Valhallavägen 152A

4 rum (94 m2). En välplanerad lägenhet om fyra rum och kök i skuldfri förening med en stor möblerbar balkong om ca 12 kvm i söder. Belägen vid attraktiva Karlaplan ovanpå Fältöverstens galleria med ett rikt och trevligt utbud av service och med kommunikationer i direkt anslutning. En genomgående lägenhet med fönster i två väderstreck vilket ger ett fint ljusinsläpp i lägenheten och med en yteffektiv planritning i en mycket välskött förening med dolda tillgångar i form av, för närvarande, 24 st hyresrätter.
Pris: 9.900.000 kr Avgift: 3.937 kr/mån. Valhallavägen 152A Östermalm, Stockholm
Ansvarig mäklare: Stina Holmberg 070-868 08 23 stina@perjansson.se
Kontakta mäklaren för visning
Fler fakta. Antal rum: 4 rum och kök (varav 3 sovrum) Boarea: 94 m2 (Enligt föreningen) Våning: 1, Hiss finns Avgift: 3.937 kr/mån. inkl VA, värme, kabel-TV (basutbud), bredband, IP-telefoni
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 0.2550 % Byggnadsår: 1973 Förening: Brf Fältöversten

Interiör

Välkomnande och ljust målad hall med carraramarmor på golvet och gäst wc i direkt anslutning och med skåp för klädförvaring och ett stort städskåp. Tre bra sovrum som med fördel även kan användas som arbetsrum. Ett av sovrummen med garderobsvägg, ett andra sovrum med bokhylla och belysning längs med hel vägg och vägg i vägg med det större sovrummet ligger en separat klädkammare med mycket gott om förvaring. Ett öppet och ljust sällskapsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord och med utgång till den stora, möblerbara balkongen i söder. Genomgående golv i ekparkett utom i entrén och hallen där det ligger marmor, vitmålade väggar och fönsterbänkar i marmor.

Kök

Ett ljust kök med vita släta luckor och arbetsbänk i vit composit med dubbla nedsänkta hoar och vitt kakel bakom. Gott om förvaring i över- och underskåp med infällda spotlights i överskåpen. Induktionshäll (Siemens), ugn (Siemens), fläkt, kyl/frys i rostfritt (Siemens) och diskmaskin (Siemens). Plats för ett matbord för 4-6 personer och med utgång till balkongen. 

Badrum

Badrum med grått klinker på golv och vitt kakel på väggar. Dusch bakom vikbar glasdörr, bred kommod med handfat och lådor för förvaring och med spegelskåp och infälld belysning ovanför samt wc. Ett ytterligare väggskåp, handdukstork, golvvärme, och spotlights i tak. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare (Husqvarna). 

Gästwc i anslutning till entrén med grått klinker på golv och vitt kakel på väggar. Wc, handfat med spegel och belysning ovanför. Ett väggskåp och glashylla för förvaring. 

Övrigt

Ägaren till lägenheten disponerar ett förråd på samma våningsplan som lägenheten. 

Driftskostnad

12.891 kr/år, varav
El: 10.300 kr/år
Försäkring: 2.591 kr/år
Beräknat antal pers: 1 personer
Försäkring: If stora hemförsäkringen

Lägenhetens indirekta nettoskuldsättning

Skuldsättning: 0 kr
Föreningen är skuldfri därför är nettoskuldsrättningen negativ enligt senaste årsredovisningen 2022.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1973
Energideklaration: Utförd 2019-10-01
Energiprestanda: 167 kWh/m2 (Atemp) och år

Förening

Namn: Brf Fältöversten

Information:

Brf Fältöversten förvärvade 2008 fastigheten Fältöversten 8 vilket är en 3-dimensionell fastighet och äger marken. Föreningen är en äkta förening och accepterar inte juridisk person. Föreningens bostadshus är uppförda 1973 och omfattar 5 flerbostadshus. Inom föreningen finns 570 lägenheter varav 24 av dessa för närvarande är upplåtna med hyresrätt och utgör en dold tillgång. Kabel-TV via Tele2 och bredband via Tripple play Telia. Tillgång till barnvagnrum i vissa uppgångar, grovsoprum med källsortering. Föreningens medlemmar disponerar även gemensam tvättstuga. Gästlägenhet finns att hyra. Stor trevlig innergård med planteringar, utemöbler och lekplats. Vintertid är stenbelagda gångar uppvärmda. Garage omfattande 290 platser som administreras av Aimo Park.
En överlåtelseavgift debiteras köparen.


RENOVERINGAR
2022 Radonmätning. Ny styrning markvärmen.
2021/22 Åtgärder varmvattencirkulationen. Utbyte papp på tak. Aluminiumpartier utbytta i entréer på gården.
2021 Energiåtervinning (FTX-aggregat).
2018 Samtliga fönster mot Valhallavägen byttes.
2017-2018 Ombyggnation bottenplan Valhallavägen 152B till bostäder.
2017-2018 Stamspolning.
2014-2015 Isolering av yttertak.
2014-2016 Reparation samtliga yttertak.
2013 Nya kodlås samtliga portar. Nya tätningslister samtliga fönster. Renovering fönsterkarmar och ommålning av fönster/balkonger sydsidan. Utbyte rulltrappor uppgång Valhallavägen.
2012 Utbyte av rulltrappor uppgång Karlaplan.
2010-2011 Nya frånluftsfläktar. Yttre skalskydd med tillhörande låstaggsystem.
2006 Bjälklagets tätskikt renoverades genom att hela tätskiktet byttes ut och ersattes med nytt.
2003-2006 Samtliga 28 hissar är renoverade.

Planerade renoveringar:
Föreningen följer en underhållsplan, det som ligger närmast i tiden är byte av ventilationen till från- och tilluft med värmeväxling.

Se föreningens hemsida: brf-faltoversten.se

Se fullständig beskrivning >