Östhammarsgatan 64

4 rum (140 + 8 m2). På Östhammarsgatan finns detta unika Townhouse med egen trädgård och balkong. Stora sociala ytor med sällskapsrum och kök i öppen planlösning samt utgång till trädgården som erbjuder uppväxt grönska, belysning och köksbänk med rinnande vatten. Tre bra sovrum, walk in closet och två stora badrum. Ett högkvalitativt boende med genomtänkt design och gedigna material. Garage och gym i huset med direktaccess till lägenheten. Lugnt och tyst läge med bra kommunikationer. Omedelbar närhet till natur och utmärkta motionsmöjligheter som löpning, längdskidåkning och utomhusbad utanför dörren, samt närhet till Karlaplan rika utbud av affärer och service.
Pris: 11.000.000 kr Avgift: 7.152 kr/mån. Östhammarsgatan 64 Gärdet, Stockholm
Ansvarig mäklare: Josefine Bäck 070-546 79 00 josefine@perjansson.se
Kontakta mäklaren för visning
Fler fakta. Antal rum: 4 (varav 3 sovrum) Boarea: 140 m2 + biarea 8 m2 (faktisk uppmätn norm SS 02 10 54) Våning: 2 av 8 , Hiss finns Avgift: 7.152 kr/mån. inkl inkl värme, VA, kabel-TV via telia med 18 kanaler, fiber via telia 8-10 Mbit och IP telefoni via telia
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 2.03498 % Byggnadsår: 1965/2011 Förening: Brf Sandhamnsgatan 39

Planlösning

Nu säljs ett av fyra townhouse som ligger på lugna och lummiga Gärdet. Bostaden är fördelad över två plan. Entréplanet har rymlig hall med säkerhetsdörr och garderober, stort kök med matplats för 8-10 personer som öppnar upp mot sällskaprummet med panoramafönster ut mot trädgården. Vidare finns ett sovrum, walk in closet och badrum. 

En trappa upp ligger det privata sovrumsplanet. Master bedroom med garderobsvägg och utgång till balkong med eftermiddagssol. Ett intilliggande sovrum, även det med garderobsvägg. Generöst badrum med badkar och tvättavdelning. Walk in closet som enkelt kan göras om till sällskapsrum.

Kök
Modernt och stilrent kök. Integrerade luckor med infrästa grepp i en sober gråvit nyans. Bänkskiva och stänkskydd i Corian. Köket är fullutrustat med diskmaskin, kyl och frys samt ugn och mikro i arbetshöjd, induktionshäll och kolfilterfläkt. Plats för stort matsalsbord.

Bad
Helkaklat badrum i vitt och grått. Fristående badkar, dusch med duschvägg, handfat med spegelskåp ovan, wc, handdukstork. Tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, avlastningsbänk och god förvaring. Golvvärme och spotlights. 

På nedre plan finns ytterligare ett badrum med wc, handfat, dusch med duchvägg samt golvvärme och spotlights. 

Övrigt
Genomgående ektiljor. Källarförråd. Lägenhetens boarea räknas som bruksarea. Detta eftersom en del av lägenheten ligger under marknivå. Lägenhetens biarea är ljusschaktet i trappen.

Ett unikt boende med trivsamt och lugnt läge med närhet till såväl natur och utmärkta motionsmöjligheter som stadens puls. Bra kommunikationer med buss (1, 72 och 76).

Driftskostnad

12.734 kr/år, varav
El: 6.300 kr/år
Försäkring: 6.434 kr/år

Byggnad

Byggnadsår: 1965/2011
Uppvärmning: Fjärrvärme
Energideklaration: Utförd 2013-05-31
Energiprestanda: 140 kWh/m2 (Atemp) och år
Fönster: Isolerglas

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn: Brf Sandhamnsgatan 39

Information:

Föreningen förvärvade fastigheten 2011 och man äger marken som byggnaden står på. Föreningen upplåter 67 lägenheter med bostadsrätt, 3 lokaler med hyresrätt samt 35 garageplatser och 3 mopedplatser. Fastigheten är totalrenoverad och har bekvämligheter såsom barnvagnsrum, cykelrum, gym med löpband och roddmaskin, tvättservice, tvättstuga & källarförråd. Fiber, TV och IP-telefoni via Telia ingår i avgiften.

Föreningens hemsida: https://www.sandhamnsgatan39.se

Se fullständing beskrivning >