Värtavägen 31, 5tr

4 rum (145 + 19 m2). Med ett attraktivt läge högst upp i huset ligger den här ljusa etagevåningen om 145 kvm med balkong och terrass i söderläge. På entréplan finns sällskapsdelen med öppen planlösning mellan kök, matsal och vardagsrum. Smakfullt kök med goda arbetsytor och matsal med burspråk. Vardagsrum med balkong och öppen spis. Samtliga fönster vetter mot Gärdet. På samma våningsplan finns även ett sovrum med tillhörande badrum samt garderob. Välbyggd trapp leder till lägenhetens övre plan. Här finns idag ett sovrum, en terrass med utsikt över takåsarna, ett mindre kök samt ytterligare ett badrum. I närheten av Tessinparken, Gärdet och Djurgården med sin grönska och även Karlaplan med dess utbud av butiker och restauranger. En välskött förening med god kassa i representativ fastighet från 1935 ritad av B Hedvall.
Pris: 18.000.000 kr Avgift: 8.705 kr/mån. Värtavägen 31, 5tr Gärdet, Stockholm
Ansvarig mäklare: Imran Kararic 073-585 12 85 imran@perjansson.se
Välkommen på visning!- Vänligen kontakta mäklaren för tidsbokning! Anmäl dig till visning
Fler fakta. Antal rum: 4 (varav 2 sovrum) Boarea: 145 m2 + ej mätvärd yta 19 m2 (faktisk uppmätn norm SS 02 10 54) Avgift: 8.705 kr/mån. inkl Värme, Vatten, Kabel-TV
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 10.32363 % Byggnadsår: 1935 Förening: Brf Majtalaren 31

Interiör

Genomgående väggar i vitt. Välkomnande hall med hatthylla och gäst-wc. Öppen och ljus planlösning med sex fönster. Kök, matsal och vardagsrum i fil. Fint kök med luckor och skåp i vitt med bänkskiva i Carrarmarmor. Bredvid köket ligger en mindre tvättstuga med två garderober, tvättmaskin och litet handfat. Matsal med burspråk och utrymme för matgrupp. Vardagsrum med öppen spis och utrymme för soff- och sittgrupp. Möblerbar balkong i söderläge. Ett sovrum ligger på det här våningsplanet med eget badrum och garderob. En välbyggd trappa leder till våningens övre plan. Idag nyttjas ytan som ytterligare sovrum. Här finns platsbyggd bokhylla, ett dubbelförråd och en terrass i rakt söderläge med utrymme för matgrupp samt grill. Ett inte lika utrustat kök ligger här och även ett till badrum. Finns även en separat ingång till övreplan. 

Kök

Rymligt och fint kök med Carrarmarmor på entréplan. Här finns det god förvaring i form av skåp och luckor i vitt. Goda arbetsytor i form av köksbänken samt en avlastningsbänk. Utrustning som kyl/frys, diskmaskin, spishäll, köksfläkt samt diskhon.

Ett mindre kök finns på övre plan med goda arbetsytor i vitt. Skåp med vita luckor samt öppen spis. Utrustningen är en mindre spishäll, diskmaskin och diskho.

Badrum

På entréplan finns ett badrum med mörk mosaik på golv samt vitkaklade väggar. Här finns en dusch med glasvägg, kommod med spegelskåp samt wc.

Halvkaklad gäst-wc i vitt i hallen med handfat samt wc.

På övreplan ligger ytterligare ett kaklat badrum i mörka toner. Här finns också en dusch med glasvägg, kommod med spegelskåp, wc och fönster.

Övrigt

Lägenhetsinnehavaren har rätt att disponera över två vindsförråd.

Driftskostnad

54.870 kr/år, varav
El: 49.000 kr/år
Försäkring: 5.870 kr/år

Byggnad

Byggnadstyp: FLer
Byggnadsår: 1935
Uppvärmning: Fjärrvärme
Energideklaration: Utförd 201-04-07
Energiprestanda: 123 kWh/m2 (Atemp) och år
Ventilation: Mekanisk (endast frånluft)

Förening

Namn: Brf Majtalaren 31

Information:

Bostadsrättsföreningen Majtalaren 31 förvärvade fastigheten 1997. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen består av 24 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 2 lokaler upplåtna med hyresrätt. Adressen är Värtavägen 31. Föreningens medlemmar disponerar över en möblerad takterass samt cykel- och barnvagnsförvaring. Nyrenoverad tvättstuga belägen i källaren. Uppvärmning via berg- och fjärrvärme. TV/Bredband via Tele2. Föreningen godkänner ej juridisk person. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift av köparen på fn 1313 kr samt en pantsättningsavgift av pantsättaren på fn 525 kr.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR

2023 Stambyte, nytt cykelrum, ny tvättstuga och nytt barnvagnsrum
2022 Stamspolning, besiktning yttertak
2019 Balkong renovering, renovering av fasadrenovering
2010 Renovering av tvättstugan
2008 Målning av fönster
2007 Installation av energiglas samt bullerdämpande mot Värtavägen.
2003 Nytt yttertak
1996 Stambyte, fasadrenovering, fönsterrenovering, ny värmecentral

PLANERADE RENOVERINGAR
20XX Se över värmen i huset och installation av sopkärl.

Se fullständig beskrivning >