Surbrunnsgatan 55 - SÅLD

5 rum (178 + 14 m2). – UNIK VINDSVÅNING MED GARAGE - I ett lugnt kvarter bara 50 meter från Odenplan ligger denna exklusiva vindsvåning om totalt 192 kvm golvyta. Genomgående och fritt läge med utsikt över Stockholms vackra takåsar. Tre altaner, den största altanen med stora glasade skjutpartier har sol större delen av dagen. Här har arkitekt Per Öberg skapat en bostad som kombinerar den moderna vindsvåningens karaktär med en optimal planlösning där ingen yta lämnats outnyttjad. Två etage, 5.4 meter i nock, exklusiva materialval, murad eldstad och platsbyggda snickerier. Öppen och social planlösning. Bostaden disponerar fyra sovrum, varav två har en suite badrum, tre badrum totalt samt tvättstuga. Stor hiss med egen kod till våningsplanet samt garage med direktaccess (ingen kö, möjlighet till flera platser). 3D-förening med mycket god ekonomi. En unik möjlighet att bo ovan staden med närhet till allt Odenplan och Vasastan har att erbjuda i form av butiker, restauranger, parker och kommunikationer.
Pris: 22.500.000 kr Avgift: 7.276 kr/mån. Surbrunnsgatan 55 Vasastan, Stockholm
Ansvarig mäklare: Anna Jonasson 073-333 30 20 anna@perjansson.se
Fler fakta. Antal rum: 5 rum och kök (varav 4 sovrum) Boarea: 178 m2 + ej mätvärd yta 14 m2 (faktisk uppmätn norm SS 02 10 54) Våning: 8 och 9 , Hiss finns Avgift: 7.276 kr/mån. inkl Värme, Vatten
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 19.6552 % Byggnadsår: 2013 Förening: Brf Orion 15

Interiör

Fem rum och kök i öppen planlösning (möjlighet till 7 rum), varav fyra sovrum. Entréplan har en öppen och social planlösning som erbjuder en sömlös övergång mellan kök, matsal, altan och vardagsrum. Här ligger två av sovrummen, varav den ena är en stor genomgående masterdel med walk-in-closet och en suite badrum i anslutning till en mindre altan, samt ett mindre sovrum med platsbyggda garderober som är i direkt anslutning till ett av badrummen/gäst wc. De två andra sovrummen ligger på övreplan i var sin del sammanbundna av gångbron. Det ena sovrummet har platsbyggda garderober och en suite badrum. Det andra har en stor garderob/förråd samt är i anslutning till en mindre altan.

Våningen är mycket ljus med en härlig rymd, takhöjd till nock är 5.4 meter över köks- och matsalsdelen. Inredningen karakteriseras av hög kvalitet och exklusiva materialval. Platsbyggda snickerier, genomgående massivt ekgolv förutom i hall och kök som har golv av granitkeramik. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Mycket genomtänkt och funktionell planlösning där varje vrå utnyttjas maximalt utan resulterande biyta tack vare platsbyggda och inbyggda garderober, förråd och förvaringsutrymmen. Väl tilltagen tvättstuga och centraldammsugare från Cyclo vac.

Lägenheten har ett inbyggt multi-zone audiosystem från Sonance och air condition från Daikin.

Takfönster från Velux, flera är fjärrstyrda & väderstyrda inklusive mörkläggningsgardin. Eldstaden är från Spartherm.

Kök och tvättstuga

Köket är specialritat och platsbyggt med massiva träfronter, två stycken underlimmade diskhoar i rostfritt stål, stor köksö. Ugn, mikro, induktionshäll (80 cm), diskmaskin, kyl och frys är från Miele. Kolfilterfläkt från Gaggenau.
Stort tempererat vinförråd från Danfoss.

Rymlig tvättstuga med plats för förvaring och arbetsytor, tvättmaskin och torktumlare från Miele och torkskåp från Nimo.

Badrum

Gäst wc/badrum med helkaklade väggar och golv, kommod med luckfronter i valnöt, bänkskiva i svart granit med ovanpåliggande handfat. Vägghängd wc. El-golvvärme samt eluppvärmd handdukstork.

Masterbadrum med helkaklade väggar och golv, dubbla underlimmade tvättställ med kommod samt infällda överskåp. Inkaklat badkar, dusch och vägghängd wc och bidé. El-golvvärme samt eluppvärmd handdukstork.

Badrummet på övre plan är helkaklat med dusch och vägghängd wc. Ovanpåliggande handfat samt två stycken kommoder.

Altaner

Lägenheten disponerar tre stycken altaner, två mindre (varav den ena med möjlighet till brandutrymning) om 3.2- och 1.6 kvm och en stor om drygt 9 kvm. Den stora altanen har el-driven markis, belysning, eluttag, golv av trätrall och ligger i sydlig riktning med sol större delen av dagen.

Övrigt

Lägenheten disponerar ett källarförråd om drygt 6 kvm.
Kabel-TV och internet från ComHem. Fastigheten är ansluten till IP-only, ett öppet fibernät.
Hiss går upp till våningsplanet (kod krävs för att nå våningsplan)samt garage med direktaccess. Stor hiss med plats för 6 personer.
Säkerhetsdörr.
Garageplatser finns att hyra, ingen kö för nuvarande. Avgift ca 2 500 kr/mån.
Gemensamma utrymmen är grovsoprum och cykelrum.

Område

Närområdet har allt en storstad kan erbjuda. Förutom att all service man kan tänka sig ligger inom ett par kvarter så erbjuder området även ett av Stockholms bästa utbud av restauranger, caféer och barer. Franska bistron Paname ligger i samma kvarter.

Odenplan erbjuder direktaccess till såväl pendeltåg,tunnelbana och många busslinjer. Närheten till Norrtull säkerställer snabb tillgång till riksvägar och Arlanda. .

För rekreation ligger Hagaparken och Vanadislunden inom några minuters promenad.

Byggnad

Byggnadsår: 2013
Uppvärmning: Fjärrvärme
Energideklaration: Utförd 2015-08-26
Energiprestanda: 68 kWh/m2 (Atemp) och år

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn: Brf Orion 15

Information:

Brf Orion 15 registrerades 2011-08-04. Föreningens stadgar registrerades hos Bolagsverket 2011-08-04. Brf Orion 15 omfattar 5 st lägenheter i fastigheten Orion 15 på Surbrunnsgatan 55-59 i Stockholm. Den totala ytan är 1 060 kvm och boytan 870 kvm. Orion 15 är en 3D-fastighet belägen på fastigheten Orion 14. Gemensamhetsanläggningar med Orion 14 är trapphus, hissar, innergård, sophantering, tak- och dagvattenavrinning, gemensamma ledningar för VA och värme samt gemensamma centraler för el, tele, data och fiberkabel. Föreningen har god ekonomi, är lågt belånad och inga avgiftshöjningar är planerade. I övrigt hänvisas till föreningens årsredovisning.

3D-fastigheten var nyproducerad 2013 och inga kommande renoveringar är planerade.

 

Se fullständig beskrivning >