Vartoftagatan 3, 6 tr

5 rum (137 m2). Modernt och ljust boende i högsta klass med utmärkt läge på Södermalm. Högt belägen på plan 6 med balkong om 24 kvm i sydvästläge. Genomgående och mycket funktionell planlösning med vardagsrum och anslutande kök, tre bra sovrum, badrum och separat gästtoalett med dusch. Nybyggt 2009/2010, låg avgift och garage i huset. Ett välplanerat boende med ett centralt och lugnt läge på Vartoftagatan invid Rosenlundsparken.
Pris: 12.250.000 kr Senaste bud: 12.100.000 kr Avgift: 4.833 kr/mån. Vartoftagatan 3, 6 tr Södermalm, Stockholm
Ansvarig mäklare: Lotta Leuckfeld 070-777 88 00 lotta@perjansson.se
Kontakta mäklaren för visning
Fler fakta. Antal rum: 5 rum och kök (varav 3 sovrum) Boarea: 137 m2 (faktisk uppmätn norm SS 02 10 54) Våning: 6 , Hiss finns Avgift: 4.833 kr/mån. inkl värme, vatten, kabel-TV, bredband
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 1.2313 % Byggnadsår: 2009 Förening: Brf Rosenlundsterrassen

Planlösning

Trivsam våning som präglas av ett rikligt ljusinsläpp och utsikt via stora fönsterpartier i två väderstreck. Vardagsrum och kök i delvis öppen planlösning vilket erbjuder trevliga sällskapsytor med gott om plats för umgänge. Stor balkong om 24 kvm i sydvästläge i direkt anslutning till kök, matplats och vardagsrum. Bra förvaringsmöjligheter, genomgående mörk ekparkett och målade väggar.

Rymlig master bedroom in anslutning till walk-in closet och med utgång till den stora balkongen. Ytterligare två bra sovrum. Möjlighet att via en infälld skjutdörr skapa ett extra rum i vardagsrummet för gäster.

Kök
Välutrustat kök från Myresjökök med alla vitvaror (ugn, micro hel kyl och frys samt diskmaskin) från Husqvarna.

Badrum
Helkaklat badrum i vitt med toalett, handfat, dusch och tvättmaskin och torktumlare. Helkaklad gästtoalett med toalett, dusch samt handfat. Eluppvärmda golv.

Övrigt
Garage i huset. Lägenheten disponerar ett källarförråd. 

Område
Modern och bekväm fastighet i hjärtat av Södermalm med närhet till det mesta. Endast några minuters promenad till Medborgarplatsen och SoFos rika utbud av restauranger, caféer och butiker. Utanför porten ligger lummiga Rosenlundsparken med sin stora lekpark, lite längre bort fler grönområden såsom Tantolunden och Eriksdalslunden. Mycket bra kommunikationer med flertalet innerstadsbussar, tunnelbana från Medborgarplatsen och pendeltåg från Södra station. 

Driftskostnad

9.500 kr/år, varav
El: 5.500 kr/år
Försäkring: 4.000 kr/år

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2009
Uppvärmning: Fjärrvärme
Energideklaration: Utförd 2011-09-14
Energiprestanda: 110 kWh/m2 (Atemp) och år
Fönster: 3-glas

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn: Brf Rosenlundsterrassen

Information:

Brf Rosenlundsterrassen registrerades 2006 och är en äkta förening. Föreningen upplåter 115 lägenheter med bostadsrätt samt 3 lokaler med hyresrätt. Juridisk person godkänns ej som medlem. Överlåtelseavgift på 1137,50 kr tas ut av köparen och pantsättningsavgift på 455 kr av låntagaren. I månadsavgiften ingår bredbandsanslutning på 100/100 mb/s via Fiber (Telia), digital-TV (grundpaket Lagom), digitalbox och abonnemangsavgift för IP-telefoni. Parkeringsgaraget har 70 bilplatser och 2 mc-platser. Kostnad för månadsparkering från ca 625 kr/månad och det finns även möjlighet att parkera per timme. Tvättstuga finns på entréplan på Vartoftagatan 9. Soprum finns belägna bredvid portarna på Västgötagatan 17 och 21.

Föreningens underhållsplan sträcker sig mellan 2015-2045. Inga större underhåll är planerade de närmaste åren.

Utfört underhåll
2016 Installation av säkerhetskameror i entréer, utbyte av lager i ventilationsfläktar, injustering av ventilation

Planerat underhåll
2020 Vatten och avlopp, fönster och fönsterdörrar, entréer, dörrar och portar, yttertak och skärmtak, fasaddelar och detaljer, fast utrustning av tomtmark

Föreningen har egen hemsida, www.rosenlundsterrassen.se

Se fullständing beskrivning >