Saltsjövägen 3C - SÅLD

4 rum (166 + 25 m2). Med ett högt och fritt läge invid Pålnäsviken ligger detta radhus från 2012. Klassisk design med stora fönsterpartier och genomgående hög kvalitet kännetecknar huset i två plan med två terrasser, en uteplats och garage. Medlemskap i bastuflotte och hus vid vattnet som kan disponeras som festlokal.
Pris: på förfrågan Saltsjövägen 3C Saltsjöbaden, Nacka
Ansvarig mäklare: Maria Engstrand 070-746 64 00 maria@perjansson.se
Kontakta mäklaren för visning
Fler fakta. Antal rum: 4 Boarea: 166 m2 + biarea 25 m2 Tomtareal: 252 m2
Upplåtelseform: Friköpt - Småhus Byggnadsår: 2011

Planlösning

Invid Pålnäsviken ligger detta moderna radhus i två plan uppfört 2012. Öppen planlösning med stora och höga fönsterpartier ger ett fint ljus och flöde i bostaden. Genomgående ekparkett, kaklade badrum och vitmålade väggar. Två terrasser med trägolv och räcke i glas och med utsikt över kyrkan och till viss del Pålnäsviken. Ytterligare en uteplats mot infarten. I huset finns garage med elektronisk dörröppnare. Mycket gott om förvaringsutrymme.

ENTRÉPLAN
En välkomnande hall med hel garderobsvägg med spegelskjutdörrar och anslutande badrum. Hallen öppnar upp mot sällskapsavdelningen med sina stora fönsterpartier, en takhöjd om 3,95 m, utgång till terrassen och en braskamin. Sällskapsrummet övergår i en matsalsdel med plats för 10-12 personer som är öppen in mot det moderna och ljusa köket. Från hallen leder trappa till nedre plan med master bedroom samt två ytterligare sovrum varav ett med utgång till uteplats. Stort badrum, tvättstuga samt ett stort förrådsrum/klädkammare/träningsrum. Ytterligare ett förråd under trappan.

KÖK
Ett stilrent kök (Invita) i öppen planlösning med matplats och sällskapsrum. Vita luckor och bänkskiva i svart granit med två nedfällda hoar och med vitt kakel bakom. Induktionshäll, ugn, fläkt, infälld micro, inbyggd diskmaskin och kyl och frys i rostfritt (allt från Siemens). Gott om förvaring i över- och underskåp samt infälld belysning under överskåpen ovan arbetsbänken och infällda spotlights i tak.

BADRUM
Stort badrum som även fungerar som gäst wc med grå klinker på golv och vitkaklade väggar. Dusch med glasdörrar samt wc. Handfat på vit kommod med lådor för förvaring och med spegelskåp med belysning ovan. Handdukstork och infällda spotlights i tak.

NEDRE PLAN
En trappa leder ner till sovrumsavdelningen. Master bedroom med hel garderobsvägg med spegelskjutdörrar. Två ytterligare bra sovrum med garderober med skjutdörrar, varav det ena med utgång till uteplats. Ett stort förråd/klädkammare, kan även användas för t ex träningsmaskiner. Ett ytterligare förråd under trappan.

TVÄTTSTUGA
Rymlig tvättstuga med svart klinker på golv och vitkaklade väggar. Tvättmaskin och torktumlare (Siemens) samt en mangel (UPO). Diskho nedfälld i rostfri bänk med skåp under. Golvvärme.

BADRUM
Stort badrum med svart klinker på golv och vitkaklade väggar. Stort hörnbadkar med bubbelfunktion. Dusch med glasdörrar, wc och dubbla handfat på vit kommod med lådor för förvaring och spegelskåp ovan med infälld belysning. Golvvärme samt infälld belysning i tak.

ÖVRIGT
Huset färdigställdes 2012. Genomgående vattenburen golvvärme. Centraldammsugare. Garage med elektronisk dörröppnare, även här vattenburen golvvärme. Fastigheten ingår i Monumentets Samfällighetsförening som bildades 2009 och som ansvarar bl. a för snöröjning, trädbeskärning och underhåll av trappor.

Driftskostnad

15.840 kr/år, varav
El: 7.428 kr/år
Sotning: 216 kr/år
Samfällighet: 2.496 kr/år
Försäkring: 5.700 kr/år
Beräknat antal pers: 1 personer

Byggnad

Byggnadstyp: radhus i 2 plan, varav ett soutterängplan
Byggnadsår: 2011
Uppvärmning: Frånluftvärmepump med vattenburen golvvärme
Energideklaration: Beställd
Grundläggn: Betongplatta
Stomme: Betong
Fasad: Puts/Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Plåt
Fastighetsbet: Rösunda 4:5

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod: 220
Summa pantbrev: 4.260.000 kr
Tomtareal: 252 m2
Vatten/avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Servitut etc.
Andel i samfällighet/GA: Rösunda GA:16, GA:18, GA:20

Se fullständing beskrivning >