Uggelviksgatan 8, 2tr

2 rum (64 m2). På eftertraktat läge i Lärkstan ligger denna ljusa lägenhet med en öppen planlösning, stor möblerbar balkong samt många och stora fönsterpartier som gör våningen ljus och mycket trivsam. Föreningen har ett unikt servicekoncept med en egen värd som står till tjänst för olika ärenden. Här finns 300 kvm serviceyta med lounge, festlokal, konferensrum, gym, gästrum samt garage i huset. Fastighet med byggår 2014.
Pris: 4.900.000 kr Avgift: 4.218 kr/mån. Uggelviksgatan 8, 2tr Östermalm, Stockholm
Ansvarig mäklare: Josefine Bäck 070-546 79 00 josefine@perjansson.se
Fler fakta. Antal rum: 2 rum och kök Boarea: 64 m2 Våning: 2 , Hiss finns Avgift: 4.218 kr/mån. inkl Värme, Vatten, Kabel-TV, fiber, larm
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 0.9981 % Byggnadsår: 2012-2014 Förening: Brf Sädesärlan 6

Interiör

Välkomnande och stor hall med inbyggda garderober och anslutande badrum. Hallen öppnar upp mot  sällskapsrummet med utgång till den möblerbara balkongen. Öppen planlösning mot modernt kök med matplats för 4-6 personer. Ett stort sovrum mot gården med rymlig walk-in-closet. Genomgående enstavig ekparkett. En modern och genomtänkt bostad med en optimal och mycket yteffektiv planlösning. Lugnt läge mot gård med öppet läge. Våningen är i toppskick då huset byggdes 2014.

Kök

Ett öppet och ljust kök med vita luckor, svart arbetsbänk i granit och vitt kakel bakom. Induktionshäll och ugn, inbyggd micro, inbyggd diskmaskin samt kyl och frys. Samtliga vitvaror från Siemens. Fläkt från Franke. Matplats för 4-6 personer.

Badrum

Helkaklat badrum med handfat med kommod, hörndusch med glasväggar, wc, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och förvaring ovan.  

Övrigt

Våningen har säkerhetsdörr, larm och disponerar ett källarförråd. Måttsydda gardiner ingår, i sovrummet med mörkläggning. Det finns garage i huset.

Om servicekonceptet: Sädersärlan är ett så kallat Plussbolig. Plussbolig är ett koncept som utvecklats av det norska bostadsföretaget Selvaag och som blivit en stor framgång i Norge. Sädersärlan är det första i Sverige. Plussbolig erbjuder: Bemannad lounge, värdskap, personlig service, kaffe och te, dagstidningar och tidskrifter, träningsrum, gästrum med dusch för uthyrning, fest-/konferenslokal med AV-utrustning och plats för 40 sittande, fullt utrustat kök, gemensam terrass och trådlöst nätverk. Serviceföretaget Selvaag Pluss Service ansvarar för bemanning, tillsyn och renhållning av serviceområdet. Personalen ser till att det finns färska tidningar, tidskrifter, fungerande internet, kaffe och te samt anordnar aktiviteter för föreningens medlemmar. Serviceområdet är tillgängligt 06-24 varje dag med bemanning dagtid på vardagar. Utöver ovanstående kan du beställa tilläggstjänster så som städning, kemtvätt, biljettbokning, personlig tränare, semesterpassning av lägenheten, släppa in hantverkare och ta emot bud. Gemensamhetsutrymmen och garage finns i direktanslutning till våningens trappuppgång. 


Driftskostnad

5.756 kr/år, varav
El: 2.809 kr/år
Försäkring: 2.947 kr/år
Beräknat antal pers: 1 personer

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2012-2014
Uppvärmning: Fjärrvärme
Energideklaration: Utförd 2017-04-04
Energiprestanda: 73 kWh/m2 (Atemp) och år

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn: Brf Sädesärlan 6

Information:

Föreningen Sädersärlan 6 är en äkta förening. Föreningen består av 77 lägenheter med bostadsrätt och 3 lokaler med hyresrätt. Juridisk person accepteras ej. Det finns ej krav på mantalsskriving i bostaden. I fastigheten finns även garage med 44 platser som hyrs ut till föreningens medlemmar. Föreningens medlemmar disponerar även barnvagnsrum, cykelrum, konferensrum, övernattningslägenhet, samlingslokal med kök, gym och planterad uteplats med möbler och grill. Pantsättningsavgift om 443 kr och överlåtelseavgift om 1 108 kr som betalas av köparen.

Föreningen har en egen hemsida, http://www.brfsadesarlan6.se/

Det finns inga planerade renoveringar då fastigheten är byggd 2014.

Se fullständig beskrivning >