Nybrogatan 75 A, 4 tr

2 rum (49 m2). Välkommen till denna ytterst väldisponerade och stilsäkra lägenhet på den lugna delen av Nybrogatan invid Karlavägen i skuldfri förening. Genomgående planlösning, balkong mot lugn gård med utsikt över hustaken i väst och högt i tak bidrar till den härliga atmosfären. Smakfullt helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Svarta stenplattor i entré och kök som går igen i badrummets golv och fondvägg. Nyrenoverade ytskikt. Vardagsrum med mörkbetsad fiskbensparkett och platsbyggd bokhylla. Sovrum mot gården. Trevliga gemensamhetsutrymmen och innergårdar i fastighet från 1914.
Pris: 5.850.000 kr Senaste bud: 5.000.000 kr Avgift: 1.908 kr/mån. Nybrogatan 75 A, 4 tr Östermalm, Stockholm
Ansvarig mäklare: Lotta Leuckfeld 070-777 88 00 lotta@perjansson.se
Fler fakta. Antal rum: 2 rum och kök (varav 1 - 1 sovrum) Boarea: 49 m2 (faktisk uppmätn norm SS 02 10 54) Våning: 4 , Hiss finns Avgift: 1.908 kr/mån. inkl Vatten, Värme
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 1.541300 Byggnadsår: 1914 Förening: Brf Rådjuret 21

Planlösning

Hall med plats för avhängning samt garderobsvägg i vitt och stora svarta stenplattor på golv. Tamburen öppnar upp mot luftigt kök med generös matplats som hålls ihop av det enhetliga stengolvet. Härlig balkong om ca 3,5 kvm som nås från köket med utsikt över Östermalms takåsar. Balkongen vetter åt väster och har sol hela eftermiddagen och kvällen. Från vardagsrummet kommer ljus från stort fönster. Genomgående ljust målade väggar och mörkbetsad fiskbensparkett. Ljust sovrum även det med mörkbetsad fiskbensparkett och skjutdörr i glas med mörkt draperi. Plats för dubbelsäng och förvaring.

Kök
Trivsamt kök med stort fönster och balkong mot gården. Bra arbetsytor och förvaring. Köksluckor i vitt, köksbänk i svart och stänkskydd i samma svarta sten som är på golvet. Köket är fullt maskinellt utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, fläktkåpa (kolfilter), diskmaskin, kyl/frys samt inbyggd espressomaskin. Ljust målade väggar. 

Badrum
Stilrent badrum med vitt kakel på väggar och svart sten på eluppvärmt golv. Dusch och duschvägg, toalett, handfat med kommod (allt från 2017) och stor infälld spegel med belysning ovan samt förvaring. Badrummet är dessutom försett med tvättmaskin, handdukstork (båda från 2017) och inbyggd Bose högtalare samt spotlights i taket. 

Område
Nybrogatan är en av Östermalms mest populära gator. Här finns ett stort utbud av charmiga butiker, trevliga restauranger och caféer. Fina promenader i stadens parker, Humlegården, Lill-Jansskogen och Djurgården. Centralt och samtidigt lugnt läge med mycket goda kommunikationer och all service nära till hands. 

Övrigt
Till lägenheten hör ett källarförråd. 

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1914
Energideklaration: Utförd 2009-06-26
Energiprestanda: 126 kWh/m2 (Atemp) och år

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn: Brf Rådjuret 21

Information:

Fastigheten uppfördes 1914 och ombildningen till bostadsrättsföreningen skedde i januari 2003. Föreningen består av 62 bostadsrätter och två lokaler om cirka 200 kvm som hyrs ut. Föreningen har under 2016 blivit skuldfri.

Utförda renoveringar
1984 - 1985 totalrenovering av fastigheten inklusive stambyte
2004 Ommålning av samtliga trappuppgångar och renovering
2005 Ny ytterport, översyn av värmesystemet
2006 Ommålning av yttertak
2007 Uppsättning av balkonger, översyn av ventilation
2010 Totalrenovering av samtliga fönster, snörasskydd och värmekablar installerade
2011 Byte av reglerutrustning för varmvatten och värme, installation av nytt inpasserings- och bokningssystem
2012 Färdigställande av gemensamhetslokal och vinkällare, renovering av hisskorgar
2014 Renovering av A-gård
2015 Fasadrenovering mot gatan
2015-2016, Bygge av nya lägenheter i D och E-huset
2016 Renovering av samtliga valv mellan gårdar och entré mot gatan
2016 Renovering av C- och D-gård, trapphus D, sophus och återvinningsrum
2017 Renovering av hiss i D-huset

Gemensamhetsutrymmen
I A-B källare finns föreningens gemensamma tvättstuga som består av två tvättmaskiner, ett torkskåp, en torktumlare, en centrifug och en mangel. I D-E huset finns en mindre tvättstuga. I A-B husets källare finns ett cykel- och barnvagnsförråd. Hus för återvinning och hushållssopor finns på A-B gården. I D-husets källare finns det tillgång till gemensamhetsutrymme med festlokal med ljudanläggning, projekter, bistro, vinkällare och Spa. Möjligt att ha 50 gäster sittande i festlokalen. På A-gården finns ett orangeri som går att boka. Sittplats för 10. Gemensam gasolgrill.

Övrigt
Huset är anslutet till ComHem för kabeltv. Fastigheten har också fiber indraget vilket ger medlemmarna tillgång till Gigabit Internet (1000 Mbit/s) via Ownit. 

Se fullständing beskrivning >