Sehlstedtsgatan 9, 5&6 tr

4 rum (161 m2). Med en fantastisk vy över Stockholms skyline och Gärdets grönområden, belägen högst upp i huset, ligger denna smakfulla och fantastiskt fina etagevåning byggd 2014. Våningen är omgärdad av två stora terrasser, om totalt 60 kvm i två väderstreck, med plats för matgrupp, loungedel och möjlighet att grilla. Stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp och en mycket fin utsikt. Stort och socialt sällskapsrum med kök i tilltalande öppen planlösning. Upp till fyra sovrum med god förvaring. Två stilrena badrum varav ett med badkar och ett med dusch. Fastigheten byggdes om 2014 av Aros Bostad under namnet T17. Omedelbar närhet till natur och utmäkta motionsmöjligheter som löpning och längdskidåkning utanför dörren samt utomhusbad, skolor, affärer och bra kommunikationer.
Pris: 13.000.000 kr Senaste bud: 12.500.000 kr Avgift: 8.050 kr/mån. Sehlstedtsgatan 9, 5&6 tr Gärdet, Stockholm
Ansvarig mäklare: Per Jansson 070-562 99 00 per@perjansson.se
Kontakta mäklaren för visning
Fler fakta. Antal rum: 4 rum och kök (varav 3 - 4 sovrum) Boarea: 161 m2 (faktisk uppmätn norm SS 02 10 54) Våning: 5 & 6 av 6 , Hiss finns Avgift: 8.050 kr/mån. inkl Värme, Vatten.
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 2.08 % Byggnadsår: 2014 Förening: Brf Tegeludden 17

Planlösning

Välkomnande hall med garderob, klädkammare samt ingång till ett rymligt badrum. Från hallen kommer man in i ett generöst sällskapsrum med stora fönsterpartier, braskamin samt utgång till en stor terrass i två väderstreck. Trevlig öppen planlösning mot ett modernt kök med matplats för många gäster. Sovrum med platsbyggd förvaring, garderob samt heltäckningsmatta. En trappa i ek leder upp till det övre planet. På övervåningen finns en möblerbar hall, härligt vardagsrum samt ett sovrum med anslutande dressing room. Vardagsrummet kan även används som ett rymligt sovrum. Från dettta rum finns utgång till en terrass med härlig utsikt. Sobert badrum med badkar och dusch. Två klädkammare ger bra förvaring. Genomgående ekgolv. 

Kök
Smakfullt vitt HTH-kök med matplats som ligger i öppen planlösning med sällskapsrummet. Arbetsbänk i carraramarmor med diskho i rostfritt. Dubbla varmluftsugnar, ångugn, micro, induktionshäll, integrerad kyl och frys samt diskmaskin. Samtliga vitvaror från Miele. Rostfri fläkt från Fjäråskåpan. Infällda spotlights i taket. Rikligt med skåp och lådor ger mycket bra förvaring. 

Badrum
Stilrent badrum med golv i carraramarmor och väggar i vitt kakel. Dusch med glasdörr. Handfat med spegelskåp ovan samt vägghängd wc. Golvvärme, infällda spotlights i tak samt tvättmaskin och torktumlare (Miele). 

På övre planet finns ytterligare ett elegant badrum med golv i cararramarmor och väggar i vitt kakel. Badkar och dusch med glasvägg. Handfat med spegelskåp, golvvärme och infällda spotlights i taket.
 

Övrigt
Våningens alla stora fönster är utrustade med elektriska vertikalmarkiser.
Våningen disponerer ett källarförråd. Barnvagnsförråd på våningsplanet. Garage i huset (fn kö). 

Driftskostnad

16.000 kr/år, varav
El: 13.000 kr/år
Försäkring: 3.000 kr/år

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2014
Energideklaration: Utförd 2009-07-28
Energiprestanda: 150 kWh/m2 (Atemp) och år
Fönster: 3-glas

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn: Brf Tegeludden 17

Information:

Bostadsrättsföreningen Tegeludden 17 är ett privatbostadsföretag (äkta förening) som upplåter 102 lägenheter med bostadsrätt och fyra lokaler med hyresrätt. Fastigheten uppfördes 2013-2014.
Gemensamma utrymmen: cykelförråd, barnvagnsrum, tvättstuga.

Föreningen har 47 parkeringsplatser i fastigheten, fördelat på två plan (-1 och -2). Infart sker via Tegeluddsvägen 70 (till plan -2) och Tegeluddsvägen 72 (plan -1) det är f.n.kö.

Tegeludden 17 ingår tillsammans med Tegeludden 13 och 16 i en anläggningssamfällighet. Samfälligheten ansvarar fördrift av ned- och uppfarter till/från garage, lastgatsystem (utrymme mellan garage och ned/uppfart samt tillhörande garageportar. Föreningens andel i samfälligheten är 20%.

Varje lägenhet har tillgång till ett källarförråd, med storlek utifrån lägenhetsyta. Förråden är fördelade i olika utrymmen på plan -1 och -2. Utöver dessa finns ca 37 förråd som man kan hyra.

I Brf Tegeludden 17 ansvarar Zitius för drift, underhåll och utveckling av husets bredbandsnät.

Området
Träningsanläggningen SATS Gärdet med gym, bastu och squash banor finns i grannfastigheten. Flertalet lunch- och middagsrestauranter finner du i det direkta närområdet. Villa Källhagen, hotell och restaurant, ligger på andra sidan Gärdesfältet. Djurgårdsbrunnskanalens värdshus ligger också i närheten, här finns det också utomhustennisbanor.

Det finns också mycket fina nyligen färdigställda beachvolleyplaner samt en basketplan. Sommartid kan du med fördel simma och bada på Kampementsbadet. Vintertid så anordnas nu en av Stockholms bästa preparerade längdåkningsspår på Gärdets sportfält.
Vintertid kan du som förälder också med fördel åka pulka och snowracer och grilla korv med barnen i Gärdesbacken.
I direkt närhet finns Djurgårdens grönområde, motionsspår och promenadsstråk och Djurgårdsbrunnskanalens vatten inom bara några minuters promenad..

Se fullständing beskrivning >