Skeppargatan 60, 2 tr

2 rum (67 m2). Intill Karlaplan ligger denna bostad om 67 kvm med balkong, öppen spis och många välbevarade originaldetaljer. Lägenheten är idag disponerad som två rum och kök men kan göras om till tre rum och kök. Stort och ljust sällskapsrum med tre helglasade balkongdörrar och en vacker eldstad. Generöst sovrum med burspråk och garderobsvägg. Många välbevarade originaldetaljer så som fönster med spröjs, spegeldörrar, serveringsgång, stram stuckatur och fiskbensparkett. Mycket attraktivt läge intill Karlaplan med många trevliga restauranger och affärer. Närhet till Kungliga Djurgården och Östermalmstorg.
Pris: 6.600.000 kr Avgift: 2.603 kr/mån. Skeppargatan 60, 2 tr Östermalm, Stockholm
Ansvarig mäklare: Josefine Bäck 070-546 79 00 josefine@perjansson.se
Kontakta mäklaren för visning
Fler fakta. Antal rum: 2 rum och kök Boarea: 67 m2 (faktisk uppmätn norm SS 02 10 54) Våning: 2 , Hiss finns Avgift: 2.603 kr/mån. inkl Värme, Vatten, Kabel-TV och Bredband
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 5.309730 % Byggnadsår: 1926 Förening: Brf Gnistan 9

Planlösning

Välkomnande hall med klädkammare och ingång till badrum. Kök med serveringsgång i original, dörr med fönsterglas, trägolv och ett vackert fönster med spröjs. Generöst och mycket ljust sällskapsrum med intilliggande matplats, öppen spis, fiskbensparkett och tre helglasdade balkongdörrar ut till generös balkong i öst. Sovrum med burspråk, trägolv, garderobsvägg och plats för stor dubbelsäng. Många välbevarade originaldetaljer så som fönster med spröjs, spegeldörrar, serveringsgång, stram stuckatur och fiskbensparkett. 

KÖK
Originalplacerat kök med vita luckor, vitt väggkakel, bänkskiva i trä. Köket är utrustat med spishäll, fläkt, ugn, diskmaskin, kyl och frys. Matplats för 2-4 personer. Serveringsskåp och serveringsgång. 

BADRUM
Helkaklat badrum utrustat med tvättpelare, dusch med glasvägg, wc, handdukstork, handfat med kommod och spegel ovan.

ÖVRIGT
Källarförråd. Lägenheten är idag disponerad som två rum och kök men kan göras om till tre rum och kök.

Driftskostnad

3.651 kr/år, varav
El: 3.300 kr/år
Försäkring: 351 kr/år
Beräknat antal pers: 2 personer

Byggnad

Byggnadsår: 1926
Uppvärmning: Fjärrvärme
Energideklaration: Ej utförd

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn: Brf Gnistan 9

Information:

Brf Gnistan 9 förvärvade fastigheten 2007. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som äger marken som byggnaden står på. Föreningen består av 15 lägenheter som upplåts med bostadsrätt och 2 lokaler som upplåts med hyresrätt. En dold tillgång finns i form av en råvind. Fiber via Ownit och kabel-tv via Com hem. Det finns ej tvättstuga.

RENOVERINGAR
2008-2009 - Partiellt avloppsstambyte
2008 - Elstammar
2015 - Fiber indraget
2017 - Målning av fönster mot gården

PLANERADE RENOVERINGAR
Trapphus
Målning av fönster mot gata
Delvis renovering av fasad

 

 

Se fullständing beskrivning >