Odengatan 6, 4tr

4 rum (106 m2). Med närhet till det bästa av både Östermalm och Vasastan, högst upp i huset med härlig utsikt över Lärkstaden ligger denna välplanerade och fina våning med högt läge och bevarade sekelskiftesdetaljer. Högt i tak, stuckaturer, pardörrar och fönsterspeglar. Rymligt vardagsrum med stort fönster och kakelugn. Modernt kök med stilrena materialval och utgång till balkong som ligger i väster mot innergården med sol från eftermiddag till kväll. Master bedroom med gott om förvaring och direkt anslutning till badrummet. Badrummet har genomgående hög standard på materialval, tvättmaskin, torktumlare, golvvärme, dusch och wc. Hall med gott om förvaring. I anslutning till hallen finns våningens gäst-wc med dusch, även den med hög standard på materialval. Inbyggda högtalare i flera rum. Välskött förening i representativ fastighet från 1904.
Pris: 10.300.000 kr Avgift: 5.280 kr/mån. Odengatan 6, 4tr Östermalm, Stockholm
Ansvarig mäklare: Farboud Nejad 073-909 49 06 farboud@perjansson.se
Fler fakta. Antal rum: 4 rum och kök (varav 2 - 3 sovrum) Boarea: 106 m2 (faktisk uppmätn norm SS 02 10 54) Våning: 4 av 4 , Hiss finns Avgift: 5.280 kr/mån. inkl Värme, Vatten, Kabel-tv (basutbud)
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 6.1867 % Byggnadsår: 1904 Förening: Brf Trasten 16

Interiör

Välkomnande hall med gott om förvaring samt anslutning till våningens alla rum. Bra kök med gott om arbetsytor i anslutning till våningens härlig balkong. Balkongen ligger mot innergården i väster med sol från eftermiddag till kväll. Master bedroom mot innergården med platsbyggd förvaring och anslutning till badrum. Ytterligare gäst-wc med dusch i anslutning till hallen. Rymligt vardagsrum med kakelugn och stort fönster som bidrar med mycket ljus. I anslutning till vardagsrummet finns matsalen. Ett stort sovrum har delats upp till två bra sovrum i anslutning till matsalen. Inbyggt barskåp med belysning i hallen. Genomgående hög standard, rökt och oljad fasad ekparkett och charmiga sekelskiftesdetaljer. Moderna detaljer så som dimbara lampor och inbyggda högtalare. 

Kök

Stilrent kök med gott om arbetsytor och förvaring. Bänkskiva i granit och ljus stänkskiva. Köket är utrustat med vinkyl från Samsung, ugn, micro och spishäll från Siemens, integrerad diskmaskin från Electrolux samt kyl/frys. Här finns även inbyggda högtalare samt utgång till balkongen. 

Badrum

Stilfullt badrum med allting specialbeställt från Italien. Carraramarmor. Golvvärme och handdukstork (el). Tvättmaskin och torktumlare (från Miele). Handfat och båda blandare är inbyggda. Förvaring under handfat samt ytterligare förvaring i högskåp. Badrumsspegel med klocka, belysning samt värme. Vägghängd wc. Inbyggda spotlights och högtalare i taket. 

Gäst-wc med dusch i anslutning till hallen med allting specialbeställt från Italien. Golv av carraramarmor samt vit kakel på väggarna. Bänkskiva från Corian, blandare i dusch samt handfat, högtalare och spotlights är inbyggda. Badrumsspegel med klocka, belysning samt värme. 

Övrigt

Lägenheten disponerar ett förråd. 
Larm med kamerafunktion finns installerat. Separat abonnemang. 
Inbyggda högtalare i kök, hall, badrum och gäst-wc.

Driftskostnad

12.306 kr/år, varav
El: 3.259 kr/år
Försäkring: 9.047 kr/år
Beräknat antal pers: 4 personer

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1904
Uppvärmning: Fjärrvärme
Energiprestanda: 290 kWh/m2 (Atemp) och år

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn: Brf Trasten 16

Information:

Bostadsrättsföreningen Trasten 16 förvärvade fastigheten 2004 och är en äkta förening som äger marken. Föreningen består av 25 lägenheter upplåtna med bostadsrätt, 1 med hyresrätt samt 2 lokaler med hyresrätt. Kabel-tv och internet via Comhem. Föreningen godkänner inte juridisk person. Delat ägande godkänns. Föreningens medlemmar disponerar två gemensamma innergårdar, barnvagnsrum, Cykelparkering under tak samt tvättstuga. Mycket välskött förening som i samband med vindsrenoveringar 

Utförda renoveringar:
1970-talet Totalrenovering av gårds och gathus med stambyte, elstambyte, fasadrenovering m.m
1990 Fönsterrenovering
2012 Trapphusrenovering
2013/14 Takrenovering gårdshus
2016 Byte av en tvättmaskin i tvättstugan
2018 Renovering värmesystem
2019 Relining av alla stammar 

Kommande renoveringar:
Vindar inreds 2020. I samband med detta renoveras fasad och fönster i gathuset mot Odengatan. Trapphus, portar, dörrar, tak i gathus och lokaler renoveras. Nya hissar i både gathus samt gårdshus. Fiber ska installeras samt nytt portkodssystem

Se fullständig beskrivning >