Odengatan 89, 1½ tr - SÅLD

5 rum (202 m2). I eftertraktade kvarter och med högt läge mellan Odenplan och Vasaparken ligger denna vackra och representativa sekelskiftesvåning som omfattar hela våningsplanet om 202 kvm. Våningen är nyligen smakfullt renoverad med högkvalitativa material och hantverk. Inbjudande och generösa sociala utrymmen i form av vardagsrum och matsal i fil med pampiga och vackra kakelugnar. Tre bra sovrum med platsbyggda garderober. Fina originaldetaljer såsom höga och i de flesta fall dubbla fönster i varje rum, högt i tak, fantastiska golv, stuckaturer, snickerier och dörröverstycken. Exklusivt och rymligt kök med matplats och balkong i söder. All maskinell utrustning från Miele. Två stilrena badrum med tvättstugedel samt separat gästtoalett. Omdragen el. Bra förening med välskött fastighet från 1899.
Pris: 21.000.000 kr Avgift: 3.364 kr/mån. Odengatan 89, 1½ tr Vasastan, Stockholm
Ansvarig mäklare: Lotta Leuckfeld lotta@perjansson.se
Fler fakta. Antal rum: 5 kök (varav 3 - 3 sovrum) Boarea: 202 m2 (faktisk uppmätn norm SS 02 10 54) Våning: 1½ av 5, Hiss finns Avgift: 3.364 kr/mån. inkl Värme, Vatten, Bredband
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 15.71190 % Byggnadsår: 1899 Förening: Brf Nebulosan 16
Lotta Leuckfeld
Ansvarig Mäklare: Lotta Leuckfeld lotta@perjansson.se

Planlösning

Stor välkomnande hall med gott om platsbyggd förvaring. Hallen öppnar upp mot sällskapsrum och matsal i fil. Ett av de totalt tre sovrummen ligger också i fil med dessa rum. Våningen erbjuder generösa sociala ytor. Sällskapsrummet har en platsbyggd bänk med höj och sänkbar TV, i detta rum finns även en vit kakelugn och vackert furugolv. Matsalen/vardagsrummet har en vacker mörkgrön kakelugn samt fiskbensparkett. Stort platsbyggt kök med matplats och köksö med utgång till balkong med söderläge. De tre sovrummen har platsbyggda garderober. Två stilrena badrum möts med separat tvättstugedel. Gästtoalett i hallen.

Kök

Stort kök med köksö och matplats för 6-8 personer. Köket har spegelluckor i grått och vitt med rostfria beslag. All inredning är platsbyggd från White Orange. Arbetsbänk och stänkskydd i Carraramarmor med diskho och avfallskvarn. Köksön har också bänk i Carraramarmor samt diskho. Rostfri stor restaurang kyl. Bred gasspis (stadsgas) med två ugnar samt stekhäll (Ilve). Fläkt (Fjäråskupan). Integrerad frys och diskmaskin (Miele). Marockanskt kakel med vattenburen golvvärme i kökets arbetsdel samt vackert trägolv i matplatsdelen. Infällda lampor i taket. Balkong mot gård i söderläge.

Badrum

Två sobra badrum i sandsten med två entréer och som möts i mitten med en tvättstugedel. Gott om förvaring, tvättmaskin och torktumlare (Miele) samt torkskåp (Cylinda). Det ena badrummet har inbyggt badkar och det andra har en inglasad dusch. Båda badrummen har toalett samt handfat från Duravit med vit kommod samt handdukstork. Spotlights. Vattenburen golvvärme. 

Gästtoalett med toalett och handfat.

Övrigt

Säkerhetsdörr.
Källarförråd.
Installerat larm.
Nya ljuddämpade fönsterglas i originalfönsterramar samt spanjoletter.
Två av de tre kakelugnarna är fungerande.
Separat köksentré med förråd.

Driftskostnad

21.787 kr/år, varav
El: 15.887 kr/år
Försäkring: 3.100 kr/år
Gas: 2.800 kr/år
Beräknat antal pers: 4 personer

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1899
Energideklaration: Ej utförd
Fönster: 2-glas

Förening

Namn: Brf Nebulosan 16

Information:

Brf Nebulosan 16. Antal lägenheter med bostadsrätt är 12 stycken och det finns 3 lokaler i föreningen. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen tillåter inte juridisk person. 
Föreningen är anslutna till Com Hem. Fiber är även indraget via IP Only. 

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Trivsam och stenbelagd innergård som renoverades 2016/17
Tvättstugan är placerad i källaren.

RENOVERINGAR.
Fastigheten har genomgått flertalet större renoveringar under de senaste åren. Bland annat gårdsbjälklaget under 2016/17.
Fastigheten är stambytt partiellt, allt eftersom att bostäderna renoverats.

Se fullständig beskrivning >