2021 Bradskyddsåtgärder
2019 Reparation och tätning av ytterdörr till lokal i gatuhus
2017 Belysning innergård, fönsterrenovering samt nya energiglas – gårdshus, ny undercentral
2016 Fönsterrenovering samt byte till energiglas – Gatuhus2014 Porttelefoni samt bredband
2011 Markanläggning
2010 Tak
2005 Stambyte, Utbyte elstigare

Kommande renoveringar
Inga större reparationer den närmaste tiden.

Se fullständig beskrivning >