Upplandsgatan 37, 4 tr

3 rum (108 m2). Högst upp i fastigheten ligger den här smakfulla våningen med balkong med kvällssol och ett attraktivt läge med närhet till Odenplan. Väldisponerad och genomgående planlösning med mycket förvaring. Detaljer som djupa fönsternischer, sockel- och taklister, fiskbensmönstrad ekparkett i kök och vardagsrum samt en öppen spis. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som vetter mot Upplandsgatan. Välplanerat kök med matplats. Sovrum som vetter mot gård med tillhörande walk-in closet och badrum samt balkong om ca 5,9 kvm i väst. Centralt läge i Vasastan med matbutik mittemot, närhet till Odenplans service och kommunikation i form av bussar, tunnelbana och pendel. Omringat av parker som Observatorielunden, Vasaparken och Tegnerlunden. Solid förening med låg belåning i vacker fastighet ritad av arkitekten O.W Björklund år 1881.
Pris: 13.500.000 kr Avgift: 3.800 kr/mån. Upplandsgatan 37, 4 tr Vasastan, Stockholm
Ansvarig mäklare: Imran Kararic 073-585 12 85 imran@perjansson.se
Kontakta mäklaren för visning
Fler fakta. Antal rum: 3 (varav 1 - 2 sovrum) Boarea: 108 m2 (faktisk uppmätn norm SS 02 10 54) Våning: 4, Hiss finns Avgift: 3.800 kr/mån. inkl Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 6.0059 % Byggnadsår: 1881 Förening: HSB:s i Stockholm Brf Kometen 132

Interiör

Säkerhetsdörr. Välkomnade hall med ett valv, gråmålade väggar, spotlights, trägolv och gäst-wc. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök ned två vackra halvfranska skjutdörrar i mitten. Fiskbensmönstrad ekparkett i båda rummen med 3-glasade fönsterpartier som vetter mot Upplandsgatan. Vardagsrum med öppen spis, taklister och utrymme för soff- och sittgrupp. Fullt utrustat kök med vinkyl samt god förvaring i form av skåp och luckor i grått. Utrymme för en matgrupp. Bredvid ligger sovrum med beigemålade väggar som vetter mot gård, fina ek tiljor och utgång till balkong. Balkong med kvällssol om ca 5,9 kvm med utrymme för sittgrupp. Bredvid sovrummet finns en walk-in closet med fyra garderober, heltäckningsmatta och ett anslutande badrum. Helkaklat badrum med badkar, handfat med kommod, spegelskåp, dusch och wc. Ytterligare ett rum som vetter mot gården används idag som kontor. Här finns även en tvättmaskin och en torkmaskin. 

Kök

Fullt utrustat kök med släta luckor och skåp. Här finns det diskmaskin, frys, spishäll, ugn och kylskåp från Siemens. Vinkyl från Avintage. Utrymme för matgrupp. 

Badrum

Gäst-wc med tapetserade väggar, kommod och wc.

Ett större badrum ligger i anslutning till walk-in closeten. Helkaklat med inbyggt badkar, kommod med spegelskåp, dusch med glasvägg samt wc.

Övrigt

Till lägenheten tillhör det ett stort vindsförråd.

Driftskostnad

10.700 kr/år, varav
El: 7.000 kr/år
Försäkring: 3.700 kr/år
Beräknat antal pers: 2 personer

Lägenhetens indirekta nettoskuldsättning

Skuldsättning: 253.529 kr
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning enligt bostadsrättsföreningens senaste årsredovisning för 2022.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1881
Uppvärmning: Fjärrvärme
Energideklaration: Utförd 2020-04-07
Energiprestanda: 143 kWh/m2 (Atemp) och år
Fönster: 2-glas

Förening

Namn: HSB:s i Stockholm Brf Kometen 132

Information:

Bostadsrättsföreningen HSB:s i Stockholm Brf Kometen 132 förvärvade fastigheten 1980. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen består av 20 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 4 lokaler upplåtna med hyresrätt. Adressen är Upplandsgatan 37 och Observatoriegatan 13. Föreningens medlemmar disponerar över en trevlig gård med möbler och grill, hobbyrum samt cykelförråd. Tvättstugan ligger på gården med två tvättmaskiner, två torktumlare från Miele, mangel och torkskåp. Uppvärmning via fjärrrvärme. Föreningen godkänner ej juridisk person. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift av köparen på fn 1313 kr samt en pantsättningsavgift av pantsättaren på fn 525 kr.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
2023 Totalrenovering sophuset på gården
2018 Barnvagnsförråd på gården samt vattenledningssystem renoverades
2015 Totalrenovering av tvättstugan inkl. nytt avlopp och fjärrvärmeanslutning
2014 Renovering av tak
2011 Målning och tätning av fönster
1981 Byte av stammar och elstigare

PLANERADE RENOVERINGAR

Se fullständig beskrivning >