Sibyllegatan 20, 6 tr - SÅLD

6 rum (141 m2). Med högt och ljust läge ligger denna smakfullt nyrenoverade etagevåning invid Östermalmstorg. Nedre plan består av ett öppet kök med stor matplats för ca 10-12 personer och ett rymligt vardagsrum. Ett stort sovrum med gott om förvaring och utgång till balkong med fri utsikt. Badrum med dusch och wc. Hall med gott om förvaring. På övervåningen finns det tre sovrum samt ett vardagsrum. Badrum med dusch, wc och tvättavdelning. På övre plan finns ytterligare en entré och ett förråd. Garage finns i fastigheten för 1.260 kr/ mån, med kösystem. Välskött fastighet med god ekonomi.
Pris: 14.800.000 kr Avgift: 5.644 kr/mån. Sibyllegatan 20, 6 tr Östermalm, Stockholm
Ansvarig mäklare: Anita Ek 070-730 26 35 anita@perjansson.se
Fler fakta. Antal rum: 6 rum och öppet kök (varav 4 sovrum) Boarea: 141 m2 (faktisk uppmätn norm SS 02 10 54) Våning: 6 av 6 , Hiss finns Avgift: 5.644 kr/mån. inkl Värme, Vatten
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 9.282 Byggnadsår: 1979 Förening: Brf Sibyllegatan 20

Interiör

Smakfullt nyrenoverad etagevåning invid Östermalmstorg. Nedre plan består av ett öppet kök med stor matplats för ca 10-12 personer och ett rymligt vardagsrum. Ett stort sovrum med gott om förvaring och utgång till balkong med fri utsikt. Badrum med dusch och wc. Hall med gott om förvaring. På övervåningen finns det tre sovrum samt ett vardagsrum. Badrum med dusch, wc och tvättavdelning. På övre plan finns ytterligare en entré och ett förråd. Garage finns i fastigheten för 1.260 kr/ mån, med kösystem. 

Kök

Nyrenoverat kök 2018, stommar och luckor - Ikea.
Carraramarmor på köksö, bänkskiva och ovan arbetsbänk. 
Nytt golv i köket.
Kyl x 2, frys, spis, fläkt - Ikea 2018, ugn, kaffemaskin och ångugn - Miele, ugnen går även att använda som microvågsugn.
Kolfilterfläkt.
Matplats för ca 10-12 personer.

 

Badrum

Badrum renoverades på nedervåning 2018  
Badrum renoverades på övervåning 2014. Helkaklat på övervåning i Carraramarmor.
Nedsänkt tak med spotlight och elburen golvvärme på båda badrummen. 
Inbyggd dusch och handfat på båda badrummen. 
Tvättmaskin och torktumlare - Miele (troligen 2014)

Övrigt

Målning av samtliga väggar och tak i lägenheten, målning av balkonggolv och väggar, platsbyggd bänk/förvaring under fönster vid köket, nytt vardagsrum på våning 7, nya garderober i hallen.
Balkong in mot gården i österläge läge.
Stort källarförråd, ca 15 kvadratmeter golvyta, lågt i tak på vissa ställen
Bredband via Comhem.
Takhöjd ca 2,50m.
Säkerhetsdörr på nedervåningen och gallergrind på övervåningen.
Ektiljor genomgående i lägenheten (klinkergolv i hall)

Driftskostnad

10.560 kr/år, varav
El: 5.160 kr/år
Försäkring: 5.400 kr/år

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1979
Uppvärmning: Fjärrvärme
Energideklaration: Utförd 2009-09-15
Energiprestanda: 128 kWh/m2 (Atemp) och år
Fönster: 3-glas
Ventilation: Självdrag

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn: Brf Sibyllegatan 20

Information:

Brf Sibyllegatan 20 förvärvade huset 2001 och är en äkta förening. Föreningen består av 18 st bostadsrätter om ca 1400 kvm. 2 st lokaler med hyresrätt i gatuplan. Indian Palace restaurang och Galleri Axel. Ej stambytt och ej planerat. Elstigare ej bytta. Fastigheten är ansluten till ComHem, ingår ej i avgiften. Cykelförråd via garageinfarten, grovsoprum på gatuplan, barnvagnsrum samt en gemensam tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare, mangel och torkrum, nya maskiner 2016. Källarplanet nås via den stora hissen. Pappers- och glasinsamling finns i huset. Mycket fin innergård med trädäck och utemöbler med en stor gräsplan samt ett bokningsbart orangerie.
I fastigheten finns det 16 st varmgarageplatser, garageplats kostar 1 260 k/månad för medlemmar. Garageporten öppnas via fjärrkontroll, fastighetens rymliga hiss går ner till garaget. f.n kö till garaget, medlemmar har förtur. Föreningen håller på att undersöka/ inhandla gemensamt fiber för samtliga lägenheter.

Renoveringar
2017 Uppgradering av hissmaskiner. Ny inredning av innerkorg installerad
2016 Målning av garage. Stamspolning. Uppgradering av toalett och ventilation hos hyresgästen Indian Palace. Källaren genomgången och åtgärdad av Anticimex
2015 Uppgradering av innergården med orangeri och trädäck. Reparation och ommålning av yttertak. Renovering av trapphus, entré och källare inkl. tvättstuga. Byte av värmepump
2013 Nya låscylindrar och nycklar i samtliga allmänna utrymmen
2011 Installation av ny fjärrvärmecentral samt nya avloppsrör i källarvåningen
2009 Översyn och renovering av ventilationssystem
2005 Fönsterrenovering med isolerglas sattes in mot gatan

Planerade renoveringar
Fönstermålning av samtliga ytterfönster. Renovering av fasad mot innergården samt eventuellt renovering av soprum.

Ekonomi
Inget beslutat av förändring av månadsavgiften. Fastigheten har ett tomträttsavtal med Stockholms stad, nuvarande avtal gäller till år 2025.

Se fullständig beskrivning >