Vildkattsvägen 16

8 rum (233 + 65 m2). Med högt och fritt läge på återvändsgata med vidsträckt vy över Solsidan och Erstaviken med fantastisk kvällssol ligger denna moderna familjevilla från 1972 om totalt 298 kvm i fint skick. Stilrent kök med takfönster i öppen planlösning med matsalsdel och rymligt sällskapsrum med fantastiska fönsterpartier, öppen spis och utgång till både uteplats och balkong. Master bedroom med garderobsvägg och badrum en suite. Relaxavdelning med bastu, dusch, badkar och toalett. Upp till sex bra sovrum. Gästtoalett och separat tvättstuga. Insynsskyddad tomt om 1346 kvm med sol hela dagen. Garage och gott om förråd. Skärgårdsnära villaområde med närhet till härlig natur, bad, dagis, skolor och bra kommunikationer.
Pris: 12.950.000 kr Vildkattsvägen 16 Saltsjöbaden, Nacka
Ansvarig mäklare: Lotta Leuckfeld 070-777 88 00 lotta@perjansson.se
Kontakta mäklaren för visning
Fler fakta. Antal rum: 8 rum och kök (varav 3 - 4 sovrum) Boarea: 233 m2 + biarea 65 m2 (Fastighetsregistret) Tomtareal: 1.346 m2
Upplåtelseform: Friköpt - Småhus Byggnadsår: 1972

Planlösning

Övre plan
Välkomnande entré med gästtoalett och gott om förvaringsmöjligheter. Hallen öppnar upp mot modernt kök och sällskapsyta med härligt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier med vacker och fri utsikt. Murad öppen spis och utgång till större balkong med fin kvällssol. I anslutning till köket finns härlig matsalsdel med utgång, via skjutglasdörr, till intilliggande uteplats med sol hela dagen. Vid trappan i sällskapsrummet finns tv-hörna med platsbyggd bokhylla.

Rymlig master bedroom med två fönster och garderobsvägg med spegeldörr. Stilrent ljust badrum en suite med fönster.

På andra sidan av korridoren finns ett sovrum/kontor med ett fönster mot gatan. Garaget nås via praktiskt förråd med hyllor och avhängningsmöjligheter i slutet av korridoren. Genomgående stavparkett och downlights från Bellalite.

Nedre plan
Trappan till nedre plan med stort allrum med öppen spis och en tv-hörna. Härligt fönsterparti och utsikt över Erstaviken samt utgång till terrass. Stavparkett på golv. Stort sovrum med tre fönster och utgång till terrass samt till ett förråd. Två ytterligare bra sovrum, garderober i korridoren. Grå heltäckningsmatta i alla tre sovrummen. Relaxrumsavdelning med plats för omklädning bakom skjutdörrar i frostat glas. Rymlig tvättstuga med gott om förvaring. Vattenburen golvvärme. Tvättho, tvättmaskin (Miele) och torktumlare (Cylinda).

Kök
Stilrent ljust kök med tegelformat vitt kakel på vägg, bänkskivor i Carraramarmor och köksluckor i vacker bruten vit nyans. Helkyl och -frys (Miele), induktionshäll och ugn (Samsung), fläkt (Siemens) samt integrerad diskmaskin (Bosch) med läderhandtag. Diskhoar på två sidor av köket, den ena med dubbla hoar. Två fönster mot gatan samt ett takfönster. Spotlights i tak.

Badrum
Elegant ljust badrum en suite med stort fönster utan insyn. Dubbla handfat med kommod och spegel ovan, toalett samt dubbla tak- och handduschar bakom ett glasparti. Elektrisk golvvärme, spotlights i tak. Keramiska plattor i travertin på golv och vägg. 

På nedre plan finns en härlig badrumsavdelning med bastu, bubbelbad, dusch med tak- och handdusch, toalett, dubbla handfat med kommod i ljust trä och ett mindre fönster utan insyn. Spotlights i tak, vattenburen golvvärme. Keramiska plattor i travertin på golv och väggar.

Gästtoalett i hallen med porslin från IDO.

Trädgård
Insynsskyddad trädgård med härlig dags- och kvällssol. Inbäddade uteplatser skapar lä och mys. Garage och stort förråd. 

Läge
Huset ligger på Solsidan med närhet till såväl bra kommunikationer (ca 1,2 km till Saltsjöbanan och Solsidan station) som fin natur (Erstaviks naturreservat) och nära bad i Vårgärdssjön och Erstaviken. I Saltsjöbadens Centrum, vilket ligger ca 4 km bort, finns social och kommersiell service samlad. Vårdcentral, apotek, bank, Systembolag, två livsmedelsbutiker och ett flertal specialbutiker. Där finns också bibliotek och restauranger. 

Fritid
Saltsjöbaden erbjuder många möjligheter till ett aktivt fritidsliv både för barn och vuxna. Förutom strövområden finns 9- och 18-håls golfbana, utetennisbanor, tennishall, slalombacke med lift, preparerade skidspår, simhall och KSSS seglingsverksamhet för alla åldrar. Gym finns i Solsidan och på flera andra ställen i samhället. För barnen finns dessutom fotbolls- och ishockeylag, balettundervisning, gymnastik, körverksamhet, sjöscouting och mycket annat.

Skolor
I Saltsjöbaden finns ett flertal skolor bland annat Neglinge skola, Da Vinci skolan, Igelboda skolan, Kunskapsskolan och Samskolan. Förskolan i området närmast huset är Tuvans Pysslingförskola.

Driftskostnad

68.354 kr/år, varav
Värme: 28.900 kr/år
El: 7.200 kr/år
Vatten/Avlopp: 6.394 kr/år
Renhållning: 6.180 kr/år
Försäkring: 12.000 kr/år
Övrigt: 7.680 kr/år
Beräknat antal pers: 4 personer

Byggnad

Byggnadstyp: Etagevilla
Byggnadsår: 1972
Uppvärmning: Bergvärme
Energideklaration: Utförd 2017-12-12
Energiprestanda: 55 kWh/m2 (Atemp) och år
Grundläggn: Betongplatta
Grundmur: Lättbetong
Stomme: Betong
Fasad: Tegel
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Papp
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Ventilation: Mekanisk m. värmeåtervinning
Fastighetsbet: SOLSIDAN 27:1

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod: 220
Taxeringsvärde: 6.371.000 kr
Summa pantbrev: 4.400.000 kr
Tomtareal: 1.346 m2
Vatten/avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Servitut etc.
01-IM8-63/10571 - 1 Avtalsservitut ledning mm 1963-10-30

Se fullständing beskrivning >