Nybrogatan 57A

1 rum (43 m2). Belägen på attraktiva Nybrogatan ligger den här smakfulla studiolägenheten om 43 kvm med en social planlösning. Det som tidigare varit ett posthus omvandlades 2014 till eleganta lägenheter som ritats av Andreas Martin-Löf. Stora vackra fönsterpartier och en generös takhöjd i de sociala ytorna bidrar till en rymlig atmosfär. Smakfullt kök från Kvänum, vackra ekplankgolv och påkostat badrum med tvättpelare. En stege leder till ett sovloft. God förvaring i samband med en walk-in closet under loftet. Fastigheten uppfördes 1936.
Pris: 4.750.000 kr Avgift: 2.427 kr/mån. Nybrogatan 57A Östermalm, Stockholm
Ansvarig mäklare: Imran Kararic 073-585 12 85 imran@perjansson.se
Kontakta mäklaren för visning
Fler fakta. Antal rum: 1 (varav 1 sovrum) Boarea: 43 m2 (faktisk uppmätn norm SS 02 10 54) Våning: 0 av 6 , Hiss finns Avgift: 2.427 kr/mån. inkl Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 1.153 % Byggnadsår: 1936 Förening: Brf Nybrogatan 57

Interiör

Genomgående rosa väggar, golv i trä och högt i tak. Välkomnade hall med platsbyggd hatthylla. I anslutning till hallen finns ett badrum samt en walk in-closet. Smakfullt och rymligt badrum med kaklat golv i grått. Walk-in closet med heltäckningsmatta och garderobslösning. Hallen leder till ett luftigt rum som kombinerar vardagsrummet/kök. Två vackra och höga fönsterpartier vetter mot en avskild gata. Utrymme för både soffgrupp och matsalsgrupp. Köket går längst ena väggen med skåp och luckor i ek samt bänkskiva och stänkskydd i Carrera marmor. En stege leder upp till ett sovloft. 

Kök

Köket från Kvänum med mässingsdetaljer och luckor i tvålad ek. Bänkskivor och stänkskydd i Cararramarmor och vitvaror från Gaggenau. Utrustning som diskho, kyl/frys, ugn, induktionshäll och köksfläkt finns här.

Badrum

Rymligt badrum med kaklat golv i grått. Här finns en dusch bakom en frostad glasdörr, vägghängd wc, tvättpelare med förvaring, handfat med en stor spegel, skåp och handdukstork. 

Övrigt

Lägenhetsinnehavaren disponerar över ett källarförråd. 

Driftskostnad

4.600 kr/år, varav
El: 3.100 kr/år
Försäkring: 1.500 kr/år
Beräknat antal pers: 1 personer

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1936
Uppvärmning: Fjärrvärme
Energideklaration: Utförd 2015-09-03
Energiprestanda: 157 kWh/m2 (Atemp) och år
Fönster: 2-glas

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn: Brf Nybrogatan 57

Information:

Bostadsrättsföreningen Nybrogatan 57 bildades 2011. Föreningen förvärvade fastigheten 2014. Totalt upplåts 43 bostadslägenheter med bostadsrätt och två lokaler med hyresrätt. Bostadsytan uppgår till 4402 kvm och lokalytan till 940 kvm. Föreningen klassas som en äkta bostadsrättsförening. Juridiskperson accepteras ej som köpare. Uthyrning i andra hand tillåts med styrelsens godkännande. Inga planerade förändringar av avgiften finns förnärvarande. Avgiften erläggs månadsvis och omfattar värme och VA. Bredband via OwnIt och kabeltv via Canal Digital. Samtliga lägenheter disponerar ett källarförråd. Uppvärmning via fjärrvärme.

Huset uppfördes 1935-1936 enligt ritningar av arkitekt Erik Lallerstedt och byggherre var Kungl. Byggnadsstyrelsen. Uppgifterna härrör från ekonomisk plan, årsredovisning samt information från kontaktperson i föreningen.

Se fullständig beskrivning >