Odengatan 4, 3 tr - SÅLD

3 rum (98 m2). Med närhet till det bästa av både Östermalm och Vasastan ligger denna mycket välplanerade och fina lägenhet med högt läge och bevarade sekelskiftesdetaljer. Högt i tak, stuckaturer, pardörrar och spröjsade fönster. Rymligt vardagsrum med två stora fönster och platsbyggd bokhylla. Modernt kök med stor matplats, stilrena materialval och fransk balkong mot den fina utsikten över Lärkstaden. Två bra sovrum med utgång till balkong som ligger i väster mot innergården med sol från eftermiddag till kväll. Hall med gott om förvaring. Badrum med dusch och tvättmaskin med tvätt och torkfunktion. Trevlig gästwc i anslutning till hallen. Skuldfri förening, med garage i huset och lediga platser. Representativ fastighet från 1895.
Pris: 10.500.000 kr Avgift: 3.062 kr/mån. Odengatan 4, 3 tr Östermalm, Stockholm
Ansvarig mäklare: Farboud Nejad 073-909 49 06 farboud@perjansson.se
Fler fakta. Antal rum: 3 rum och kök (varav 2 sovrum) Boarea: 98 m2 (faktisk uppmätn norm SS 02 10 54) Våning: 3 av 5 , Hiss finns Avgift: 3.062 kr/mån. inkl Värme, Vatten, Bredband
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 7.82 % Byggnadsår: 1895 Förening: Brf Trasten 15

Interiör

Välkomnande hall med golv av marmor med golvvärme (el), bra avhängningsmöjligheter samt anslutning till lägenhetens alla rum. Stor balkong med sol från eftermiddag till kväll mot lugn innergård. Stort vardagsrum med två fönster och härligt ljusinsläpp, platsbyggd bokhylla, stuckatur, elementskydd och golv av fiskbensparkett. Två bra sovrum, med gott om rymd och förvaring, mot den lugna innergården. Genomgående hög standard, fina materialval och originaldetaljer. 

Kök

Stilrent Kvik-kök med gott om arbetsytor, förvaring och matplats. Bänk och stänkskiva i carraramarmor. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, side by side kyl och frys, fläkt, induktionshäll, varmluftsugn och mikrovågsugn (samtliga från Siemens). Fransk balkong med stora pardörrar och fin utsikt.

Badrum

Sobert badrum med vitt golv och golvvärme (el). Grå helkaklade väggar. Integrerad tvättmaskin (från Electrolux med torkfunktion) under vit marmorskiva med handfat och tillhörande kommod. Stor inbyggd spegel och spotlights. Wc, dusch och handdukstork (el). Gästwc med marockanskt kakel på golvet.

Övrigt

Garage finns i huset (intern kö), för närvarande står ingen i den kön och en plats kan förväntas bli ledig. Kostnaden för medlemmar är 700 kr/mån. 
Lägenheten disponerar ett källarförråd. 

Driftskostnad

11.905 kr/år, varav
El: 7.875 kr/år
Försäkring: 4.030 kr/år
Beräknat antal pers: 4 personer

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1895
Uppvärmning: Fjärrvärme
Energideklaration: Utförd 2010-11-19
Energiprestanda: 171 kWh/m2 (Atemp) och år

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn: Brf Trasten 15

Information:

Bostadsrättsföreningen Trasten 15 förvärvade fastigheten 1972 och är en äkta förening som äger marken. Föreningen består av 12 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Kabel-TV via Comhem och Internetuppkoppling (fiber) via Bredband2 (250/100 mbit/s) finns i fastigheten. I föreningen finns 14 stycken garageplatser, för närvarande utan kö. Föreningens medlemmar disponerar cykelförråd, bastu samt gemensam tvättstuga med en tvättmaskin, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel. 

Utförda renoveringar: 
2019 Spolat och filmat stammar.
Målning och förbättring av hissen invändigt.
Nytt expansionskärl i värmesystem installerat i pannrummet.
1967 Stambyte. 

Kommande renoveringar: 
Genomgång av stammar, hiss

 

Se fullständig beskrivning >