Sandelsgatan 30, 4tr

5 rum (133 + 37 m2). Med en golvyta om 170 kvm och med ett högt läge, i närheten av Tessinparken med sin grönska och Karlaplan med dess utbud av butiker och restauranger, ligger denna väldisponerade vindsvåning på eget våningsplan med hiss direkt upp i lägenheten. Sällskapsdelen i öppen planlösning med köket med en takhöjd om 4,41m till nock, öppen spis och skjutdörrar i glas ut till den drygt 7 kvm stora terrassen. 3-4 sovrum och 2 badrum varav det ena med bastu och tvättavdelning. En mycket ljus och öppen lägenhet belägen högst upp i huset där de många och stora fönsterpartierna bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp.
En välskött förening i representativ fastighet från 1951.
Pris: på förfrågan Avgift: 9.086 kr/mån. Sandelsgatan 30, 4tr Gärdet, Stockholm
Ansvarig mäklare: Stina Holmberg 070-868 08 23 stina@perjansson.se
Kontakta mäklaren för visning
Fler fakta. Antal rum: 5 rum och kök (varav 3 - 4 sovrum) Boarea: 133 m2 + ej mätvärd yta 37 m2 (faktisk uppmätn norm SS 02 10 54) Våning: 4, Hiss finns Avgift: 9.086 kr/mån. inkl värme, VA, kabel-TV och bredband
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 8.05 % Byggnadsår: 1951 Förening: Brf Marketenteriet 6

Planlösning

Entré till lägenheten antingen via hissen direkt upp i lägenheten eller genom dörr på ett eget våningsplan. Gott om förvaring i garderober och platsbyggd avhängning. Kök med matplats i öppen planlösning med sällskapsdelen med en öppen spis, platsbyggd bokhylla och plats för två sittgrupper och med gott om fönster för ett fint ljusflöde. Utgång genom glasdörrar till den insynsskyddade terrassen i ett rakt söderläge med trägolv, markis och belysning. Genomgående infällda spotlights i tak och ljusa trägolv. Fyra sovrum, varav det ena idag används som en walk in closet, plus ett loft med takfönster som med fördel används som arbetsplats. Två bra badrum varav det ena med en generös bastu och tvättavdelning.

Kök

Ett ljust och stilrent kök från Nordiska Kök med ho nedsänkt i vacker arbetsbänk i granit. Gott om förvaring i över- och underskåp och även i köksön med plats för tre sittplatser och med nedsänkt induktionshäll (Siemens) med inbyggd köksfläkt och ugn (Miele). Infälld diskmaskin (Miele) och integrerad hel kyl och frys (Siemens). Matplats för 6-8 till personer. Infällda spotlights i tak. 

Badrum

Ett stort badrum med svart klinker på golv och vitt kaklade väggar. Dusch bakom glasdörr med hand- och takdusch samt ett designat badkar med handdusch. Dubbla handfat på kommod med lådor för förvaring och spegel ovanför. Vägghängd wc. Bastu med fönster, glasdörr och glasparti ut mot badrummet och designat aggregat (helo). Tvättmaskin och torktumlare (Miele) under arbetsbänk och med hyllor för förvaring. Handdukstork, golvvärme och infällda spotlights i tak.
Ett andra badrum med svart klinker på golv och vitt kaklade väggar. Dusch bakom glasdörr med hand- och takdusch. Handfat på kommod med lådor för förvaring och spegel med inbyggd belysning ovanför. Wc. Handdukstork, golvvärme och infällda spotlights i tak. 

Övrigt

Lägenhetsinnehavaren disponerar ett källarförråd.
Takfönster är försedda med mörkläggningspersienner.
Enkel access in i fastigheten med cykel och barnvagn.

Lägenhetens indirekta nettoskuldsättning

Skuldsättning: 885.142 kr

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1951
Uppvärmning: Fjärrvärme
Energideklaration: Utförd 2021-09-30
Energiprestanda: 113 kWh/m2 (Atemp) och år

Förening

Namn: Brf Marketenteriet 6

Information:

Fastigheten uppfördes 1951 och Brf Marketenteriet 6 förvärvade fastigheten 2004. Föreningen upplåter 16 bostäder med bostadsrätt. Föreningen accepterar inte juridisk person som medlem. Till medlemmarnas förfogande finns en tvättstuga samt ett cykelrum och enkel access med cykel och barnvagn sker via entrén på husets framsida.

RENOVERINGAR
2019 Fasadrenovering
2008 Omläggning tak
2006-2012 Stambyte kök och badrum

 

 

Se fullständig beskrivning >