Strato Södermalm

6 rum (317 m2). Med vidsträckt utsikt och mycket attraktivt läge på Södermalm ligger denna storslagna och spektakulära takvåning av högsta klass under produktion, ritad av arkitektkontoret Johannes Norlander. Två garageplatser att hyra. Juridisk person accepteras. Hiss direkt in och utmärkt planlösning med raka väggar och ca 3 m i takhöjd. Takvåningen har hela översta 19:e våningsplanet i det nya huset Strato, med panoramautsikt i alla väderstreck. Helt utan insyn. Dessutom fantastisk privat takträdgård en trappa upp om ca 157 kvm med underbar 360 graders vy över Stockholm. Fönsterpartier från golv till tak ger härligt ljusflöde. Terrasser runt hela våningen. Generösa sällskapsytor i öppen planlösning med stilrent kök. Två master bedroom med dressingroom och badrum. Ytterligare två sovrum med gemensamt badrum. Exklusiv inredning och som ev kan skräddarsys efter köparens önskemål. Möjlig finns att köpa våningsplan 18 och få en bostad om totalt ca 600 kvm. Inflyttning planerad till hösten 2021.
Pris: på förfrågan Avgift: 11.205 kr/mån. Strato Södermalm Södermalm, Stockholm
Ansvarig mäklare: Per Jansson 070-562 99 00 per@perjansson.se
Kontakta mäklaren för visning
Fler fakta. Antal rum: 6 rum och kök Boarea: 317 m2 Våning: 19 och takterrass , Hiss finns Avgift: 11.205 kr/mån.
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 3.55 % Byggnadsår: 2021 Förening: Brf Strato Södermalm

Övrgt

Söders nya landmärke reser sig över trädkronor och takåsar. Här bygger CA Fastigheter och Panorama Properties cirka 88 bostadsrätter i det 19 våningar höga Strato-huset. Inflyttning är planerad att ske under 2021.

Ritat av Brunnberg & Forshed med utgångspunkten att addera något till staden, och göra huset spännande att passera och beskåda från håll. Materialen är valda för att åldras vackert, och vara en lugn bas till det liv som levs inuti och utanpå huset – där gränserna är svåra att upptäcka för den som betraktar fasaden.

Strato är beläget på historisk mark. I början av 1900-talet lät Svenska Tobaks AB uppföra fabriks- och kontorslokaler på västra Södermalm. Området kom att kallas för Tobaksmonopolet. Det ligger precis intill Zinkensdamm och Tanto. Lika nära till folkliv, caféer och uteserveringar som till Årstavikens skvalpande och Tantos böljande gräsmattor och picknickfiltar. Innerstadstempo bredvid en enorm, grön lunga.

CA Fastigheter AB är ett familjeägt byggmästarföretag som grundades 1912 i Kalmar av nuvarande ägares farfar, muraren Claes Johansson. De har sedan dess utvecklat och förvaltat bostäder såväl som kommersiella fastigheter i södra Sverige och sedan 1980-talet. Idag äger och förvaltar man drygt 700 000 kvm, varav cirka hälften utgörs av hyresbostäder och hälften av olika typer av kommersiella. I projektportföljen finns allt från enskilda bostadsprojekt till större stadsutvecklingsprojekt såsom Lomma Hamn, Varvsholmen i Kalmar samt Gasverket i Norra Djurgårdsstaden, Stockholm.

Bilderna är illustrationer och avvikelser kan förekomma.

Läs mer om projektet på https://stratosodermalm.se/

Byggnad

Byggnadsår: 2021

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn: Brf Strato Södermalm

Information:

Bostadsrättsföreningen Strato Södermalm äger marken. Föreningen förvärvade fastigheten år 2017. Fastigheten beräknas att vara färdigställd kvartal 4 år 2021. Föreningen upplåter 88 lägenheter med bostadsrätt samt 217 kvm lokalyta med bostadsrätt. Välkomnande entré med lobby. Två övernattningsrum i garageplan. I avgiften ingår värme och VA. Uppvärmning sker genom fjärrvärme. Föreningen kan acceptera en juridisk person med enhälligt beslut från styrelsen. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift från pantsättaren och en överlåtelseavgift av säljaren. Till medlemmarnas förfogande finns ett cykelrum, garage & tvättstuga.

Se fullständig beskrivning >