Nybrogatan 72, 5tr - SÅLD

3 rum (86 m2). Välkommen till denna ljusa och luftiga våning på attraktiv adress med genomgående planlösning och solig balkong. Högt upp i huset med gott om bevarad charm såsom generös takhöjd, djupa fönsternischer, vackra pardörrar samt charmiga furugolv som möter moderna materialval. Vardagsrum samt matsal/sällskapsrum mot gatan och sovrum samt kök mot den lummiga innergården. Bra kök med plats för matbord och utgång till den härliga balkongen. Rymligt sovrum med bra förvaring. Möblerbar inre hall samt två nyrenoverade badrum. Det ena med dusch och den andra med wc, tvättpelare och draget för dusch. Två ingångar till våningen. Mycket välskött förening med god ekonomi i representativ fastighet från 1928 med både övernattningsrum, festlokal och bastu.
Pris: 10.320.000 kr Avgift: 2.711 kr/mån. Nybrogatan 72, 5tr Östermalm, Stockholm
Ansvarig mäklare: Farboud Nejad 073-909 49 06 farboud@perjansson.se
Fler fakta. Antal rum: 3 rum och kök (varav 2 sovrum) Boarea: 86 m2 (faktisk uppmätn norm SS 02 10 54) Våning: 5 av 6, Hiss finns Avgift: 2.711 kr/mån. inkl (888 kr/mån & 1823 kr/mån) Värme, vatten, kabel-tv (basutbud) och bredband
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 0.77198 % Byggnadsår: 1928 Förening: HSB Brf Bävern i Stockholm

Interiör

Välkomnande hall med gott om förvaring, avhängningsmöjligheter direkt vid entrén samt ingång till klädkammare som rymmer det mesta. Från den ljusa och rymliga hallen nås våningens alla rum. Vardagsrum med gott om plats för större soff och tv-grupp. Matsal/sällskapsrum med två stora spröjsade fönster och djupa fönsternischer som bidrar med ett härligt ljusinsläpp. Plats för stort matbord och annan möblering så som kontorsdel. Nyrenoverat badrum med tvättpelare och draget för dusch i anslutning till detta rum. Sovrummet ligger lugnt mot innergården med plats för förvaring, större dubbelsäng samt en härlig utsikt mot takåsarna. Det andra nyrenoverade badrummet ligger i anslutning till den större hallen. Genomgående vackra trägolv och en perfekt blandning av äldre charm och moderna materialval. 

Kök

Rymligt kök med gott om förvaring och utgång till den härliga balkongen. Plats för matplats för cirka 2-4 personer. Vita luckor och två arbetsbänkar, ekskiva samt kalksten Azul Bateige. Diskho i rostfritt och stänkskiva i vitt kakel. Spis och ugn från Electrolux, kolfilterfläkt från Siemens, kyl/frys från Bosch. 

Badrum

Ena badrummet är helkaklat med väggar och bänkivor i kalksten. Spegel med justerbar belysning och system för immfri spegelyta från Duravit. Kommod och lådsystem från Dansani. Blandare, dusch och duschvägg från INR. Vägghängd wc från Ifö. Handdukstork och golvvärme (el). 

Andra badrummet är även det helkaklat med vitt kakel på väggarna och terazzo-klinker på golvet. Spegel och kommod från Dansani och blandare från INR. Tvättmaskin och torktumlare från Miele med arbetsbänk ovan. Vägghängd wc från Ifö. Förberett för installation av dusch. Handdukstork och golvvärme (el). 

Övrigt

Lägenhetsinnehavaren disponerar två källarförråd. 

Nybrogatan 72 är beläget i ett väldigt eftertraktat läge på Östermalm med närhet till tunnelbana, bussar, Ica Esplanad och ett rikt utbud av restauranger, caféer, shopping och kulturliv.

Driftskostnad

8.300 kr/år, varav
El: 5.700 kr/år
Försäkring: 2.600 kr/år
Beräknat antal pers: 2 personer

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1928
Uppvärmning: Fjärrvärme
Energideklaration: Utförd 2019-03-19
Fönster: 2-glas

Förening

Namn: HSB Brf Bävern i Stockholm

Information:

HSB Brf Bävern i Stockholm är en solid äkta och skuldfri bostadsrättsförening med 232 lägenheter och 10 lokaler. Föreningen omfattar Nybrogatan 66-72 och 81-87. Den bildades 1926 och äger marken. Fastigheten uppvärms med fjärrvärme och är ansluten till ComHem/Bredbandsbolaget för kabel-tv och bredband. Till lägenheten finns två källarförråd. Hiss finns. Medlemmarna disponerar gemensam tvättstuga, samlingslokal, gästrum, bastu, festlokal och cykelförråd. Lummig innergård. Barnvagnsramp finns att montera vid önskemål i entrétrappan. Diskussion kring avgiftshöjningar för framtida underhåll pågår just nu.

RENOVERINGAR
2017 - exploatering av vindar, nytt tak, hissar och renovering av trapphus
2013 - Nya fönster, stamspolning och säkerhetsdörrar
2012 - elektroniskt lås-/passersystem
2011 - nya balkonger mot gården
2005 - fasadrenovering, nya stuprör samt fönstermålning Nybrogatan 66-72 
1985 - Stambyte samt byte av el-stigar (planerat 2032 enligt underhållsplan och förening)

Inga kommande renoveringar är planerade. Gå gärna in på föreningens hemsida www.brfbavern.se.

Se fullständig beskrivning >