Tysta Gatan 5, 1 tr

3 rum (135 m2). Ljus och elegant våning belägen på en av Stockholms mest eftertraktade gator med mycket attraktivt läge intill Karlaplan. Bostaden, som är i gott skick, ligger lugnt och ostört och har vackra vyer både mot pittoreska Tysta Gatan och den lummiga och gröna gården. Generöst sällskapsrum med burspråk. Stort och påkostat kök från Kvänum med matplats för många gäster och utgång till balkong mot den vackra gården. Möblerbar inre hall. Två rymliga sovrum med platsbyggda garderober och anslutande badrum. Representativ och välskött fastighet från 1929. Ett mycket bra läge där man med en kort promenad når fina promenadstråk på Djurgården och Gärdet samt ett rikt serviceutbud på Karlaplan.
Pris: 20.000.000 kr Avgift: 6.142 kr/mån. Tysta Gatan 5, 1 tr Östermalm, Stockholm
Ansvarig mäklare: Per Jansson 070-562 99 00 per@perjansson.se
Fler fakta. Antal rum: 3 kök Boarea: 135 m2 (faktisk uppmätn norm SS 02 10 54) Våning: 1 av 3 , Hiss finns Avgift: 6.142 kr/mån. inkl inkl värme, VA
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Byggnadsår: 1929 Förening: Brf Musketören 4

Planlösning

Välkomnande rymlig hall med hel garderobsvägg med skjutdörrar. Modernt och elegant kök med plats för många matgäster samt fönster och balkong mot den fina gården. Vackert vardagsrum med burspråk och ett stort spröjsat fönster mot Tysta Gatan. Tidsenliga glasade pardörrar mellan hall och vardagsrum. Generöst sovrum med platsbyggd garderob och bokhylla samt anslutande badrum. Ytterligare ett bra sovrum med platsbyggd garderob med skjutdörrar och anslutande rymligt badrum. Samtliga rum utom kök och badrum är upplysta genom en diskret inbyggd ljuslist. Fiskbensparkett, generös takhöjd, glasade pardörrar och spegeldörrar.

Kök

Modernt och stilrent kök från Kvänum. Vita släta luckor, bänkskiva och stänkskydd i Carraramarmor samt köksö med gott om förvaring. Balkong mot den fina gården. Köket är utrustat med bred induktionshäll, diskmaskin, extra bred kyl/frys (US-modell), vinkyl, fläkt, varmluftsugn samt mikro. Samtliga vitvaror från Gaggenau. Ett rymligt kök med gott om plats för umgänge och stora sällskap. Spotlights i tak. Fiskbensparkett.

Badrum

Exklusivt badrum i ljusa färger med väggar och golv i kompositsten. Dusch med glasdörr, ovalt badkar, toalett, handukstork, kommod med handfat och badrumsskåp med spegel ovan. Skåp med bra förvaringsmöjligheter samt tvättmaskin och torktumlare från Miele. Spotlights i tak och golvvärme (el).
Modernt sobert badrum med väggar och golv i kompositsten. Dusch med fällbara väggar, handfat med spegelskåp, toalett och handukstork. Spotlights i tak och golvvärme (el).

Övrigt

Säkerhetsdörr.
Våningen disponerar ett källarförråd och ett vindsförråd.

Driftskostnad

14.420 kr/år, varav
El: 9.200 kr/år
Försäkring: 5.220 kr/år
Beräknat antal pers: 1 personer

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1929
Uppvärmning: Bergvärme med kompletterande fjärrvärme
Energideklaration: Utförd 2020-07-01
Energiprestanda: 73 kWh/m2 (Atemp) och år
Fastighetsbet: Musketören 4

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn: Brf Musketören 4

Information:

FÖRENINGEN OCH FASTIGHETEN
Bostadsrättsföreningen Musketören 4 förvärvade fastigheten 1998. Föreningen består av 14 lägenheter med bostadsrätt och 1 lokal med hyresrätt. Juridisk person accepteras ej som förvärvare. Tillgång till kabel-TV och Internet via ComHem. Tvättstuga finns i källaren med tre tvättmaskiner, en torktumlare, två torkskåp, en centrifug och en mangel. Kombinerat cykel- och barnvagnsrum samt lummig innergård finns till medlemmarnas förfogande. Grovsoprum med glasinsamling finns i källaren.

RENOVERINGAR
2017-2018 Bergvärme installerad 
2015 Målning av tak samt samtliga fönster
2006 Inventering av elen i fastigheten samt renovering av balkonger
2001-2002 Byte av stammar i källaren
1988 Renovering tak och samtliga fönster byttes till 3-glas
1990 Byttes V/A-stammar i kök och badrum samt elstigare

Se fullständig beskrivning >